1: tekken: dark resurection
2: نظر شخصی هست ، اگه ميخوای مثل ds دنبال super mario ميگردی منتظر شنيدنش نباش
از من بپرسی ميگم ace combat x , cod3
3: بازيهای psp عنوان اختصاصی نيستند اما يک نسخه اختصاصی هستند
نسخه مجزا از 1،2،3 بازی cod يه نمونشه
rainbow six که اومده ، تو بازارچه west گزاشته واسه فروش!
gow هم مياد ، واسه پاييز درسته ، در مورد ابيليون هم اطلاعاتی ندارم فعلاً
لطفا در این سه زمینه چند تا بازی به من معرفی کنید!
1- بازی های psp که گرافیک توپی داشته باشند یعنی به یکی هم نشون بدی حال کنه!
2- بازی هایی که گیم پلی خیلی خوبی داشته باشند که وقتی 5 دقیقه دست کسی باشه دیگه نتونه ولش کنه!
3- بازیهایی که جزابیت خاصی داشته باشند و تو کامپیوتر یا کنسول دیگه ای مثلشون نباشه!
راستی یه سوال کوچیک دیگه:
راسته که میگن رینبو سیکس وگاس - ابلیویون - و گاد آف وار میخاد برای psp بیاد؟
با تشکر
سلام
هست ، توی تايپ برنامه های برتر لينکش هست
سلام. lcd پی اس پی من دو تا از پیکسلاش از کار افتاده . می خواستم بدونم آیا برنامه ای هست که واقا درستش کنه یا همه برنامه ها الکی هستند . لطفا اگه هست خودتون لینک آپلود شدش را از سایت megaupload بگذارید و آموزش کاملش را بدید . مچکرم .
سلام
سؤال اولتون بی پايه و اساس هست
psp خودش يه کنسول قدرتمند مجزاست که ps2 دارها ارزوی داشتن نسخه اختصاصی بازيهارو برای خودشون دارند!
بازيهای ps2 روی dvd اجرا ميشند و فکر اينکه تبديل بشه برای psp يه فکر بی اساسه! پس اگه نميخوايد که بهتون بخندند جای ديگه از اين نوع درخواست ها نکنيد
واسه اجرای عکس و اين مسائل هم مشکلی نداره و قدرتمند هست
خیلی متشکر از شما ولی اگر قدرتش در حد Ps 2 به چه دلیل میگید که نمی تونه این بازی ها را اجرا کنه؟ بیشتر از بازی میخواهم یک چیزی باشه که بشه باهاش خوب کار کرد مثل خوندن Pdf و از این کار ها فکر کنم از نظر برنامه های جانبی قوی باشه حتی یک جا دیدم برنامه ای برای باز کردن Psd و اینکه از نظر سایز تا چه سایزی می تونه عکس ها را باز کنه چون مشکلی که با گوشیم دارم اینه که عکس های با سایز بالا را باز نمی کنه