سوالات و مشکلات PSP

شما چرا اینکارو کردی
اون برای 3.02 هست نه OE 3.40

مشکلی نیست باید recovery کنی توی این پست مهدی جان زحمت کشیده از recovery برو به ورژن 1.50 بعد دوباره به 3.40 تبدیل کن

دیگه هم به ورژن تبدیلی توجه کن

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3538

سلام
میشه بگی چه جوری وقتی میرم تو recovery چی کار کنم
لطفا پاسخ بده ممنون میشم:love:

درخواست کمک يک تازه وارد

سلام من خيلی خوشحالم که اين فروم رو پيدا کردم يه سول دارم من تو آلمان هستم و هوس کردم يه psp بگيرم فقط مشگل اينه که اصلا نميدونم چجوری بايد دستگاه رو کپی خور کنم چون اصلا فايده نداره اينجا دستگاه رو بخری و هر دفعه کلّی پول بازی اورجينال بدی من ميخواستم فردا يه دستگاه بخرم فقط در مورد Firmware دستگاه اينجا احتملاً آخرين firmware رو دستگاه نصب شده خلاصه اينکه يکی پيدا ميشه منو قدم به قدم راهنمايی کنه که چيکار بايد بکنم و اصلا به ريسکش ميرزه يا نه به هر حال از کمک همه قبل از همه ممنون :praying:

برنامه بهتر از اين هم هست. از XviD4PSP استفاده كن. آخرين ورژنش XviD4PSP 4.113 Final هست كه از زير ميتوني دانلود كني.
http://dl.qj.net/XviD4PSP-4.113-Final-released-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/13600/catid/140

نه دوست عزيز اين جوري هام نيست. بعضي از بازي ها هستن كه حتما بايد با UMD اجرا بشن و بدون اون امكانش نيست كه بازي رو اجرا كنيد. بنابراين داشتن يه UMD حتما لازم هست.

با برنامه ي اين تبديله ميشه زير نويس هم از رو dvd گذاشت؟
من نمي دونستم اما تا الان 30 تا بازي امتحان كردم با اين روش امده بدون umd گفتم حتما رو همه جواب ميده :confused:

دوست عزيزم

1: تو همون صفحه اول بخش اگه نگاه کنی اموزش کپی کردن هست
2: اونجا اگه کپی استفاده کنی و بفهمن هم احتمالاً کارت گيره
بعدش هم در ضمن مگه چقدر قيمت اصل هست ؟
تو ايران ما داريم ميخريم 6 تومان هر يو ام دی !!
فکر نميکنم 5 يورو اونجا زياد باشه برات !!

سلام من خيلی خوشحالم که اين فروم رو پيدا کردم يه سول دارم من تو آلمان هستم و هوس کردم يه psp بگيرم فقط مشگل اينه که اصلا نميدونم چجوری بايد دستگاه رو کپی خور کنم چون اصلا فايده نداره اينجا دستگاه رو بخری و هر دفعه کلّی پول بازی اورجينال بدی من ميخواستم فردا يه دستگاه بخرم فقط در مورد Firmware دستگاه اينجا احتملاً آخرين firmware رو دستگاه نصب شده خلاصه اينکه يکی پيدا ميشه منو قدم به قدم راهنمايی کنه که چيکار بايد بکنم و اصلا به ريسکش ميرزه يا نه به هر حال از کمک همه قبل از همه ممنون :praying:

اقای grooss ممنون از راهنمای کارم هم درست شد ولی یک مشکل ;) دیگه
من همین کار ها رو کردم بعد تبدیل شد به 1.50 حالا دو باره می خواهم تبدیل کنم به همون 3.40 oe چی کار باید بکنم:confused: :eek:
یک فایل تو قسمت گیم هم هست که نوشته PSP Update ver x.zy با ایکون قرمز رنگ آیا باید این رو بزنم تا تبدیل بشه به 3.40 oe یا نه اصلا این چیه میشه پاکش کرد:blushing: :((
ممنون میشم پاسخ بدی چون تو دو راهی مونده:confused:
دمت:love:

دوست عزيزم

1: تو همون صفحه اول بخش اگه نگاه کنی اموزش کپی کردن هست
2: اونجا اگه کپی استفاده کنی و بفهمن هم احتمالاً کارت گيره
بعدش هم در ضمن مگه چقدر قيمت اصل هست ؟
تو ايران ما داريم ميخريم 6 تومان هر يو ام دی !!
فکر نميکنم 5 يورو اونجا زياد باشه برات !!

آقا میشه بگی umd از کجا میخری 6 هزار تومن!!؟؟؟
به ما هم بگو بریم بخریم...والا ما جایی زیره 30 تومن ندیدیم..

ديگه نيازی به اون نداری ميتونی پاکش کنی
حالا بايد طبق آموزش های داده شده از فايل 3.40 که برای 1.5 هست استفاده کنی و نصب کنی
تو همون بخش اموزش دونگريد برو برای 3.40 رو بخون

اقای grooss ممنون از راهنمای کارم هم درست شد ولی یک مشکل ;) دیگه
من همین کار ها رو کردم بعد تبدیل شد به 1.50 حالا دو باره می خواهم تبدیل کنم به همون 3.40 oe چی کار باید بکنم:confused: :eek:
یک فایل تو قسمت گیم هم هست که نوشته PSP Update ver x.zy با ایکون قرمز رنگ آیا باید این رو بزنم تا تبدیل بشه به 3.40 oe یا نه اصلا این چیه میشه پاکش کرد:blushing: :((
ممنون میشم پاسخ بدی چون تو دو راهی مونده:confused:
دمت:love:

سلام خوبین؟
من به کمک شما نیاز دارم
بچه ها
من دوستم یک Psp خریده و یک مشکل داره
از کارخونه استوک اومده بیرون
و مشکلش اینه که
اگر Psp رو روشن کنیم و بعد که بازی کردیم یا هر کاری بعدش Psp رو خاموش کنیم دیگه روشن نمی شه مگر اینکه باطری دستگاه رو به مدت حدودا 5 دقیقه در بیاریم و بعد بزنیم سر جاش تا دستگاه کار کنه و دوباره روشن بشه.
حالا می خواستم بدونم:
1- آیا احتمال اینکه دستگاه بریک بشه هست؟{چون یکی از دوستام گفت سخت افزاری هم ممکنه بریک بشه}
2-ایا راهی برای درست کردنش هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or