ببخشید فکر کردم wmv بود . فایل های ویدیویی که psp ساپورت میکنه چیه ؟در ضمن wma فايل تصوري نيست بلكه صوتي هست. اونو بايد كپي كني داخل فولدر زير :
X:\MUSIC
ببخشید فکر کردم wmv بود . فایل های ویدیویی که psp ساپورت میکنه چیه ؟در ضمن wma فايل تصوري نيست بلكه صوتي هست. اونو بايد كپي كني داخل فولدر زير :
X:\MUSIC
سلام دوستان من رو پی س پیfw3.03 oe-a ریختم . من تو پی س پیicone video دارم ولی وقتی وسلش میکنم به کامپیوتر foldere video نیست میتونین منو راهنمای کنید متچکرم:confused:
ببخشید فکر کردم wmv بود . فایل های ویدیویی که psp ساپورت میکنه چیه ؟
من با يك برنامه ديگه كه براي تبديل فرمت هاي وييويي هست يك فايل را MP4 تبديل كردم و توي همون آدرسي كه شما گفتي ريختم ولي توي PSP ويديو خاليست .فايل هاي تصويري كه PSP ساپورت ميكنه Mp4 هست اما با استفاده از بزنامه ميتوني فايل هاي ديگه رو هم پخش كني.
براي تبديل هم از برنامه XviD4PSP استفاده كن و Wmv رو به Mp4 تبديل كن.
دوست منسلام دوستان من رو پی س پیfw3.03 oe-a ریختم . من تو پی س پیicone video دارم ولی وقتی وسلش میکنم به کامپیوتر foldere video نیست میتونین منو راهنمای کنید متچکرم:confused:
اگه از فيرم ور هاي OE استفاده ميكني و بازي به فرمت هاي ISO و CSO هست بايد اونها رو در پوشه ISO در صفحه اول مموري كارت كپي كني و از قسمت GAME دستگاه بازي رو اجرا كني.دوستان من باید چیکار کنم بازی های که download میکنم بازی کنم.:confused:
خب دوست عزيز، PSP هرنوع فايل MP4 اي رو كه نميخونه كه.من با يك برنامه ديگه كه براي تبديل فرمت هاي وييويي هست يك فايل را MP4 تبديل كردم و توي همون آدرسي كه شما گفتي ريختم ولي توي PSP ويديو خاليست .
يك مشكل ديگه هم دارم !!!
من scep رو ريختم ولي بعضي گزينه ها كه وارد ميشم هنگ ميكنه . و از دكمه select بعضي جاها نميتونم استفاده كنم .
در مورد SCEP بايد بگم كه اين PLUGIN زياد اعتباري نداره.من با يك برنامه ديگه كه براي تبديل فرمت هاي وييويي هست يك فايل را MP4 تبديل كردم و توي همون آدرسي كه شما گفتي ريختم ولي توي PSP ويديو خاليست .
يك مشكل ديگه هم دارم !!!
من scep رو ريختم ولي بعضي گزينه ها كه وارد ميشم هنگ ميكنه . و از دكمه select بعضي جاها نميتونم استفاده كنم .
ایول امتحانات تموم شد دوباره سرو کله من پیداشد.
اول از همه از دوستان یه سوالی داشتم.
من توی یه مرحله توی بازی Metal Gear Solid Portable Ops گیر کردم اگه میشه کمکم کنید.
این یارو Roy Capbell هی زنگ میزنه میگه این متال گیر توی زیر زمینه.اون درهای قفل رو هم همشو باز کردم فقط گیر کردم نمیدونم اصلا کجا باید برم؟؟؟
با تشکر.
بله شما حق دارید ولی آخه خیلی بدجوره.آدم اگه توی یه تاپیک متروکه بخواد سوال بپرسه ده سال بعد جواب میدن.
حقيقتم داشته باشه تا 2، 3 سال ديگه نميادش كه !!آخر این Psp2 حقیقت داره یا خیر در ضمن کیفیت پخش ویدو ی اون چطوره مثل گوشی و امثال اون نیست چهار خونه میشه بعضی جاهاش و یک مقایسه بینقدرت Ps2 و Psp لطفا بکنید شنیدم سی پی یوش قویتر هست آیا امکان داره برنامه ای برای اجرای بازی های Ps2 بیاد در ضمن می گن بازی هاش از نظر کنترل مزخرفه این درسته؟
در ضمن چند تا مموری میتونه همزمان بخوره؟