سوالات و مشکلات PSP

آقا مهدی مگه ميشه جوری هم بريک بشه که ديگه ريکاوری بالا نياد ؟ شما که ميگيد معنی نداره ديگه بريک اگه Oe داشته باشی
من نميدونم چرا باتری رو بيخودی در اوردی ؟ برای من هم 1000 بر پيش اومد که برنامه اجرا نشد قات زد
دستگاه هنگ کرد و هيچ دکمه تأثير نداشت ، امّا فقت خاموش کردم دستگاه رو 1 2 دقيقه بعد روشن کردم مشکلش از بين رفت
اصلاً اينجوری ها هم که ميگن نيست و به اسونی بريک نميشه دستگاه ، حالا شما احتمالاً بيخودی ور رفتی ، وگرنه اينجوری که قبل از خريد شنيده بودم نيست که به راحتی بريک بشه
يه سؤال ديگه
چجوری ميشه روی دستگاه قفل گزاشت؟

آقا مهدی مگه ميشه جوری هم بريک بشه که ديگه ريکاوری بالا نياد ؟ شما که ميگيد معنی نداره ديگه بريک اگه Oe داشته باشی
من نميدونم چرا باتری رو بيخودی در اوردی ؟ برای من هم 1000 بر پيش اومد که برنامه اجرا نشد قات زد
دستگاه هنگ کرد و هيچ دکمه تأثير نداشت ، امّا فقت خاموش کردم دستگاه رو 1 2 دقيقه بعد روشن کردم مشکلش از بين رفت
اصلاً اينجوری ها هم که ميگن نيست و به اسونی بريک نميشه دستگاه ، حالا شما احتمالاً بيخودی ور رفتی ، وگرنه اينجوری که قبل از خريد شنيده بودم نيست که به راحتی بريک بشه
يه سؤال ديگه
چجوری ميشه روی دستگاه قفل گزاشت؟
احتمال خيلي خيلي كمي هست كه OE ها بريك بشن و ديگه درست نشن. (0.001 درصد شايد)
اگه منوي ريكاوري نياد نميشه كاري كرد.

براي پسورد گذاشتن از پلاگين SCEP XMB استفاده كن.

روي 3.40 OE هم كار ميكنه من تست كردم.

agha mehdi THX emtehan mikonam
agha che joory mishe va koja bayad bazihaye ps1 ro rikht
به تاپيك زير برو:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2538

وقتي روشن ميكني صفحه سياه هست و هيچ تغييري نميكنه و دكمه ها هم هيچ تاثيري ندارن؟

به احتمال زياد شما دستگاهتونو Brick كرديد. حالا هي ما بگيم الكي ور نريد به فلش دستگاه اونوقت شما يه كاري ميكني كه PSP ات بريك بشه.

تنها كاري كه ميتوني بكني باطري دستگاه رو در بيار و يه مدت بذار باشه (مثلا 5 يا 10 دقيقه) بعد دوباره جا بزن و دكمه R رو نگهدار و PSP رو روشن كن. اگه به منوي ريكاوري بره ميتوني ريكاورش كني. اگه نه كه باهاش خداحافظي كن چون نابودش كردي با يه كار بچه گانه.

.
اخه منکه نکردم بابام کرد فکر کرد بازیه خواست اجراش کنه که .... :(( یه چیزایی من در مورد مود جیپ شنیدم با اون میشه درستش کرد؟؟ اصلا هیچ راهی نداره که بشه درستش کرد؟؟(بدون در نظر گرفتن محدودیت های مرزی)

با پی اس پی وقتی که میخام به اینترنت وصل بشم کانکت میشم مشکلی پیش نمییاد و ای پی و همه چی به صورت رندم بهم میده اما وقتی میخام صفحه باز کانم از dns ارور میده ... این مشکلش از پی اس پی هستش یا از سرور که نت شر کرده ... ؟!

با پی اس پی وقتی که میخام به اینترنت وصل بشم کانکت میشم مشکلی پیش نمییاد و ای پی و همه چی به صورت رندم بهم میده اما وقتی میخام صفحه باز کانم از dns ارور میده ... این مشکلش از پی اس پی هستش یا از سرور که نت شر کرده ... ؟!

مشکل از کانکشنت هست.کانکشن اینترنتت یوزرنیم و پسورد می خواد /؟

اگر 2 تا کانکشن داری اون یکی رو شیر کن.

وقتي روشن ميكني صفحه سياه هست و هيچ تغييري نميكنه و دكمه ها هم هيچ تاثيري ندارن؟

به احتمال زياد شما دستگاهتونو Brick كرديد. حالا هي ما بگيم الكي ور نريد به فلش دستگاه اونوقت شما يه كاري ميكني كه PSP ات بريك بشه.

تنها كاري كه ميتوني بكني باطري دستگاه رو در بيار و يه مدت بذار باشه (مثلا 5 يا 10 دقيقه) بعد دوباره جا بزن و دكمه R رو نگهدار و PSP رو روشن كن. اگه به منوي ريكاوري بره ميتوني ريكاورش كني. اگه نه كه باهاش خداحافظي كن چون نابودش كردي با يه كار بچه گانه.

اين در واقع براي زماني استفاده ميشه كه شما دستگاهتونو Semi Brick ميكنيد و ميخواين دستگاه رو ريكاور كنيد به فريمور 1.5 و بنابراين Eboot فريمور رو در اون آدرس ميريزيد و بعد اجراش ميكنيد.

مال شما چون فايلي در اون جا نبوده هيچ اتفاقي نيافتاد.

در ضمن چيزي كه نميدونيد رو الكي نريد تست كنيد ببينين چيه چون ممكنه PSP تون رو Brick كنين و در واقع به يه آجر پاره تبديلش ميكنين و تنها كسي كه ناراحت ميشه و ضرر ميكنه خود شما هستين نمونش همين دوستمون كه بالا جوابشو دادم.

به منوي ريكاوري برو بعد به قسمت Configuration بعد Use No_UMD رو Disable كن و يه UMD بذار داخل دستگاه و بازي رو اجرا كن.

اگه بلد نيستي چه جوري به منوي ريكاوري بري:

دستگاه رو خاموش كن بعد R رو نگه دار و دستگاه رو روشن كن.
اقا دست شما درد نکنه مارو از نگرانی در اوردی ممنون

سلام خدمت اساتید:biggrin1:

من یک سری بازی psp روی دی وی دی گرفتم و وقتی می خوام مثلا بازی میکرو ماشین رو بریزم رو دستگاه و بازی کنم و اونو که فرمتش cso است کپی-پیست می کنم با این error مواجه میشم::(( :( :(
34zn9fm.jpg

لطفا منو راهنمایی کنید و بگید چی کار باید بکنم و ایراد کار از کجاست؟بازی یا دستگاه یا کامپیوتر؟:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or