سوالات و مشکلات PSP

آقا من وقتی از اين پلاگين استفاده ميکنم و پسورد رو ميزارم ديگه دستگاه بالا نمياد...
بايد پلاگين رو Disable کنم تا بالا بياد ، يا پسورد نزارم...
مثل همون قضيه بالا بردن سرعتCpu هست که اگه 333 کنم ديگه بالا نمياد...

دكمه Select رو بزن منوي پلاگين مياد.

بعد به قسمت Settings برو و بعد Password Option

سلم دوستان پی اس پی من بریک شده کسی میتونه کمک کنه یهنی ادرس اونجایی که درست میکنن رو بهم بگه اخه من تو شهر ستان هستم ممنون میشمممممممممممممممممممممم:((

سلام

من در وارد شدن به مموری psp مشکل دارم و نمی تونم وارد اون بشم:( مشکلم به شرح زیر هست:

وقتی psp رو با کابل usb به pc وصل می کنم و روی عکس مموری که در my computer ظاهر می شود کلیک می کنم با error زیر مواجه می شم:
308zmnm.jpg

وقتی روی آن راست کلیک می کنم با نوشته های عجیب و غریب زیر مواجه می شوم:confused: :
2e54o6r.jpg

حتی وقتی اولین گزینه عجیب و غریب این لیست رو هم که اونو معادل open فرض کردم می زنم بازم همون error اولی ظاهر میشه:mad:

چند روز پیش داشتم با symantec anti virus اسکن می کردم که با این ویروس مواجه شدم:

4btdc0i.jpg

حالا می بینم که نام این ویروس با نامی که در اولین error اومده یکی است و این نشان می دهد این وسط یه ویروسی هست:confused: ولی شماها که می گویید psp ویروس نمی گیره و ویروس نداره و از طرفی قبل از وصل کردن psp به کامپیونر کامپیوتر من هیج مشکلی و ویروس خاصی نداشت و این ویروس این وسط از کجا پیداش شده نمی دونم؟؟؟:confused: :eek:

البته من با راست کلیک کردن و انتخاب گزینه open as portable media device و یا از طریق دستیابی سریع به مموری که به صورت خودکار پنجره اون باز میشه می تونم وارد مموری بشم ولی چه فایده که هیچ فایلی رو نمی تونم روی مموری کپی کنم و همش با error های مختلف و عجیب و غریب مواجه میشم و کار کپی در میانه راه متوقف میشه:(
این بود تمام مشکلات من با psp.لطفا اگر راهنمایی یا توصیه یا راه کاری در این مورد بلدید و می تونید به من کمک کنید تا این مشکل رو حل کنم دریغ نفرمایید و من را از این بلایی که توش گرفتار شدم نجات بدید:(( :mad:

یکی می گفت باید مموری رو فرمت کنم تا مشکلم حل بشه.می خواستم بدونم این فرمت کردن یعنی چی؟فرمت کردن چه ریسک هایی دارد و آیا باعث از بین رفتن اطلاعات روی مموری میشود؟آیا در فریمور و ورژن و تنظیمات دستگاه هم تغییری می دهد یا نه؟کلا شما اساتید هم با فرمت کردن مموری موافقید یا نه؟

منتظرم.........:blushing:

من فقط جواب سوال اخرت رو میدونم
بله اطلاعات شما از بین میره اما در وژن وفریمور شما تغییری حاصل نمیشه
به نظر من اگه ویروس داره فرمت کن
باز صبر کن تا بچه های دیگه هم نظر خودشون رو بدن

pedramakaay
یکی می گفت باید مموری رو فرمت کنم تا مشکلم حل بشه.می خواستم بدونم این فرمت کردن یعنی چی؟فرمت کردن چه ریسک هایی دارد و آیا باعث از بین رفتن اطلاعات روی مموری میشود؟آیا در فریمور و ورژن و تنظیمات دستگاه هم تغییری می دهد یا نه؟کلا شما اساتید هم با فرمت کردن مموری موافقید یا نه؟
شما يه دور مموري رو فرمت كن اگه ويروسي چيزي باشه پاك ميشه. اول از روي PC فرمت كن كه همه چي پاك بشه يعد بذار داخل PSP و دوباره از داخل PSP هم فرمت كن كه فولدر هاي مورد نياز ساخته بشه.

فرمت هيچ ريسكي نداره، هيچ صدمه اي هم نميزنه، فريمور هم تغيير نميكنه.

SNAKE=BIGBOSS
سلم دوستان پی اس پی من بریک شده کسی میتونه کمک کنه یهنی ادرس اونجایی که درست میکنن رو بهم بگه اخه من تو شهر ستان هستم ممنون میشمممممممممممممممممممممم
PSP اي كه بريك بشه رو نميشه كاريش كرد و جايي هم تو ايران نيست درستش بكنه.

فقط بايد Mod Chip بخري كه تو ايران نيست و بايد از خارج از ايران خريداري كني.

در ضمن خريدش يه طرف هست وصل كردنش يه طرف.

Reza Shekarchi
آقا من وقتی از اين پلاگين استفاده ميکنم و پسورد رو ميزارم ديگه دستگاه بالا نمياد...
بايد پلاگين رو Disable کنم تا بالا بياد ، يا پسورد نزارم...
مثل همون قضيه بالا بردن سرعتCpu هست که اگه 333 کنم ديگه بالا نمياد...
من روي 3.40 OE تست كردم هيچ مشكلي نداشت وقتي ميخواد بياد بالا پسورد ميخواد.

فريمورت چي هست؟

آخرین ویرایش:
من pmpmod 2.02 رو نصب کردم و یه فایل avi هم توی پوشه psp/video گذاشتم ولی برنامه میگه پوشه وجود نداره یا خالی هست.من قبلا فیلم با فرمت pmpرو با این برنامه دیدم.
کسی میدونه مشکل از کجاست؟

سلام دوستان پی اس پی من بریک شده کسی میتونه کمک کنه یعنی ادرس اونجایی که درست میکنن رو بهم بگه اخه من تو شهر ستان هستم ممنون میشمممممممممممممممممممممم

سلام دوستان پی اس پی من بریک شده کسی میتونه کمک کنه یعنی ادرس اونجایی که درست میکنن رو بهم بگه اخه من تو شهر ستان هستم ممنون میشمممممممممممممممممممممم
اگه يكم با دقت اين صفجه رو بخوني ميبيني كه من دو تا پست بالاتر جواب داده بودم. يعني نديدي؟

اگه يكم با دقت اين صفجه رو بخوني ميبيني كه من دو تا پست بالاتر جواب داده بودم. يعني نديدي؟

بيچاره من هم جای ايشون بودم يه چيزی ميخريدم 250 هزار تومان ، بعد اينطوری بشه کلاً آدرس انجمن رو هم يادم ميرفت !

آقا مهدی، شما تو خارج از کشور تو همين ترکيه يا دبی جای نميشناسيد که اين مشکل رو درست کنن ؟؟؟
منظورم همين مد چيپ رو وصل کنن ؟؟

مرسی

2 سال psp ژاپن داشتم اخ نگفت ولی وقتی رفتم 1001 گرفتم در یک سال 2 مشکل پیدا کرد
یکی از بانداش خراب شد 2. wifi اش خراب شد
دیروز یک psp اراق رو رفتم قطعه wifi اشو با psp خودم عوض کردم که دیدم serach می کنم مشکلی نداره و چراق سبز روشن میشه
ولی بعد یک عمر ارزو به دل اومدم به Ps3 (remote play?) وصلش کنم دیدم باز error داره
کسی می تونه کمک کمه

سلام. من Psp خريدم و ورژن 2.60 هستش. تمام کار ها رو که گفته شده مو به مو انجام ميدم ولی هيچ اتفاقی نميافته. ديشب ديگه داشتم ديوونه ميشدم . کمکم کنيد. نجاتم بديد! ( TA-082 )

آخرین ویرایش:
آخ جون! موفق شدم!:biggrin1: الان تونستم به 1.5 دانگريد کنم! سؤال مهم من الان اينه: ميتونم 3.40 FW همين الان نصب کنم يا بايد قبلش چيز ديگه اي هم نصب شده باشه؟ منتظر جوابتون ميمونم .

آخ جون! موفق شدم!:biggrin1: الان تونستم به 1.5 دانگريد کنم! سؤال مهم من الان اينه: ميتونم 3.40 FW همين الان نصب کنم يا بايد قبلش چيز ديگه اي هم نصب شده باشه؟ منتظر جوابتون ميمونم .

آقا به این تاپیک برو...من خیلی راحت انجام دادم با اینکه تازه کار بودم..
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3552

آقا از اونجايی که يک نفره زياد حال نميده
امروز يه پی اس پی دسته 2 ديدم 160 تومان
گرفتمش
2 تا پی اس پی دارم حالا 2 نفره بازی ميکنيم
آقا اين يکی يو ام دی نداره
چجوری ميتونم بدون يو ام دی بازی اجرا کنم ؟
ورژن دستگاه هم 3.10 هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or