سوالات و مشکلات PSP

درود بر دوست گرامی !

سلام خدمت اساتید

من میخوام رو Psp فیلم بریزم و می دونم برای این کار باید به فرمت Mp4 کانورت کنم.با برنامه Xilisoft Video Converter این کار رو می کنم ولی چون این برنامه Register نشده بیشتر از 5 دقیقه کانورت نمی کنه....برنامه Mpeg 4 Direct Maker رو هم دارم ولی بلد نیستم باهاش کار کنم:(

میشه شما به من یاد بدید چطوری با این برنامه ها یا هر برنامه دیگه ای(کلا چجوری) می تونم فیلم بریزم؟ البته میخوام فیلم کل صفحه رو بگیره و تمام Lcd رو بپوشونه...
دوست من
اینجا را مطالعه بفرمائید ;)

سلام خدمت اساتید

من میخوام رو Psp فیلم بریزم و می دونم برای این کار باید به فرمت Mp4 کانورت کنم.با برنامه Xilisoft Video Converter این کار رو می کنم ولی چون این برنامه Register نشده بیشتر از 5 دقیقه کانورت نمی کنه....برنامه Mpeg 4 Direct Maker رو هم دارم ولی بلد نیستم باهاش کار کنم:(

میشه شما به من یاد بدید چطوری با این برنامه ها یا هر برنامه دیگه ای(کلا چجوری) می تونم فیلم بریزم؟ البته میخوام فیلم کل صفحه رو بگیره و تمام Lcd رو بپوشونه...

من از برنامه jetaudio معروف استفاده ميكنم . خيلي راحت تره ورژنهاي 7 به بالا

سلام خدمت اساتید

برو تو سايت www.isohunt.com اونجا اسم همون برنامه رو سرچ كن(Xilisoft Video Converter
بعد register شدش مياد download كن

كمك!!!

مي خواستم رو psp بازي بريزم بعد رفتم روي پوشه ISo راست كليك كردم حجمش نگاه كنم
بعد كه ديدم اونو بستم مي خواستم بازي بريزم كه متوجه شدم پوشه ISO نيست حالا بايد چيكار كنم
درضمن الان رو PSP بازي هست ولي از كجا داره اجرا ميشه نميدونم لطفا گن چيكار گنم

مي خواستم رو psp بازي بريزم بعد رفتم روي پوشه ISo راست كليك كردم حجمش نگاه كنم
بعد كه ديدم اونو بستم مي خواستم بازي بريزم كه متوجه شدم پوشه ISO نيست حالا بايد چيكار كنم
درضمن الان رو PSP بازي هست ولي از كجا داره اجرا ميشه نميدونم لطفا گن چيكار گنم
خودت باید یه پوشه تو شاخه اصلی رم بسازی و فقط فایل های ایزو ISO DAX CSO بریزی
فکنم اون بازیهای که تو پی اس پیت هست همون مینی گیم های کم هجم هست>!

دوست من
اینجا را مطالعه بفرمائید ;)

ممنون از راهنمایی شما ....ولی شما کرکش رو دارید؟؟

من از برنامه jetaudio معروف استفاده ميكنم . خيلي راحت تره ورژنهاي 7 به بالا

خیلی ممنون از راهنمایی شما....از کجا برنامه اش گیر میاد؟
برو تو سايت www.isohunt.com اونجا اسم همون برنامه رو سرچ كن(Xilisoft Video Converter
بعد register شدش مياد download كن

خیلی ممنون از راهنمایی شما....ولی من با این اینترنت سرعت کم نمی تونم همچین چیزایی رو دانلود کنم:(

پدرام جان صبر كن داداش ...
شما اين برنامه اي رو كه من ميزارم دانلود كن ( 5 مگ حجم داره و حدود 15 دقيقه هم طول ميكشه با Dial-up دانلود كني )

Total Video Converter
اين هم Registeration Code برنامه هستش ... ( پس برنامه رجيستر شده و فول ورژنه )

PHP:
0ab52023-ba00347e-9fa86acd-fdc330a9-68578b7e-264b81e1-30bdfeef-cea403fa-20457e4a-39c03409-f69a9aba-388e8a94-677044c7-643fe9ac-66523c91-18a61801
اين برنامه، خيلي راحت، كار شما رو راه ميندازه ...
طيف وسيعي ( بسيار وسيع، بسيار بسيار وسيع ) اي از فايل هاي ويدئويي رو ساپورت ميكنه، و همه نوع فايل تصويري از 3gp گرفته تا MP4 و DVD VIDٍEO رو هم بوسيله Player اي كه در برنامه موجوده پخش ميكنه و هم اينكه به همديگه كانورت ميكنه.
پيشنهاد ميكنم كه حتماً اين برنامه رو همه دوستان دانلود كنن ...
درضمن خيلي هم به درد كانورت كردن فايل هاي ويدئويي كه از Youtube دانلود ميكنيد ميخوره . . .
اين هم يه نماي زيبا از برنامه هستش ...
ميتونيد تعدد فرمت هايي رو كه اين برنامه ساپورت ميكنه رو ببينيد.
------------------------------------------------------------------------------------
4xvlj4m.jpg

خيلي برنامه بي نظيري هستش ...
واقعاً بي نظير.
( در ضمن ميتونيد به اون سايز 270*480 رو هم بديد )

من جایی هستم که سرعت اینترنت حدود 2 مگا بیته ...
می تونم ان لاین بازی کنم؟؟؟؟
چطوری میشه Pes6 رو ان لاین بازی کرد؟؟
منظور شما 2mgps هستش ؟!!
دوست عزيز شما با اين سرعت ميتوني جاي 30، 40 نفر به صورت آنلاين بازي كني . . . :cheesygri
اما شما بايد يه Wimax بگيري براي برقراري ارتباط بين PSP و PC اگر اينترنت بي سيم نداري...
بورو توي بازارچه، قسمت ( بهترين قيمت ها را از من بخواهيد ) آقا هومن ليست قيمتاش رو گذاشته . . .
در مورد نحوه انجامش بايد بگم كه چون من تاحالا خودم تست نكردم ( به علت، گلاب به روي هرچي اينترنت پرسرعت دار مخصوصاً شما كه 2 مگ در ثانيه !! اي هستي، به علت Dial-up اي بودن تكنولوژي PC من !! )، راهنمايي رو به دوستان عزيزم كه اين كار رو انجام دادن واگذار ميكنم.
ولي اگر اينترنت بي سيم نداري، Wimax يا يه كارت Wifi رو بايد حتماً بگيري ...

مي خوام بسازم وتي نميشه ؟ شاخه اصلي رم كجاست ؟ در مورد اون فايل ها هم يك توضيح بده ممنون
شاخه اصلي همون صفحه اي هست كه به محض اتصال PSP به PC ظاهر ميشه.
يعني صفحه اول مموري كارتت .
در ضمن اگر فيرم ور شما OE هست بايد بگم كه بازي هاي ISO و CSO فقط قابل اجرا هستن روش و بازي هاي DAX رو ساپوت نميكنه.
اين هايي هم كه اجرا ميكني احتمالاً ميني گيم ( Homebrew ) هستش كه از توي شاخه PSP/GAME اجرا ميشه.

دوست عزیز خیلی ممنون از راهنمایی شما:blushing:

این برنامه رو وقتی با dap می خوام دانلود کنم 25 درصد میره و بعدش error میده.وقتی با flash get می خوام دانلود کنم error زیر میاد:

4uyomf4.jpg

قضیه چیه؟؟؟

آقا امروز رفتیم برای پسر خالم یه PSP گرفتیم (خودمم تا چند روز آینده استاد می کنم )
228 تومن والیو رو گرفتم با دوتا بازی (اشانتیون :cheesygri ) البته توش به غیز از اون UMD خود پک یه UMD مجانی از فیلم راز داوینچی رو هم داشت . البته هنوز باهاش کار نکردیم فعلا گذاشتیم باتریش شارژ بشه (تا خودم فردا برم براش راه بندازم خودش که بلد نیست :laughing: ) بعد می خواستم بدونم برای ریختن بازیها رو Ram حتما باید کابل داشته باشی یا میشه رم رو درآورد و به وسیله Ram Reader بازیهارو ریخت توی رم . راستی ورژنش هم 3 بود . بعد برای دیدن فیلمها باید حتما نرم افزار نصب کنی یا نه چون من خودم یه نرم افزار دارم که فیلمهارو به Mpeg4 تبدیل می کنه می خوام ببینم چطوری یه توضیحی بدید . بعد فریمورش هم OE هستش می خوام بدونم اینها اگه برک بشن میشه درستش کرد تا اونجایی که تاپیکو دیدم مثل اینکه میشد این نوع دستگاه هارو که این نوع فریمور رو دارن درست کرد .

آقا امروز رفتیم برای پسر خالم یه PSP گرفتیم (خودمم تا چند روز آینده استاد می کنم )
228 تومن والیو رو گرفتم با دوتا بازی (اشانتیون :cheesygri ) البته توش به غیز از اون UMD خود پک یه UMD مجانی از فیلم راز داوینچی رو هم داشت . البته هنوز باهاش کار نکردیم فعلا گذاشتیم باتریش شارژ بشه (تا خودم فردا برم براش راه بندازم خودش که بلد نیست :laughing: ) بعد می خواستم بدونم برای ریختن بازیها رو Ram حتما باید کابل داشته باشی یا میشه رم رو درآورد و به وسیله Ram Reader بازیهارو ریخت توی رم . راستی ورژنش هم 3 بود . بعد برای دیدن فیلمها باید حتما نرم افزار نصب کنی یا نه چون من خودم یه نرم افزار دارم که فیلمهارو به Mpeg4 تبدیل می کنه می خوام ببینم چطوری یه توضیحی بدید . بعد فریمورش هم OE هستش می خوام بدونم اینها اگه برک بشن میشه درستش کرد تا اونجایی که تاپیکو دیدم مثل اینکه میشد این نوع دستگاه هارو که این نوع فریمور رو دارن درست کرد .
بله با رم ريدر هم ميشه اين كارو كرد. شما بايد ايميج بازي رو در فولدر X:\ISO كپي كنيد.

فيلم ها رو هم بايد با برنامه به MP4 تبديل كنيد مثلا با برنامه XviD4PSP ميتوني اين كارو بكني. بعد كپي كني داخل مموري. احتياج به برنامه براي اجراش توي PSP نيست و خود PSP ميخونتشون.

بريك شدن رو هم بيخيال شو چون هر چي بيشتر بهش فكر كني احتمالش بالاتر ميره:) ولي كلا كارايي كه به فلش دستگاه ربط داره رو اصلا انجام نده با توجه به اينكه تازه PSP گرفتي.

سلام
من يدونه از اين USB ها دارم كه اتفاقا يكي از سراشم 5 پين هست و به psp وصل ميشه.

Super_Thin_USB_Cable.jpg

ولي هرچي وصلش مي كنم به PC ميگه كابلي كه وصل شده توسط ويندوز شناخته نمي شه!!

sds.png

خواهشا راهنماييم كنيد. حالا چيكار بايد كنم؟!:confused::blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or