سوالات و مشکلات PSP

agha kasi topic mano nadide? ((PSP GAMES)))
gheyb shode.
:confused::(
دوست عزيز فارسي تايپ كن.

در ضمن تاپيك شما غيب نشده بلكه چون قبلا يه تاپيك براي دانلود بازي هاي PSP وجود داشته با اون تاپيك ادغام شده.

پست هاي شما هم اينجاست الان:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3019&page=26

در ضمن براي اينكه تاپيك تكراري نسازين قبلش حتما جستجو كنيد كه تاپيكي با اون مضمون وجود داره يا نه.

موفق باشيد

سلام
من حدود 1 روزی هست PSP گرفتم که روی صفحه 2 نقطه سفید هست در صفحه های سیاه کاملآ معلومه (فکر کنم پیکس از کار افتاده داره) بهتره نیست به مغازه دار پس بدم یا عوض کنم؟ :confused:

بچه ها اون کاری که گفتین برو توی ریکاوری و Use no UMD رو Disable کن رو رفتم ولی توی این دستگاه تمام گزینه هارو اون پنجره Disable بود حتی Use No UMD هم Disable بود کمک کنید چی کار باید بکنم در ضمن بازی Syphon Filter کپیش هست یا نه ؟

من یه topmenu ریختم ولی بعد از اجرا کردنش دستگاه خاموش شد وقتی روشن میکنم منو اول دستگاه میاد و تویه xmb هم میره ساعت و علامت باتری هم هست ولی بقیه منو ها نیست:(
در ضمن داخل منو ریکاوری هم میره لطفا کمک کنید:((

من یه topmenu ریختم ولی بعد از اجرا کردنش دستگاه خاموش شد وقتی روشن میکنم منو اول دستگاه میاد و تویه xmb هم میره ساعت و علامت باتری هم هست ولی بقیه منو ها نیست:(
سلام ...
نگران نباش ...
شما اولش بايد اون هارو كانورت ميكردي كه نكردي.
خب شما از Flash0 دستگاهت كپي گرفتي يا نه ؟
اگر كپي گرفتي سريعاً از منوي ريكاوري جايگزين كن.

اگر كه كپي نگرفتي، ورژنت چي هست ؟
من flash0 ورژن هاي 3.10 و 3.30 رو دارم.
اگر نداشتي من كوچيك شما هستم و در خدمت شما هم هستيم ...
درضمن اصلاً نگران نباش، چون مال خود من 1 هفته پيش اينجوري شد كه خوشبختانه من از Flash0 ام يه كپي گرفته بودم.

ببخشید دوستان Psp سیستم عامل داره ؟؟ اگه داره چیه ؟؟
مثلا ویندوز Xp یا Vista روش نصب میشه ؟!
1- خير !
2- سيستم عامل روي اون نصب نميشه !
البته فكر ميكنم ويندوز 95 رو ميتونه بالا بياره، ولي هيچ سيستم عاملي روي اون نصب نميشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or