سوالات و مشکلات PSP

پی سی که دم دست نيست
رم ريدر هم دست رفيقمه
در دسترس نيست اعصابم بهم ريخته
خوب چرا بايد اينجوری باشه ؟
من کپ همين رم رو خودم دارم
مشکلی نداره
حالا 2 بار هم اينو عوض کردم اينجوريه ؟ چرا آخه ؟
يعنی مشکل از رم هست ؟
آخه رم ديگه ميزارم تو دستگاه مشکلی نداره فقط با اين رم ها اينجوريه
پس مشکل از رمه آره؟ اگه مطمئنی با اين شرايطی که گفتم از رم بگو ببرم تو سر طرف بزنم ؟

حالا که اینا پست منو پاک کردن
اینا همشون چرت و پرت میگن عزیزم سکتور جان شما برنامه Jet Audio V7.01 Plus VX را که بگیری هر کوفته زهره ماری را به هر کوفته زهره مار دیگه تبدیل میکنه هم صوتی هم تصویری با عالی ترین کیفیت خودش تو اپشن فرمت فایله خروجیش PSP داره انواع Format هایی که PSP می توانه بخونه در ضمن تو اپشن خود برنامه Copy To Device داره که می تونه خودش تا تبدیل کرد کپی کنه توی PSP حالا همینا که پست منو پاک کردن همین امشب دانلود میکنن فردا برا خود ما شاخ میشن حالا کاری نداریم عزیزم تازه سرعتش هم عالیه اگه فیلمت 1 ساعت باشه 1 ساعت طول میکشه کانورت کنه ببین ممد جون چکار میکنه یک کف مرتب
تازه ان برنامه 60$ پولشه و هیچ حای اینترنت گیر نمیاد من اینو به افتخار دوستان دیرینه فروم میزارم
http://rapidshare.com/files/24162034/Cowon_JetAudio_Plus_VX_v7.0.0.3001_retail.rar
اقا تشکر یادت نره

هر كي اون پست رو پاك كرد كار بسيار درستي رو انجام داده و من تشكر ميكنم ازش چون اگه من بودم بهت اخطار هم ميدادم.

اسپم رو بايد پاك كرد. شما هم اگه بازم از اين اسپم ها بدي بازم پاك ميشه و كارت هم ميگيري.

موفق باشي.

آخرین ویرایش:
بچه ها سلام
من 2 روز پيش Psp گرفتم.
اينجا اومدم يكم تاپيكهاي مختلف مربوط به Psp را بررسي كردم.
از وقتي موضوع بريك شدن را فهميدم اصلا ديگه جرات ندارم Psp را روشن بكنم.
از ماله من 3.30 Oe-a هست.
خيلي مي ترسم.
لطفا بگيد تويه استفاده ازش بايد به چه چيزهايي دقت كنم كه يه وقت خدايي نكرده بريك نشه !!!
حتما فهميديد كه من چه قدر ترسو هستم ....

راستي استوك ديگه قضيه اش چيه ؟

Last edited by a moderator:
اي بابا چرا دعوا مي كني‌؟! بابا داداسلام! دستت درد نكنه از برنامه اي كه معرفي كردي ميرم باهاش كار كنم!‌

راستي آقا من فكر ميكنم كه اين PSP‌ من اصلا DivX نميخونه! چون با 2-3 تا برنامه ديگه هم تبديل كردم بازم ميگفت Unsupported Data :eek:
نميدونم چش شده! شايد از بس فيفا بازي كردم ديگه به جز فيفا چيز ديگه اي باز نميكنه :cheesygri

((Pro Evolution 2007)) :love:

بچه ها سلام
من 2 روز پيش Psp گرفتم.
اينجا اومدم يكم تاپيكهاي مختلف مربوط به Psp را بررسي كردم.
از وقتي موضوع بريك شدن را فهميدم اصلا ديگه جرات ندارم Psp را روشن بكنم.
از ماله من 3.30 Oe-a هست.
خيلي مي ترسم.
لطفا بگيد تويه استفاده ازش بايد به چه چيزهايي دقت كنم كه يه وقت خدايي نكرده بريك نشه !!!
حتما فهميديد كه من چه قدر ترسو هستم ....
عزیز من اصلا سراغ Theme و UPGARDE کردنه PSP و برنامه هایی که سرکارشون با Flash0 و کلا حافظه فلش PSP هست نرو
اگه نری به هیچ وجهی بریک نمیشه

روی MP4 PSP 3.30 بزار ;)
برادر من اصلا Xvid به درد نمیخوره این Jetaudio که گداشتم همون کیفیت با قابلیت های بیشتری داره برو بگیر

ولی به نظرم خیلی عمر شارژش کمه.

حالا این شارژش چقدر طول میکشه؟؟؟

ببخشید اینقدر سوال پیچ میکنم.
شارژ فرق میکنه دوست من برای بازی ها 4 ساعت برا موزیک 7 ساعت برای فیلم هم 6 الی 5 ساعت

دوستان میگم از برنامه DVD To PSP گفته شده ؟؟؟؟

اگه نشده بگین با توضیح برای دانلود بذارم لا اقل یه خدمتی به بازیسنتر کرده باشم.
دوست عزیز شما این برنامه که من لینکو همون Jet Audio که گذاشتمو بگیر اصلا هیچ وقت طرف برنامه های دیگه نمیری

ممنون دوست خوبم
درباره با Upgrade و Theme باشه ولي منظورت درباره با Flash0 چيه ؟ من اطلاعاتم در اين باره كمه. كلا در هتگام فايل ريختن رويه PSP احتمال وقوع مشكا هست ؟

ممنون دوست خوبم
درباره با Upgrade و Theme باشه ولي منظورت درباره با Flash0 چيه ؟ من اطلاعاتم در اين باره كمه. كلا در هتگام فايل ريختن رويه PSP احتمال وقوع مشكا هست ؟
نه عزیزم هیچ مشکلی پیش نمیاد
Flash0 کجاست؟
Flash0 حافظه ای درون PSP هست که FW پی اس پی انجا نصب میشود و دسترسی به صورت معمولی به ان امکان پذیر نیست یک سری برنامه های Clean و نمیدونم از این مزخرفات هست که به امکان خیلی خیلی کمی احتمال داره بریک کنه

دوست عزیز شما این برنامه که من لینکو همون Jet Audio که گذاشتمو بگیر اصلا هیچ وقت طرف برنامه های دیگه نمیری

بله میدونم از این برنامه ها زیاده مثل nero ultra که conver هم میکنه یا vedeo convert master که خیلی بنامه توپیه.

ولی برنامه DVD To PSP کاملا فرق میکنه و DVD که 4.7GB حجم داره رو میکنه حدودا 100MB وکیفیت تصویر هم چون lcd ماله psp کوچیکه خیلی پایین نمیاد.

این برنامه رو از اینجا میتونید دانلود کنید:

http://www.yasasoft.com/yasadvdtopsp/

البته پولیه ولی من بعدا سریالشو یا کرکشو گیر میارم همین پست رو ویرایش میکنم.

یه سوال کوچولو:
رزولیشن PSP چند در چنده؟ (سانتیمتر)
میدونم 480 در 272 است ولی Paint اینو به سانتیمتر 15 در 8.5 میده
درسته؟

اندازه ي LCD اونو اگه به سانتي متر ميخواي تقريبا 9.5 در 5.5 سانت هست.

راستي استوك ديگه قضيه اش چيه ؟
استوك يعني دست دوم.
شما كه PSP ات رو خريدي ديگه در گير اين مسائل نشو.

پی سی که دم دست نيست
رم ريدر هم دست رفيقمه
در دسترس نيست اعصابم بهم ريخته
خوب چرا بايد اينجوری باشه ؟
من کپ همين رم رو خودم دارم
مشکلی نداره
حالا 2 بار هم اينو عوض کردم اينجوريه ؟ چرا آخه ؟
يعنی مشکل از رم هست ؟
آخه رم ديگه ميزارم تو دستگاه مشکلی نداره فقط با اين رم ها اينجوريه
پس مشکل از رمه آره؟ اگه مطمئنی با اين شرايطی که گفتم از رم بگو ببرم تو سر طرف بزنم ؟
بايد روي يه سيستم ديگه هم تست كني، اگه بازم مورد داشت ممكنه رم اشكال داشته باشه. با رم ريدر هم بايد يه تست بكني.
الان بازار پر از رم هاي تقلبي هست شايد رمت خرابه. ولي خوب بايد يه تست جاي ديگه هم بكني تا مطمئن بشي.

مشکل از رم بود
6 تا رم گرفتم دقيقاً 6 اميش بدون مشکل بود
آقا اين ورژن 2 فايل ايزو نداره که بازی رو کپی کنم توش
توی گيم هم کپی کردم نشون نميده
توی ايزو هم ساختم و ريختم بازم نشون نميده
کجاش بايد کپی کنم تو ورژن 2 ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or