سوالات و مشکلات PSP

آقا به این تاپیک برو...من خیلی راحت انجام دادم با اینکه تازه کار بودم..
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3552

ايول! 100% موفقيت آميز انجام شد! حالا سؤال آخر: چجوری بازی بريزم روش؟:blushing:

------------------------------

بازی ها رو تو کدوم پوشه کپی کنم که اجرا بشه؟ لطفاً کامل توضيح بديد يا لينک تاپيکش رو اينجا بزاريد. يه دنيا مخلصيم.

Last edited by a moderator:
ايول! 100% موفقيت آميز انجام شد! حالا سؤال آخر: چجوری بازی بريزم روش؟:blushing:

------------------------------

بازی ها رو تو کدوم پوشه کپی کنم که اجرا بشه؟ لطفاً کامل توضيح بديد يا لينک تاپيکش رو اينجا بزاريد. يه دنيا مخلصيم.
بازي ها رو اينجا كپي كن: (ايميج بازي رو، اگه به صورت زيپ شده هست اول بازش كن بعد كپي كن)

X:\ISO

بعد برو از قسمت Game و Memory Stick اجراش كن.

بيچاره من هم جای ايشون بودم يه چيزی ميخريدم 250 هزار تومان ، بعد اينطوری بشه کلاً آدرس انجمن رو هم يادم ميرفت !

آقا مهدی، شما تو خارج از کشور تو همين ترکيه يا دبی جای نميشناسيد که اين مشکل رو درست کنن ؟؟؟
منظورم همين مد چيپ رو وصل کنن ؟؟

مرسی
نه متاسفانه من جايي رو نميشناسم.

وینذوز یه فایل 16 مگی هست
اما آی آر شل روکه برای 1.5 هست رو کپی میکن تو گیم 150 اما ناقص وحجمش 1 مگ
ولی وقتی دانلود میکردم بیشتر از این حرفها بود

وینذوز یه فایل 16 مگی هست
اما آی آر شل روکه برای 1.5 هست رو کپی میکن تو گیم 150 اما ناقص وحجمش 1 مگ
ولی وقتی دانلود میکردم بیشتر از این حرفها بود
ويندوز XP رو از كجا دانلود كردي؟ نبايد حجمش اونقدر باشه معمولا 3 - 4 مگ هست. اون IR Shell هست كه 16 - 17 مگ هست.

بعد كه بازش ميكني PSPwindows و PSPwindows% رو بايد دانلود كني داخل GAME150

IR Shell هم اينطوري اجرا ميشه:

بعد از اينكه دانلود كردي و بازش كردي پوشه IRSHELL رو كپي كن داخل شاخه اصلي مموري كارت.
بعد برو داخل PSP و بعد Game و دوتا پوشه ي irshell150 و irshell150% رو كپي كن داخل Game150 در مموري ديسك.

جواد مارو نميدی آقا مهدی ؟
چجوری ميتونم بدون يو ام دی بازی اجرا کنم
يه پی اس پی ديگه خريدم يو ام دی نداره
بايد بري به منوي Recovery و NO UMD رو Disable كني.

همه بازي ها اين قابليت رو ندارن، بعضي بازي ها رو نميتوني بدون UMD اجرا كني.

برو يه UMD ارزون بخر، 10 تومني هم گير مياد، يا از كسي دسته دوم بخر.

آقا یه مشکل جدید...
من دیشب 3.40 oe-a رو ریختم رو دستگاه...اون اولش هیچ مشکلی نداشت همه بازی ها اجرا شد راحت تا دیشب که شارژش تموم شد و کامل خاموش کردمش و تا الان روشنش نکردم...الان که روشنش کردم دیدم تو منوی network ش 2 تا گزینه دیگه اضافه شده (مثل psp tv) و بعضی بازی هارو مثل prince of persia و pro evilusion socer 2007 رو اجرا نمیکنه و ارور (the game could not be started ) میده که یه عدد هم زیرش میزنه ولی بازی های کم حجم رو راحت اجرا میکنه...
من رفتم تو recovery و use no umd رو disable کردم دیگه این error رو نمیده ولی تو بازی نمیره و هنگ میکنه...
یعنی چش شده!!؟؟؟برگردونم به همون 3.10oe-a ؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
من 3.10oe-aنصب کرده بودم ولی دو تا مشکل داشت:
1-بک گراند سیو میکرد ولی وقتی restartمیکردم صفحه سیاه میشد و وقتی هم که ترن اف میکردم یا وارد بازی میشدم بعدش تم اصلی برمی گرشت.
2-location free playerبالا نمیاورد.
دیشب 3.30نصب کردم ولی بازم درست نشد.......

آقا یه مشکل جدید...
من دیشب 3.40 oe-a رو ریختم رو دستگاه...اون اولش هیچ مشکلی نداشت همه بازی ها اجرا شد راحت تا دیشب که شارژش تموم شد و کامل خاموش کردمش و تا الان روشنش نکردم...الان که روشنش کردم دیدم تو منوی network ش 2 تا گزینه دیگه اضافه شده (مثل psp tv) و بعضی بازی هارو مثل prince of persia و pro evilusion socer 2007 رو اجرا نمیکنه و ارور (the game could not be started ) میده که یه عدد هم زیرش میزنه ولی بازی های کم حجم رو راحت اجرا میکنه...

منم همينطور(the game could not be started ) حالا چيکار کنم؟:(( برای همه بازيها اينطوريه.....آقا مهدی کمک کنيد .. اگه اين ورژن 3.40 ايراد داره پيشنهاد شما چيه؟ اين اول کاری خيلی حالم گرفته شده..کمک..

آخرین ویرایش:
منم همينطور(the game could not be started ) حالا چيکار کنم؟:(( برای همه بازيها اينطوريه.....آقا مهدی کمک کنيد .. اگه اين ورژن 3.40 ايراد داره پيشنهاد شما چيه؟ اين اول کاری خيلی حالم گرفته شده..کمک..
برو به منوي Recovery و قسمت Configuratiom و Use NO_UMD رو Disable كني.

بعد يه UMD بذار توي دستگاه و بازي رو اجرا كن.

ببين باز مشكل داره.

آقا یه مشکل جدید...
من رفتم تو recovery و use no umd رو disable کردم دیگه این error رو نمیده ولی تو بازی نمیره و هنگ میکنه...
یعنی چش شده!!؟؟؟برگردونم به همون 3.10oe-a ؟؟؟؟
بعد از اينكه Disable كردي UMD داخل دستگاه گذاشتي؟

بايد حتما قبل از اجرا يه UMD بذاري تو دستگاه.

من 3.10oe-aنصب کرده بودم ولی دو تا مشکل داشت:
1-بک گراند سیو میکرد ولی وقتی restartمیکردم صفحه سیاه میشد و وقتی هم که ترن اف میکردم یا وارد بازی میشدم بعدش تم اصلی برمی گرشت.
2-location free playerبالا نمیاورد.
دیشب 3.30نصب کردم ولی بازم درست نشد.......
اون تاپيك جواب دادم،
سوال هاتونو چند جا تكرار نكنيد. چون باعث شلوغي تاپيك ها ميشه فقط.

بايد بري به منوي Recovery و قسمت Configuratiom و Use NO_UMD رو Disable كني.

بعد يه UMD بذار توي دستگاه و بازي رو اجرا كن.

مهدی جان کردم ولی نشد...این کارو میکنم دیگه اصلا هنگ میکنه...
راستی به یه چیزی هم که توجه کردم دموی اولی که روشن میکنی دستگاه رو نشون نمیده...همون sony entert........ dیعنی مشکل چی هستش!!؟؟؟

مهدی جان کردم ولی نشد...این کارو میکنم دیگه اصلا هنگ میکنه...
راستی به یه چیزی هم که توجه کردم دموی اولی که روشن میکنی دستگاه رو نشون نمیده...همون sony entert........ dیعنی مشکل چی هستش!!؟؟؟
كار خاصي نكردي؟ فلش دستگاه رو دست كاري نكردي؟

Boot Screen اول رو ميگي نمياد؟

من خودمم 3.40 دارم اما هيچ مشكلي تا حالا نداشتم.

يه كار ديگه هم ميتوني بكني اينه كه ريكاورش كني و فريمور رو دوباره نصب كني. چون ميگي بوت اولش نمياد حتما فلش مشكل داره كه اينجوري شده. البته اگه خودت Disable اش نكرده باشي.

اون بازي ها روي فريمور قبليت اجرا ميشدن؟ iso بازي مورد نداره؟

آخرین ویرایش:
خوب من الان چند تا فروم انگليسي رو هم ميخوندم همين مشكلات رو داشتن.

واقعا مثل اينكه 3.40 OE يه سري باگ داره.

اگه تا الان به 3.40 تبديل نكردين فعلا دست نگهداريد.

مشكلات ايناست:

وقتي به قسمت Configuration در منوي ريكاوري ميريد دستگاه قفل ميكنه.
بازي هاي iso اجرا نميشن.
Boot Screen اول خود به خود disable ميشه.

البته همه اين مشكلات رو ندارن بعضي ها دچارش شدن.

اگه واقعا 3.40 مشكلي داشته باشه Dark_Alex ورژن OE_B رو بيرون ميده.

اگه كس ديگه اي هم اين مشكلات براش پيش اومده اعلام كنه.

من باز ميگردم اگه راه حلي بود اعلام ميكنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or