سلام
من در وارد شدن به مموری psp مشکل دارم و نمی تونم وارد اون بشم
![2 :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/meep/2.gif)
مشکلم به شرح زیر هست:
وقتی psp رو با کابل usb به pc وصل می کنم و روی عکس مموری که در my computer ظاهر می شود کلیک می کنم با error زیر مواجه می شم:
وقتی روی آن راست کلیک می کنم با نوشته های عجیب و غریب زیر مواجه می شوم:confused: :
حتی وقتی اولین گزینه عجیب و غریب این لیست رو هم که اونو معادل open فرض کردم می زنم بازم همون error اولی ظاهر میشه
چند روز پیش داشتم با symantec anti virus اسکن می کردم که با این ویروس مواجه شدم:
حالا می بینم که نام این ویروس با نامی که در اولین error اومده یکی است و این نشان می دهد این وسط یه ویروسی هست:confused: ولی شماها که می گویید psp ویروس نمی گیره و ویروس نداره و از طرفی قبل از وصل کردن psp به کامپیونر کامپیوتر من هیج مشکلی و ویروس خاصی نداشت و این ویروس این وسط از کجا پیداش شده نمی دونم؟؟؟:confused:
البته من با راست کلیک کردن و انتخاب گزینه open as portable media device و یا از طریق دستیابی سریع به مموری که به صورت خودکار پنجره اون باز میشه می تونم وارد مموری بشم ولی چه فایده که هیچ فایلی رو نمی تونم روی مموری کپی کنم و همش با error های مختلف و عجیب و غریب مواجه میشم و کار کپی در میانه راه متوقف میشه
این بود تمام مشکلات من با psp.لطفا اگر راهنمایی یا توصیه یا راه کاری در این مورد بلدید و می تونید به من کمک کنید تا این مشکل رو حل کنم دریغ نفرمایید و من را از این بلایی که توش گرفتار شدم نجات بدید
یکی می گفت باید مموری رو فرمت کنم تا مشکلم حل بشه.می خواستم بدونم این فرمت کردن یعنی چی؟فرمت کردن چه ریسک هایی دارد و آیا باعث از بین رفتن اطلاعات روی مموری میشود؟آیا در فریمور و ورژن و تنظیمات دستگاه هم تغییری می دهد یا نه؟کلا شما اساتید هم با فرمت کردن مموری موافقید یا نه؟
منتظرم.........:blushing: