gamekhor2007
کاربر سایت
بچه ها من اگر یه umd بخرم میتونم باهاش بازیهایی که با umd اجرا میشن رو اجرا کنم؟هر umd باشه مشکلی نداره؟یه چیز دیگه و اون اینکه بازی Burnout Dominator با umd اجرا میشه؟
هيچ فرقي نميكنه چي باشه فقط UMD باشهبچه ها من اگر یه umd بخرم میتونم باهاش بازیهایی که با umd اجرا میشن رو اجرا کنم؟هر umd باشه مشکلی نداره؟یه چیز دیگه و اون اینکه بازی Burnout Dominator با umd اجرا میشه؟
به احتمال زياد iso بازي خراب هست.مهدی جون عزیز مشکل منو خوندی ؟
چی کار باید بکنم ؟
به 3.30oe-a2 آپدیت کنم درست میشه ؟
بهترین هنوز همین 3.10oea هست یا نه ؟
سلام دوستان.
من با بعضی بازی ها مشکل دارم.
ببینید مثلا آخر World 3 بازی LocoRoco قفل می کنه و بعد خاموش میشه PSP.
یا مثلا تو Need For Speed Carbon Own the City وقتی Crew مال Terriority اول رو شکست میدم سر اونجایی که جایزه ها رو نشون میده بازی قفل می کنه.
مشکل میتونه چی باشه ؟
من 3.10OE-A دارم.
ضمنا این Devhook رو هم یه توضیحی بدید کارش چیه و روی 3.10OE-A نصب میشه یا نه ؟
ممنون.
بچه ها من اگر یه umd بخرم میتونم باهاش بازیهایی که با umd اجرا میشن رو اجرا کنم؟هر umd باشه مشکلی نداره؟یه چیز دیگه و اون اینکه بازی Burnout Dominator با umd اجرا میشه؟
ببرش دكترPsp از دستم افتاد دیگه Umd نمی خونه چی کار کنم؟![]()
بعد از اتمام کانورت 2 فایل هم نام در اختیار شما قرار میگیره یکی با فرمت MP4 و دیگری JPEG شما این فایل ها رو باید در پوشه ی Video در مموری کپی کنید .بازم اجرا نشد! Unsupported DATA
اگه براي ورژن هاي 3.10 به بالا ميخواي استفاده كني اول بايد TopMenu كانورت بشه تو تاپيك زير هم توضيحاتش هست:سلام دوستان لطفا به این سوال من کامل و ساده در حد یه نفر ساده که خیل کم از پی اس پی حالیش میشه.
نگاه کنید مراحل نصب تم عوض کردم پی اس پی به ترتیب با یه تم
من هر چی می گردم هیچی نمی فهمم یا در چند پست هست که آدم قاطی می کنه.
اگرم یه جایی گذاشتید که کامله من ندیدم لینکشو بزارید
ممنون.