سوالات و مشکلات PSP

وقتي به قسمت Configuration در منوي ريكاوري ميريد دستگاه قفل ميكنه.
بازي هاي iso اجرا نميشن.
Boot Screen اول خود به خود disable ميشه.
من همین امروز فریمور 3.40oe رو ریختم!
با گزینه اول و دوم مشکلی ندارم. ولی گزینه سوم برای من هم کار نمی کنه یعنی boot screen. (منظور از boot screen همون صفحه اولی است که می نویسه psp entertainment دیگه؟)

در آخر ورودم به بخش psp رو تبریک می گم.:cheesygri

روز اول هم هیچ مشکلی نداشت و داشت کار می کرد...الان باز اون 2تا گزینه تو network بود رفت...ملوم نیست چه مرگش شده...
من هیچ دست کاری نکردم...حتی wallpaper من خودش عوض شد...چطوری برگردونمش به 3.10oe همینجوری که کردم 3.40 میشه برگردونمش!!؟؟؟
مهدی جان بازم ممنون که کمک میکنی...

خوب من انقدر گفتم كه خودمم دچارش شدم.:) نميدونم مشكل چيه احتمالا Dark_Alex يه چيزي اين چند روزه براش ميده.

من همین امروز فریمور 3.40oe رو ریختم!
با گزینه اول و دوم مشکلی ندارم. ولی گزینه سوم برای من هم کار نمی کنه یعنی boot screen. (منظور از boot screen همون صفحه اولی است که می نویسه psp entertinment دیگه؟)

در آخر ورودم به بخش psp رو تبریک می گم.:cheesygri
اگه به منوي Configuration ميره و بازي ها هم اجرا ميشن مشكلي نداره.
آره بوت اسكرين همونه.
براي فعال كردنش هم به ريكاوري و Configuration برو Skip SCE logo رو غير فعال كن.

در ضمن منم تبريك ميگم.
Welcome bro

مخلص مهدی جون در بست که به ما گفت تبدیل نکنیم.
ایول عزیز.
پس الان بدون مشکل کدوم فرموره ک من بریزم ؟
من الان 3.10 دارم.
همون 3.10 خيلي خوبه. بذار همون باشه. 3.30 و 3.40 چيز زيادي ندارن كه بخواي از دست بدي. پس همون باشه بهتر و مطمئن تره فعلا.

روز اول هم هیچ مشکلی نداشت و داشت کار می کرد...الان باز اون 2تا گزینه تو network بود رفت...ملوم نیست چه مرگش شده...
من هیچ دست کاری نکردم...حتی wallpaper من خودش عوض شد...چطوری برگردونمش به 3.10oe همینجوری که کردم 3.40 میشه برگردونمش!!؟؟؟
مهدی جان بازم ممنون که کمک میکنی...
من خودمم به همين مشكل دچار شدم.

به 3.10 برگردوندم فعلا مشكل رفع شده. ميتوني از لينك زير ريكاورش كني آموزشش رو گذاشتم. پست دوم رو بخون.

مقالات آموزشي Psp

يا اينكه يه مدت صبر كني شايد چيز جديدي اومد.

خوب من الان چند تا فروم انگليسي رو هم ميخوندم همين مشكلات رو داشتن.

واقعا مثل اينكه 3.40 OE يه سري باگ داره.

اگه تا الان به 3.40 تبديل نكردين فعلا دست نگهداريد.

مشكلات ايناست:

وقتي به قسمت Configuration در منوي ريكاوري ميريد دستگاه قفل ميكنه.
بازي هاي iso اجرا نميشن.
Boot Screen اول خود به خود disable ميشه.

البته همه اين مشكلات رو ندارن بعضي ها دچارش شدن.

اگه واقعا 3.40 مشكلي داشته باشه Dark_Alex ورژن OE_B رو بيرون ميده.

اگه كس ديگه اي هم اين مشكلات براش پيش اومده اعلام كنه.

من باز ميگردم اگه راه حلي بود اعلام ميكنم.

من باهاش تا اینجا مشکلی نداشتم حالا برای احرای بازی ایسو باید امتحان کنم چون در حال حاضر بازی روش ندارم

سلام دوستان پی اس پی من بریک شده کسی میتونه کمک کنه یعنی ادرس اونجایی که درست میکنن رو بهم بگه اخه من تو شهر ستان هستم ممنون میشمممممممممممممممممممممم

دوست عزیز یه پیغام بده من برات تعمیر میکنم

مادر برد با مود چیپ هم دارم کسانی که میخوان برای تعمیرات انجام میدم

در خدمت هستم .

2 سال psp ژاپن داشتم اخ نگفت ولی وقتی رفتم 1001 گرفتم در یک سال 2 مشکل پیدا کرد
یکی از بانداش خراب شد 2. wifi اش خراب شد
دیروز یک psp اراق رو رفتم قطعه wifi اشو با psp خودم عوض کردم که دیدم serach می کنم مشکلی نداره و چراق سبز روشن میشه
ولی بعد یک عمر ارزو به دل اومدم به Ps3 (remote play?) وصلش کنم دیدم باز error داره
کسی می تونه کمک کمه

شما باید PSP رو به من نشون بدی برات تعمیر میکنم
حتما WIFI اون خرابه

با من تماس بگیرید مشکلتون حل میشه

باتشکر

خوب من انقدر گفتم كه خودمم دچارش شدم.:) نميدونم مشكل چيه احتمالا Dark_Alex يه چيزي اين چند روزه براش ميده.

اگه به منوي Configuration ميره و بازي ها هم اجرا ميشن مشكلي نداره.
آره بوت اسكرين همونه.
براي فعال كردنش هم به ريكاوري و Configuration برو Skip SCE logo رو غير فعال كن.

در ضمن منم تبريك ميگم.
Welcome bro

همون 3.10 خيلي خوبه. بذار همون باشه. 3.30 و 3.40 چيز زيادي ندارن كه بخواي از دست بدي. پس همون باشه بهتر و مطمئن تره فعلا.

من خودمم به همين مشكل دچار شدم.

به 3.10 برگردوندم فعلا مشكل رفع شده. ميتوني از لينك زير ريكاورش كني آموزشش رو گذاشتم. پست دوم رو بخون.

مقالات آموزشي Psp

يا اينكه يه مدت صبر كني شايد چيز جديدي اومد.
من recover کردم به 1.5 ...این 1.5 خودش منوی recovery نداره!؟؟؟از همین 1.5 دیگه راحت میتونم ببرم به 3.10 oe-a2؟؟؟؟؟
الان ببرمش به 3.10oe یا صبر کنم چیز جدید بیاد!!؟؟
من یه کار احمقانه هم کردم موقع recover...من back up داشتم از flash 0 3.10oe بعد فکر کردم که میشه جای flash0 3.40oe ریخت و این کارو انجام دادم...وقتی کپی تموم شد فهمیدم که چه غلطی کردم...ولی خداروشکر باز منوی recovery اومد تونستم ببرم به 1.5 ...

آقا مهدی من باز رو دستگاهم 3.10oe-a2 ریختم ولی باز همون مشکل رو داره.اول بردم به 1.5 بعد به 3.10oe-a بعد به 3.10oe-a2...بازیهای یکم حجم بالا رو مثل prince of persia رو اجرا نمیکنه ولی بازی های دیگه رو راحت اجرا میکنه...همون حالت قبلی پیش میاد.یعنی همون ارور هارو میده...اصلا سر در نمیارم که چی شده!!
اصلان بصورت پیشفرض خودش boot menu رو disable میکنه من خودم باز فعالش کردم...قبلا که 3.10oe-a داشتم همین بازی هارو راحت و بدون دردسر اجرا میکردم...مشکل از plugin نمیتونه باشه!!؟؟الان روش ندارم ولی قبلا برای passwod روش ریخته بودم یه زره هم ور رفتم بهش ولی الان با اینهمه downgrade و upgrade فکر نکنم اثری ازش مونده باشه...
من خودم تهرانم اگه کسی میتونه کمکم کنه ادرس بده من برم پیشش...
کککککککککککمممممممممممککککککککککک

آقا هومن گل خوب کاسبی راه انداختيها
نمايندگی نميدی به ما تو شهرستان؟ :d

اگر کسی نمایندگی بخواد میتونم قیمت کمتر بدم

آقا مهدی من باز رو دستگاهم 3.10oe-a2 ریختم ولی باز همون مشکل رو داره.اول بردم به 1.5 بعد به 3.10oe-a بعد به 3.10oe-a2...بازیهای یکم حجم بالا رو مثل prince of persia رو اجرا نمیکنه ولی بازی های دیگه رو راحت اجرا میکنه...همون حالت قبلی پیش میاد.یعنی همون ارور هارو میده...اصلا سر در نمیارم که چی شده!!
اصلان بصورت پیشفرض خودش boot menu رو disable میکنه من خودم باز فعالش کردم...قبلا که 3.10oe-a داشتم همین بازی هارو راحت و بدون دردسر اجرا میکردم...مشکل از plugin نمیتونه باشه!!؟؟الان روش ندارم ولی قبلا برای passwod روش ریخته بودم یه زره هم ور رفتم بهش ولی الان با اینهمه downgrade و upgrade فکر نکنم اثری ازش مونده باشه...
کککککککککککمممممممممممککککککککککک

ممکنه سخت افزاری باشه اگر نتونستی با اموزش بچه ها درستش کنی بیار ببینم میتونم برات کاری کنم البته بدون پول ها :cool:

کککککککککککمممممممممممککک کککککککک
شما به منوي Configuration ميتوني بري؟
اگه آره كه حله. برو Use NO_UMD رو Disable كن.
به قسمت Advanced و Advanced Configuration برو و همه رو Disable كن.
توي Configuration دوباره برو و Kernel روي 3.10 بذار.

بعد يه UMD بذار تو دستگاه و بازي رو اجرا كن.

فكر نكم ربط به پلاگين داشته باشه.

آقا اين فايل های که Cso نيستند رو چجوری بريزيم روpsp ؟ مثلاً Tekken رو که فايلشو باز ميکنم ميبينم نوشتهeboot.bpb ، اينو کجایpsp بايد کپی کنم که اجرا شه؟ راستی من Fw 3.40دارم.

آقا اين فايل های که Cso نيستند رو چجوری بريزيم روpsp ؟ مثلاً Tekken رو که فايلشو باز ميکنم ميبينم نوشتهeboot.bpb ، اينو کجایpsp بايد کپی کنم که اجرا شه؟ راستی من Fw 3.40دارم.
Tekken براي PS1 هست كه تبديل شده؟

Tekken Dark Ressurction رو من دارم، اما به صورت ايميج هست.

فكر كنم اون براي PS1 باشه كه تبديل شده و bpb هست.

اگر فایل EBOOT هست بریز داخل
PSP/GAME/ESME FOLDER/EBOOT.PBP

مشکلی نداره اگر درست کانورت شده باشه

سلام من یه پی اس پی کد 1000 دارم خوب الان ایکون اینترنت نداره و گزینه سند یا دریافتو نداره و نمی شه پشت زمینه رو عوض کرد می خواستم بدونم همشون اینطوری هستند یا این یه طوریش شده.

در ضمن قبلا یه دیهوک روش نصب بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or