سوالات و مشکلات PSP

دوستان کمک
دستگاه مال من نيست 2 ساعت ديگه بايد تحويل بدم مشتری
آقا ورژن دستگاش 2 هست
بعد توی مموری که ميری هيچ پوشه اي نيست
نه ايزو نه گيم هيچی به هيچی
دستگاش کپی خور نيست نه ؟
اگه بخوام کپی خورش کنم ورژن 2 رو چجوری بکنم 3.40 ؟

دوستان کمک
دستگاه مال من نيست 2 ساعت ديگه بايد تحويل بدم مشتری
آقا ورژن دستگاش 2 هست
بعد توی مموری که ميری هيچ پوشه اي نيست
نه ايزو نه گيم هيچی به هيچی
دستگاش کپی خور نيست نه ؟
اگه بخوام کپی خورش کنم ورژن 2 رو چجوری بکنم 3.40 ؟
مگه این تاپیک کارتو راه ننداخت؟؟؟

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3552

ضدحال:
6 ساعت نشستم تا يه فيلم DVD رو به فرمت MP4 براي PSP تبديل كنم! با برنامه XVID4PSP بعد اينكه تبديل كرد با كيفيت عالي! ريختم تو PSP ديدم ميگه UnSupported Date‌ :eek:

اينم اطلاعتش :
Video: MPEG4 Video (H264) 480x224 [GPAC ISO Video Handler]
Audio: AAC 48000Hz stereo 129Kbps [GPAC ISO Audio Handler]

پلاگيني چيزي هست كه نصب كنم اجراش كنه ؟

چه جوري تبديل كردي؟

Format رو روي چي گذاشتي؟

لعنت به اين برنامه! آخه هيچ برنامه ديگه اي كيفيتي كه اين Xvid4psp بهمون ميده رو نميده !‌ :(
من به هيچيش دست نزدم! همون رو حالت معموليش RIP كردم! Mpeg4 for PSP 3.03 OE

لعنت به اين برنامه! آخه هيچ برنامه ديگه اي كيفيتي كه اين Xvid4psp بهمون ميده رو نميده !‌ :(
من به هيچيش دست نزدم! همون رو حالت معموليش RIP كردم! Mpeg4 for PSP 3.03 OE
برنامت چه ورژني هست؟ فكر كنم ورژنش قديمي هست.

Format رو روي MP4 PSP 480 بذار در اين حالت با بالاترين رزولوشن تبديل ميكنه.

برنامه آخرين ورژنه! 4.1.1.3 !
آخه 6ساعت دقيقا طول ميكشه! تو اين 6ساعت هم هيچ كاري نميتونم با كامپيوتر بكنم!!! اگه جواب ميده با Mp4 Psp 480 تبديل كنم ؟!

برنامه آخرين ورژنه! 4.1.1.3 !
آخه 6ساعت دقيقا طول ميكشه! تو اين 6ساعت هم هيچ كاري نميتونم با كامپيوتر بكنم!!! اگه جواب ميده با Mp4 Psp 480 تبديل كنم ؟!

قبل از اينكه بخواي دوباره تبديل كني توي اين سه تا فولدر تست كن شايد خونده بشه.
J:\MP_ROOT\100MNV01
J:\MP_ROOT\101ANV01
J:\VIDEO

اگه نشد فرمت رو روي همون كه بهت گفتم بذار و دوباره تبديل كن.

در ضمن 6 ساعت طول نميكشه. من خودم كه تست كردم فكر كنم يك ساعت و ربع طول كشيد. البته بستگي به PC ات داره.

ببخشید میشه یکی به من بگه عمر باتری Psp در حالت های مختلف چقدره؟؟؟
الان اينجا بچه هايي هستن كه نزديكه دو ساله PSP دارن و مشكل باتري نداشتن. نگران باتري نباش. كسي نميتونه بگه عمرش اينقدره چون يهو ديدي مال تو خراب در اومد از بس وساس به خرج ميدي . ولي من قول ميدم راحت 3 سال برات كار كنه.

قبل از اينكه بخواي دوباره تبديل كني توي اين سه تا فولدر تست كن شايد خونده بشه.
J:\MP_ROOT\100MNV01
J:\MP_ROOT\101ANV01
J:\VIDEO

اگه نشد فرمت رو روي همون كه بهت گفتم بذار و دوباره تبديل كن.

در ضمن 6 ساعت طول نميكشه. من خودم كه تست كردم فكر كنم يك ساعت و ربع طول كشيد. البته بستگي به PC ات داره.

الان اينجا بچه هايي هستن كه نزديكه دو ساله PSP دارن و مشكل باتري نداشتن. نگران باتري نباش. كسي نميتونه بگه عمرش اينقدره چون يهو ديدي مال تو خراب در اومد از بس وساس به خرج ميدي . ولي من قول ميدم راحت 3 سال برات كار كنه.
نه دوست عزیز منظورم اون نبود که!!!

میگم عمر شارژ باتری توی حالت های مختلف چقدره.مثلا برای آهنگ گوش دادن عمر شارژش چقدره , برای بازی چقدره , برای فیلم دیدن چقدره و اینها.

دوستان سلام
آقا من يه رم 2 گيگ گرفتم
وقتی ميزاری تو دستگاه مشکلی نداره
ولی وقتی ميخوای فايل های دستگاه بياد مثل گيم 150 ، پی اس پی و اينا بايد فرمت بشه ديگه
از تو دستگاه يه فرمت که ميکنم
ديگه مشکل پيدا ميکنه و وقتی وصل ميکنم به کامپيوتر نشون ميده که 2 گيگ حجم داره ولی 0 فضا خالی نشون ميده...
حتی بردم رم رو هم عوض کردم و يکی ديگه گرفتم اما باز هم همينجوری که گفتم هست
من رم رو عوض کردم و رم 2 گيگ خودم که از همون مارک هم هست و قبلاً گرفتم رو وقتی ميزارم مشکلی نداره...
ولی اين رم جديد رو که ميزارم اينطوری ميشه
گفتم که 2 بر هم عوض کردم
کسی رهنمايی چيزی ؟ هرچی به ذهنتون ميرسه بگيد لطفاً
آقا مهدی که ميبينی ولی راهنمايی نميکنی يه زحمتی به خودت بده
بابا ما که گير ميکنيم دلمون به شما خوشه

دوستان سلام
آقا من يه رم 2 گيگ گرفتم
وقتی ميزاری تو دستگاه مشکلی نداره
ولی وقتی ميخوای فايل های دستگاه بياد مثل گيم 150 ، پی اس پی و اينا بايد فرمت بشه ديگه
از تو دستگاه يه فرمت که ميکنم
ديگه مشکل پيدا ميکنه و وقتی وصل ميکنم به کامپيوتر نشون ميده که 2 گيگ حجم داره ولی 0 فضا خالی نشون ميده...
حتی بردم رم رو هم عوض کردم و يکی ديگه گرفتم اما باز هم همينجوری که گفتم هست
من رم رو عوض کردم و رم 2 گيگ خودم که از همون مارک هم هست و قبلاً گرفتم رو وقتی ميزارم مشکلی نداره...
ولی اين رم جديد رو که ميزارم اينطوری ميشه
گفتم که 2 بر هم عوض کردم
کسی رهنمايی چيزی ؟ هرچی به ذهنتون ميرسه بگيد لطفاً
آقا مهدی که ميبينی ولی راهنمايی نميکنی يه زحمتی به خودت بده
بابا ما که گير ميکنيم دلمون به شما خوشه
سلام

گفتي بردي رم رو عوض كردي و باز هم همين مشكل بود، من يه پيشنهاد دارم، اگه PC اي ديگه اي دم دست داري مثلا ماله دوستي يا آشنايي اونجا برو و PSP رو وصل كن و ببين روي اون PC هم رم همين مشكل رو داره يا نه؟ چون بعضي از بچه ها بودن تو سايت كه تقريبا وضعيت مشابه داشتن و وقتي روي يه سيستم ديگه امتحان كردن درست شده.

يه امتحان بكن ضرر نداره.

يه كار ديگه هم ميتوني بكني كه به احتمال زياد جواب ميده اونم استفاده از رم ريدر هست.

نه دوست عزیز منظورم اون نبود که!!!

میگم عمر شارژ باتری توی حالت های مختلف چقدره.مثلا برای آهنگ گوش دادن عمر شارژش چقدره , برای بازی چقدره , برای فیلم دیدن چقدره و اینها.

البته بستگي به نور صفحه LCD‌ هم داره! من نورش رو كه شبا رو كم ميزارم! خيلي بيشتر از نور زيادش ميتونم باهاش بازي كنم! ديگه نهايتش همون 7 ساعته...

ضدحال:
6 ساعت نشستم تا يه فيلم DVD رو به فرمت MP4 براي PSP تبديل كنم! با برنامه XVID4PSP بعد اينكه تبديل كرد با كيفيت عالي! ريختم تو PSP ديدم ميگه UnSupported Date‌ :eek:

اينم اطلاعتش :
Video: MPEG4 Video (H264) 480x224 [GPAC ISO Video Handler]
Audio: AAC 48000Hz stereo 129Kbps [GPAC ISO Audio Handler]

پلاگيني چيزي هست كه نصب كنم اجراش كنه ؟
حالا که اینا پست منو پاک کردن
اینا همشون چرت و پرت میگن عزیزم سکتور جان شما برنامه Jet Audio V7.01 Plus VX را که بگیری هر کوفته زهره ماری را به هر کوفته زهره مار دیگه تبدیل میکنه هم صوتی هم تصویری با عالی ترین کیفیت خودش تو اپشن فرمت فایله خروجیش PSP داره انواع Format هایی که PSP می توانه بخونه در ضمن تو اپشن خود برنامه Copy To Device داره که می تونه خودش تا تبدیل کرد کپی کنه توی PSP حالا همینا که پست منو پاک کردن همین امشب دانلود میکنن فردا برا خود ما شاخ میشن حالا کاری نداریم عزیزم تازه سرعتش هم عالیه اگه فیلمت 1 ساعت باشه 1 ساعت طول میکشه کانورت کنه ببین ممد جون چکار میکنه یک کف مرتب
تازه ان برنامه 60$ پولشه و هیچ حای اینترنت گیر نمیاد من اینو به افتخار دوستان دیرینه فروم میزارم
http://rapidshare.com/files/24162034/Cowon_JetAudio_Plus_VX_v7.0.0.3001_retail.rar
اقا تشکر یادت نره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or