دوست مندوستان خوبم جون هرکی دوست دارین جواب من بدید بازی های pspدی وی دی یا سیدی جون هرکی دوست دارین بگین![]()
خاب اگه کم هجم باشه سیدی. اگه هجمش زیاد باشه دی وی دی.دوستان خوبم جون هرکی دوست دارین جواب من بدید بازی های pspدی وی دی یا سیدی جون هرکی دوست دارین بگین![]()
سلام.دوستان خوبم جون هرکی دوست دارین جواب من بدید بازی های pspدی وی دی یا سیدی جون هرکی دوست دارین بگین![]()
من فقط AVLS رو ميدونم.دوستان در مورد این گزینه ها در منو توضیح میدین:
تو قسمت سیستم ستینگ>>>Character Set
تو قسمت Sound >>> Dynamic normalizer
با AVLS
ایول به اونی که جواب داد دستش درد نکنه
دوستان در مورد این گزینه ها در منو توضیح میدین:
تو قسمت سیستم ستینگ>>>Character Set
تو قسمت Sound >>> Dynamic normalizer
با AVLS
ایول به اونی که جواب داد دستش درد نکنه
من جديدا يك مشكلي پيدا كردم . تا حالا دو تا از بازيها MGS PO, GTA VCS
رو ميريزم بعد از اجرا صفحه مشكي ظاهر ميشه و ديگه هيچ اتفاقي نميفته تا home رو بزني و بياي بيرون . فريم ور هم 3.30 است و ايزو هم هيچ مشكلي نداره .
دوست عزیز شما به تاپیک زیر مراجعه کن قسمت آخر مربوط به 3.40 هست(نحوه دانگريد تمامي Psp ها (فريمورهاي زير 3.03))عزيزان دل يه نفر لينك
update 3.40
به من بده ممنون.و راهنمايي نصب
باز ممنون
بعد بايد از كجا توي psp اجرا كنم ؟ فايل هاي تصويري wma چي ؟ ممنون :confused:فايل هاي فلش رو نبايد داخل مموري كپي كرد. بايد داخل خود فلش كپي كرد.
براي دستيابي به فلش هم به منوي ريكاوري برو و قسمت Advanced رو بزن بعد Flash0 رو بزن.
در ضمن اصلا توصيه نميشه فلش دستگاه رو دستكاري كني.
قبل از كار حتما يه نسخه پشتيبان تهيه كن.
salam rofagha man emrooz yedone psp gereftam mikhastam beporsam fw 1.52 hamon fw 1.50 ye soale dige wagti bazi gta:lcs mizaram mige baraye in bazi bayad update kone in karo bokonam ya na ?:confused:
آها، يه سوتفاهمي شدبعد بايد از كجا توي psp اجرا كنم ؟ فايل هاي تصويري wma چي ؟ ممنون :confused: