سوالات و مشکلات PSP

بچه ها من اگر یه umd بخرم میتونم باهاش بازیهایی که با umd اجرا میشن رو اجرا کنم؟هر umd باشه مشکلی نداره؟یه چیز دیگه و اون اینکه بازی Burnout Dominator با umd اجرا میشه؟

سلام دوستان.
من با بعضی بازی ها مشکل دارم.
ببینید مثلا آخر World 3 بازی LocoRoco قفل می کنه و بعد خاموش میشه PSP.
یا مثلا تو Need For Speed Carbon Own the City وقتی Crew مال Terriority اول رو شکست میدم سر اونجایی که جایزه ها رو نشون میده بازی قفل می کنه.
مشکل میتونه چی باشه ؟
من 3.10OE-A دارم.
ضمنا این Devhook رو هم یه توضیحی بدید کارش چیه و روی 3.10OE-A نصب میشه یا نه ؟
ممنون.

بچه ها من اگر یه umd بخرم میتونم باهاش بازیهایی که با umd اجرا میشن رو اجرا کنم؟هر umd باشه مشکلی نداره؟یه چیز دیگه و اون اینکه بازی Burnout Dominator با umd اجرا میشه؟
هيچ فرقي نميكنه چي باشه فقط UMD باشه :)
Demo Disc هم باشه مشكل نداره.

اون بازي رو من ندارم دوستاني كه دارن راهنمايي كنن.

آخرین ویرایش:
مهدی جون عزیز مشکل منو خوندی ؟
چی کار باید بکنم ؟
به 3.30oe-a2 آپدیت کنم درست میشه ؟
بهترین هنوز همین 3.10oea هست یا نه ؟
به احتمال زياد iso بازي خراب هست.

Devhook هم بدردت نميخوره. براي اجراي بازي ها زماني كه فريمور هاي هك شده نيومده بود، استفاده ميشه الان ديگه كارايي نداره وقتي 3.10 OE داري.

جديد تر از 3.10 هم اومده من پيشنهاد ميكنم به 3.30 OE-A2 آپگريد كني. توضيحات در تاپيك زير هست:

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3552

پست دوم رو بخون.

عزیز ممنون از لطفت.
ولی یه مسئله هست اونم اینه که NFS Carbon همون ISO یه 1.36GB ایش هست ! نباید مشکل داشته باشه.
LocoRoco هم از لینکی که توی همین فروم درخواست کرده بودم و یکی بهم داد گرفتمش همون 300 و خورده ای مگابایتیه.

مهدی جون من با موفقیت به 3.30OE-A2 آپدیت کردم و اون مشکلم که گفتم توی Carbon دارم حل شد!. ولی مشکلم توی LocoRoco رو ندیدم اگه دیدم حل شده خبرشو میدم.مرسی از راهنماییت.
-------------------------------------------------------------------------------
ویرایش !:
آقا مشکل LocoRoco حل نشد ولی من توی Google سرچ کردم مشکلمو تو یه فروم یکی همین مشکلو داشت و در جوابش بهش گفته بودن که ورژن اصلی رو نداری ولی اگه هنگام ورود به World 4 رنگ LocoRoco رو عوض کنی ( چیزی به غیر از قرمز ! ) مشکلت حل میشه منم امتحان کردم دیدم حل شد با این تفاوت که مال من زرد بود و این مشکلو داشتم الان صورتی کردم درست شد. ! آقا ممنون.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.
من با بعضی بازی ها مشکل دارم.
ببینید مثلا آخر World 3 بازی LocoRoco قفل می کنه و بعد خاموش میشه PSP.
یا مثلا تو Need For Speed Carbon Own the City وقتی Crew مال Terriority اول رو شکست میدم سر اونجایی که جایزه ها رو نشون میده بازی قفل می کنه.
مشکل میتونه چی باشه ؟
من 3.10OE-A دارم.
ضمنا این Devhook رو هم یه توضیحی بدید کارش چیه و روی 3.10OE-A نصب میشه یا نه ؟
ممنون.

حالا که خدارو شکر مشکل حل شد ولی بگم یکسری مموری توی بازار هست که همین مشکلات رو به وجود میاره خیلی توی خرید دقت کنید .

bournout حتما UMD میخواد بدون UMD اجرا نمیشه

بازم اجرا نشد! Unsupported DATA
بعد از اتمام کانورت 2 فایل هم نام در اختیار شما قرار میگیره یکی با فرمت MP4 و دیگری JPEG شما این فایل ها رو باید در پوشه ی Video در مموری کپی کنید .
(اگه عملیات کانورت کامل و بدون مشکل انجام شده باشه حتما فایل تصویری شما اجرا میشه !)

سلام دوستان لطفا به این سوال من کامل و ساده در حد یه نفر ساده که خیل کم از پی اس پی حالیش میشه.

نگاه کنید مراحل نصب تم عوض کردم پی اس پی به ترتیب با یه تم

من هر چی می گردم هیچی نمی فهمم یا در چند پست هست که آدم قاطی می کنه.

اگرم یه جایی گذاشتید که کامله من ندیدم لینکشو بزارید

ممنون.

سلام دوستان لطفا به این سوال من کامل و ساده در حد یه نفر ساده که خیل کم از پی اس پی حالیش میشه.

نگاه کنید مراحل نصب تم عوض کردم پی اس پی به ترتیب با یه تم

من هر چی می گردم هیچی نمی فهمم یا در چند پست هست که آدم قاطی می کنه.

اگرم یه جایی گذاشتید که کامله من ندیدم لینکشو بزارید

ممنون.
اگه براي ورژن هاي 3.10 به بالا ميخواي استفاده كني اول بايد TopMenu كانورت بشه تو تاپيك زير هم توضيحاتش هست:

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3746

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or