سوالات و مشکلات PSP

سلام
من يدونه از اين USB ها دارم كه اتفاقا يكي از سراشم 5 پين هست و به psp وصل ميشه.

View attachment 2812

ولي هرچي وصلش مي كنم به PC ميگه كابلي كه وصل شده توسط ويندوز شناخته نمي شه!!

View attachment 2811

خواهشا راهنماييم كنيد. حالا چيكار بايد كنم؟!:confused::blushing:

بچه ها شرمنده ام، مي دونم كه پست پشت سر هم با يه موضوع نبايد داد.
ولي مجبورم! خواهشا زود جواب بديد كه چه خاكي بايد به سرم بريزم؟!

حتي داخل ريكاوري هم شدم ولي تمام تنظيمات درست بود. حتي داخل گزينه ها وقتي روي USB CONNECTION مي رم بازم همين پيغام رو مي بينم!

يه جوونمرد پيدا شه كمكم كنه... سه چهار روزه PSP رو خريدم ولي هنوز نمي تونم داخلش چيزي بريزم:(

اينجاام كه ماهستيم هنوز نمي دونن PSP چيه(فكر مي كنن يه نوع موبايله!!!) وگرنه از يكي كمك مي گرفتم.

بچه ها شرمنده ام، مي دونم كه پست پشت سر هم با يه موضوع نبايد داد.
ولي مجبورم! خواهشا زود جواب بديد كه چه خاكي بايد به سرم بريزم؟!

حتي داخل ريكاوري هم شدم ولي تمام تنظيمات درست بود. حتي داخل گزينه ها وقتي روي USB CONNECTION مي رم بازم همين پيغام رو مي بينم!

يه جوونمرد پيدا شه كمكم كنه... سه چهار روزه PSP رو خريدم ولي هنوز نمي تونم داخلش چيزي بريزم:(

اينجاام كه ماهستيم هنوز نمي دونن PSP چيه(فكر مي كنن يه نوع موبايله!!!) وگرنه از يكي كمك مي گرفتم.
احتياج به درايور نداره آخه. به صورت Data Storage شناخته ميشه و احتياج به نصب نيست. شايد مشكل از كابلت باشه. نمي توني كابل ديگه اي رو امتحان كني؟
اگه دوربين ديجيتال هم داري فكر كنم بخوره به اين.
روي تمام USB هاي دستگاه چك كن.

بچه ها من یک چندتا سوال داشتم . اول از همه اینو بگم که من به یه مشکل خیلی عجیب بر خوردم اونم اینه که وقتی داشتم MP3 Player دستگاه پسرخالم رو تست می کردم (منظورم PSP هستش ) Vol صداش بشدت پایین هست به طوری که اگه تو خیابان یا محیط های شلوغ بخوای موزیک گوش کنی هر صدایی می شنوی الا صدای موزیک توی Sound Setting هم رفتم که شاید بتونم صداشو زیاد کنم ولی همچین تنظیمی نداره البته توی تنظیمات یه گزینه به نام ALVS فکر می کنم بود که وقتی On می کردی صدا رو بشدت ضعیف می کرد طوری که توی محیط ساکت هم هیچی نمی شنیدی :eek: توی درفتر چش نوشته بود برای تنظیمات هدفن هستش ولی ...
لطفا راهنمایی کنید در مورد بالا چون برام خیلی مهمه یکی از دلایل خرید من برای PSP هستش
حالا سوالات :
1. اول اینکه اگه Ram رو توی محیط داشبورد از PSP درباریم یا جا بزنیم مشکلی پیش نمی یاد ؟
2 . اگه UMD توی دستگاه باشه و ما دستگاه رو خاموش کنیم مشکلی نداره ؟
3. چند ساعت برای شارژ مفید باتری PSP باید توی برق باشه ؟
4. اگه باتری وسط بازی تموم بشه و دستگاه خاموش بشه مشکلی پیش نمی یاد یا قبل از تمام شدن باتری اخطار میده .
5. قیمت یه باتری PSP چنده می خوام دوتا داشته باشم .
پیشاپیش از راهنمایتون تشکر می کنم . خدا عوضتون بده :)

آخرین ویرایش:
بچه ها من یک چندتا سوال داشتم . اول از همه اینو بگم که من به یه مشکل خیلی عجیب بر خوردم اونم اینه که وقتی داشتم MP3 Player دستگاه پسرخالم رو تست می کردم (منظورم PSP هستش ) Vol صداش بشدت پایین هست به طوری که اگه تو خیابان یا محیط های شلوغ بخوای موزیک گوش کنی هر صدایی می شنوی الا صدای موزیک توی Sound Setting هم رفتم که شاید بتونم صداشو زیاد کنم ولی همچین تنظیمی نداره البته توی تنظیمات یه گزینه به نام ALVS فکر می کنم بود که وقتی On می کردی صدا رو بشدت ضعیف می کرد طوری که توی محیط ساکت هم هیچی نمی شنیدی :eek: توی درفتر چش نوشته بود برای تنظیمات هدفن هستش ولی ...
لطفا راهنمایی کنید در مورد بالا چون برام خیلی مهمه یکی از دلایل خرید من برای PSP هستش
حالا سوالات :
1. اول اینکه اگه Ram رو توی محیط داشبورد از PSP درباریم یا جا بزنیم مشکلی پیش نمی یاد ؟
2 . اگه UMD توی دستگاه باشه و ما دستگاه رو خاموش کنیم مشکلی نداره ؟
3. چند ساعت برای شارژ مفید باتری PSP باید توی برق باشه ؟
اول در مورد صداي دستگاه بگم كه مشكل از هدفون هست، هدفون خود PSP خيلي صداي ضعيفي داره و براي اينكه بتونيد صدا رو بهتر و با كيفيت بهتر گوش كنيد بايد حتما يه هدفون براش بخري.

البته ميتوني فعلا از برنامه DJPSP استفاده كني. صدا رو تقويت ميكنه. ولي بهترين راه همون خريد هدفون هست. كه قيمت هاي متفاوتي داره و از 5 تومن تا 30 تومن.

1.بهتره اين كارو نكنيد، نميشه گفت هميشه مشكل ايجاد ميشه ولي ممكنه به مموري آسيب بزنه.

2.نه خير هيچ مشكلي نداره.

3.ساعت دقيقي الان تو ذهنم نيست ولي وقتي وصل ميكني به شارژ اگه شارژ كامل بشه چراغ پاور خاموش ميشه و ميشه فهميد كه شارژ كامل شده.

موفق باشي

آخرین ویرایش:
احتياج به درايور نداره آخه. به صورت Data Storage شناخته ميشه و احتياج به نصب نيست. شايد مشكل از كابلت باشه. نمي توني كابل ديگه اي رو امتحان كني؟
اگه دوربين ديجيتال هم داري فكر كنم بخوره به اين.
روي تمام USB هاي دستگاه چك كن.

خيلي ممنون از توجهت آقا مهدي. بله منم از همين تعجب مي كنم چون psp مثل پرتابل هاي ديگه احتياج به نصب درايو نداره. حالا سعي مي كنم با يه رم ريدر تست بكنم اگه درست شد خبرشو مي دم.آخه جالب اينه همين كابل usb رو هم به زور گير اوردم به طرف مي گم كابل usb بده براي psp به من كابل پرينتر مي ده (جالب اينه مشتري هاش مهندس صداش مي كنن):(:cheesygri

حالا سوالات :
2. اول اینکه اگه Ram رو توی محیط داشبورد از PSP درباریم یا جا بزنیم مشکلی پیش نمی یاد ؟
3 . اگه UMD توی دستگاه باشه و ما دستگاه رو خاموش کنیم مشکلی نداره ؟
4. چند ساعت برای شارژ مفید باتری PSP باید توی برق باشه ؟
5. اگه باتری وسط بازی تموم بشه و دستگاه خاموش بشه مشکلی پیش نمی یاد یا قبل از تمام شدن باتری اخطار میده .
6. قیمت یه باتری PSP چنده می خوام دوتا داشته باشم .

ميلاد جان بهت گفتم كه كيفيت هدفون خود psp خيلي پايينه شما يه هدفون به غير از اين تهيه كن اونوقت ببين صداش چقدر فرق مي كنه!

اون دفترچه راهنمارم اگه خوب مي خوندي تمام سوالاتت اون تو هست. خوب شايد وقت نداري. سعي مي كنم تا اونجا كه بتونم كمكت كنم.

1-avls مخفف اين هست فكر كنم (دقيقا انگليسيش يادم نيست) auto volum level... يه همچين چيزايي كه معنيش به فارسي مي شه تنظيم اتوماتيك صداي دستگاه توسط خود psp پس اون امكان رو off كني خيلي بهتره چون وقتي اون روشن باشه نمي توني صدا رو از يه حدي زياد كني.

2-چرا اگه رم رو در حالتي كه psp كاملا خاموش نشده در بياري فاتحش خوندست. psp هم اينجوري خاموش مي شه تا وقتي كه اون سوئيتچ سمت راست رو به مدت 5 ثانيه يا بيشتر نگه داري پاور آف مي شه ولي اگه فقط يه بار بدي بالا بعد ولش كني stand by مي شه)

3-نه هيچ مشكلي پيش نمي ياد.

4-باتري كه من تست كردم 3600 mah بود كه حدود 3-4 ساعت طول كشيد تا شارژ بشه.

5-نه مشكلي پيش نمي ياد... ولي قبل از تموم شدن باتري اگه تو محيط داشبورد باشي باتري چشمك مي زنه ولي اگه داخل بازي باشي اون چراغ سبزه خاموش روشن مي شه( اين يعني اين كه بهتره بازي رو سري سيو كني!)

6-3600 mah رو آقا هومن مي ده حدود 24 هزار تومن كه دوازده ساعت در صورتي كه نور ال سي دي رو خيلي زياد نكني برات مفيد كار مي كنه.

:love:you are welcome

آخرین ویرایش:
شاید یکی اینجا جواب این سوال مارو بده
من این وای فای مکس رو خریدم رنگش سفید و توش سی دی نصب
wii رو هم داره
حالا من همه چیز رو نصب میکنم و طبق دستورات جلو میرم اما وقتی
نصب میشه اوون found new hard میاد منظور از با هاش کاری نداشته باشید
چیه ومن نکست رو میزنمو میگرده و تو network conection یه کانکشن جدید میاره
ودر اینصورت تکسبار میاد ولی علامت مثلث که وسطش یه علامت تعجب میاد
من حال موندم کدومشون رو شیر کنم تو رو خدا کمک کنید من هر کدوم رو هم شیر میکنم
بازم وصل نمیشه وتو psp در مورد ip addres یه اررور میده چکار کنم مونده رو دستم
تازه اگر هم found new hard رو نزنم اصلا اون برنامه zdy..نمیاد بالا

من میخوام یه پی اس پی بگیرم زیاد اطلاعات ر مورد این کنسول ندارم تا 250 هم موجودی حالا میشه منو راهنمایی کنید:blushing:
دوست عزيز تاپيك زير رو بخون:

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3522

شاید یکی اینجا جواب این سوال مارو بده
من این وای فای مکس رو خریدم رنگش سفید و توش سی دی نصب
wii رو هم داره
حالا من همه چیز رو نصب میکنم و طبق دستورات جلو میرم اما وقتی
نصب میشه اوون found new hard میاد منظور از با هاش کاری نداشته باشید
چیه ومن نکست رو میزنمو میگرده و تو network conection یه کانکشن جدید میاره
ودر اینصورت تکسبار میاد ولی علامت مثلث که وسطش یه علامت تعجب میاد
من حال موندم کدومشون رو شیر کنم تو رو خدا کمک کنید من هر کدوم رو هم شیر میکنم
بازم وصل نمیشه وتو psp در مورد ip addres یه اررور میده چکار کنم مونده رو دستم
تازه اگر هم found new hard رو نزنم اصلا اون برنامه zdy..نمیاد بالا
پستتو توي اون تاپيك هم ديدم اما متاسفانه من Wifi Max ندارم وگرنه حتما راهنمايي ميكردم.

اقا من میخوام یدونه بگیرم ولی این سوال برام پیش اومده که تا چن سال دیگه براش بازی میاد یا بهتره بگم سونی قصد نداره ورزن جدیدی از این کنسول رو وارد بازار کنه مثل psp2 یا...........

اقا من میخوام یدونه بگیرم ولی این سوال برام پیش اومده که تا چن سال دیگه براش بازی میاد یا بهتره بگم سونی قصد نداره ورزن جدیدی از این کنسول رو وارد بازار کنه مثل psp2 یا...........

از من میشنوی یدونه حتما بگیر ... تا الان که هرچی بازی جدید اومده یک نسخه هم برای psp اومده ... معمولا بین کنسول های سونی 7 سال اختلاف هست و الان 2 سال هست که psp اومده ... و تا الان هم هیچ خبری از psp2 نشده پس مطمعا باش یه 4 5 روی بورس هست پس یدونه حتما بگیر ;)

وقتی میگی psp2 میاد مثل این هست که میگی pc2 داره میاد اخه psp هم مثل pc یه سیستم ارتقاع پذیر هست سونی که نمیاد psp2 بزنه میاد این سیستم هارو براشون چیزه جدید میاره مثل هارد و....:p:love: پس خیالت راحت برو pspتو بگیر و حال کن:love:

سلام.
ببخشيد آقا مهدي گل يا آقا ميلاد يا آقا هومن و تمام بچه هاي باحال و باصفاي PSP باز.
يه سؤال دارم.
چه جوري ميشه توي XMB درحالي كه داري عكس ميبيني به MP3 هم گوش بدي ؟
يادمه قبلاً يه Plugin براي اين كار بود.، اما من طرز كار اون رو نميدونستم و خود Plugin رو هم ندارمش.
ميشه لطف كنيد و نحوه كار و همچنين اون Plugin رو براي دانلود قرار بديد؟
ممنون ميشم به خدا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or