m.sarsh
کاربر سایت
نه دوسته عزیز همین تهران بگیری بهتره درده سزشم کمتره باز اگه اینجا مشکل داشت میتونی بری به فروشنده بگی ولی اونجا چی
نه مسئله این چیزا نیست.میخوام ببینم کجا ارزونتره؟؟
نه دوسته عزیز همین تهران بگیری بهتره درده سزشم کمتره باز اگه اینجا مشکل داشت میتونی بری به فروشنده بگی ولی اونجا چی
اگر تهرانی بزار ببینمش اگر LCD خراب شده باشه برات نو میدم خیلی ارزونآقا Psp من مشکل صفحه داره
یعنی اگه مربع رو یکم زیاد فشار بدم پیکسل هاش سیاه میشن و صفحه محو میشه
چی کار باید بکنم
ممنون
بابا يکی بگه چجوری ميشه با پی اس پی 2 نفره بازی کرد ؟
من 2 تا پی اس پی دارم چجوری ميتونم بازی کنم ؟
دوست عزیز بستگی به بازی داره بازی رو که ران کردی داخل گزینهای مثل زیر بگردبابا يکی بگه چجوری ميشه با پی اس پی 2 نفره بازی کرد ؟
من 2 تا پی اس پی دارم چجوری ميتونم بازی کنم ؟
1- عمر باطري حداقل 2، 3 ساله ...دوستان بنده چندتا سوال داشتم که خیلی خیلی خیلی مهم اند.از همه ی دوستا تقاضا دارم حتما حتما حتما جواب بدید.بسیار ممنون میشم.
1.عمر شارژ باتری Psp چقدره؟؟؟
2.میگم Psp توی تهران ارزونتره یا کیش؟؟؟
3.این گرافیکش چطوره؟؟من چندتا دمو از بازیاش دیدم خیلی افتضاح بود.
بازم لطفا حتما حتما حتما جواب بدید خیلی مهمه.
نه من یه دمو از Call Of Duty و Medal Of Honor دیدم.خیلی بد بود.1- عمر باطري حداقل 2، 3 ساله ...
شارژ رو براي بازي هاي سنگين حداثر 5 ساعت نگر ميداره ...
2- نميدونم
3- گرافيكش توپه ... در حد خودش ( همش فكر كنم نيم كيلو نشه وزنش ) در همين حد واقعاً بي نظيره ... ميشه گفت با PS2 برابري ميكنه ...
شما بازي اي كه ديدي حتماً ميني گيم و HOMEBREW بوده ...
درضمن افتضاح اون NINTENDO DS بيده ...
نه من یه دمو از Call Of Duty و Medal Of Honor دیدم.خیلی بد بود.
نه من ميدونم چرا بد بود
بچه ها اگه با پلاگين هايی که عکس و فيلم از پی اس پی ميگيرند از دستگاه خودتون موقع بازی يه عکس حد اقعل بگيريد
بد بيايد عکس رو ببينيد متوجه ميشيد کيفيت چی ميشه...
بخاطر عکس و فيلم هايی هست که گرفته ميشه کيفيت رو افت ميده
وگرنه گرافيک پی اس 2 هست
و در بعضی بازی ها از جمله تکن 5 و ويرتوال تنيس 3 پی اس 2 رو هم به راحتی قورت ميده:biggrin1: