Just_myself_1367
کاربر سایت
دستگاه با ورژن OE »»» قيمت : 225 تا 230 . . .سلام خدمت همه اساتید:biggrin1:
من یک psp چینی(value pack) به همراه یک کابل usb-شارژر به همراه یک umd demo (که متاسفانه برخلاف چیزی که اینجا خوندم جزو پک نبود و باید جداگانه می خریدی) به همراه یک بازی اورجینال(البته اشانتیون) به همراه یک مموری 2 گیگ سونی magic gate خریدم 300 تومن.البته ورژن اون رو هم جلوی خودم 3.10 oe-a کرد.
یک سال هم گارانتی تعویض و تعمیر داره و یک بازی تکن رو هم روش برام ریخت:biggrin1:
خوب خریدم یا بهم انداختن؟با توجه به قیمتهایی که از جاهای مختلف گرفتم فکر کنم خوب خریدم![]()
به من گفت باید 8 ساعت بزنی تو شارژ تا شارژ اولیه تکمیل بشه و منم از ساعت 6 زدم تو شارژ و الان تقریبا 4 ساعت گذشته ولی اون چراغ قرمزی که اول روشن بود خاموش شده؟؟؟این چراغ قرمز بیانگر چیه و از کجا باید بفهمم چقدر باطری داره دستگاهم و همچنین چرا انتفدر زودتر از 8 ساعت خاموش شده؟
كابل USB »»» قيمت : 1000
UMD DEMO؛ قيمت : اشانتيون ...:blushing:
مموري 2 گيگ »»»» قيمت: 25
بازي تيكن روي مموري »»» قيمت : 500
مجموعاً : 250 هزار تومن . . . .
من متأسفانه داداشم ( متآسفانه از اينكه از يگانه خريد ) داداشم اسفند پارسال از يگانه خريد 228 ورژن OE با مموري 2 با 5 تا بازي روي مموري، 250 ( تازه از يگانه ) ( شرمنده تموم رفقا، ديگه كليد كرده بود من همين امشب ميخوام؛ يعني اينجوري شده بود قيافش
![Crying :crying: :crying:](/styles/default/xenforo/smilies/new_pack/crying.gif)
........................................................................................................
متآسفم ... متآسفانه خيلي متأسفم كه بگم هم براي شما متآسفم به خاطر اين كه عجله كرديو 50 هزار تومن ناقابل رو ريختي توي جيب اون كلاهبردار ( شرمنده داداش )
متأسفم براي اون طرف كه اين پول چه جوري از گلوش پايين ميره ...
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
آخرین ویرایش: