سوالات و مشکلات PSP

سلام
ورزن دستگاه من 1.50 بود بعد به 3.40 تبدیل کردم به خوبی هم تبدیل شد و وارد منو هم شد ولی وقطی رفتم تو قسمت ستینگ یه صفحه آبی امد نوشته بود دایره دایره رو زدم صفحه سیاه موند حالا چیکار کنم

اگر به menu recovery دسترسی داره اونو بر گردون به 1.50 البته اگر با دایره درست نشد .
ودوباره سعی کن .

ببخشید ما بوقیم دیگه؟؟؟
من الان 5 تا پست زدم ولی جواب نگرفتم ولی نا امید نمی شم و دوباره می زنم
من دوستم یک Psp خریده و یک مشکل داره
از کارخونه استوک اومده بیرون
و مشکلش اینه که
اگر Psp رو روشن کنیم و بعد که بازی کردیم یا هر کاری بعدش Psp رو خاموش کنیم دیگه روشن نمی شه مگر اینکه باطری دستگاه رو به مدت حدودا 5 دقیقه در بیاریم و بعد بزنیم سر جاش تا دستگاه کار کنه و دوباره روشن بشه.
حالا می خواستم بدونم:
1- آیا احتمال اینکه دستگاه بریک بشه هست؟{چون یکی از دوستام گفت سخت افزاری هم ممکنه بریک بشه}
2-ایا راهی برای درست کردنش هست؟

دوست عزیز گفتی من جواب ندم وگر نه همون اول میگفتم .

میخواستم ببینم اگه دسته به psp وصل میشه
حتما امکان اتصال فرمان هم به psp هست یا نه

هیچکدام از انها به PSP وصل نمیشه اگر هم بشه دستکاری شده اصلا درست نیست همچین کاری
لطفا اگر چیزی شرکتی عرضه شد و همگانی اون وقت حتما معرفی میشه .

باتشکر

با برنامه ي اين تبديله ميشه زير نويس هم از رو dvd گذاشت؟
من نمي دونستم اما تا الان 30 تا بازي امتحان كردم با اين روش امده بدون umd گفتم حتما رو همه جواب ميده :confused:
بله زيرنويس از روي DVD هم ميشه گذاشت.

با سلام
مي خواستم بدونم آيا امكان داره من بتونم دسته جوي استيك را به psp وصل كنم
اون تاپيكي كه درست كردي رو با اينجا ادغام كردم.

در جواب سوالت بايد بگم كه در حالت عادي نميشه اين كارو كرد اما با خريد اين وسيله كه عكسشو پايين ميذارم ميتوني دسته PS2 رو وصل كني به PSP و همچنين PSP رو روي تلويزيون بازي كني.

129fs4593461.jpg

از اينكه تو ايران هست يا نه اطلاعي ندارم.

اين صفحه رو هم نگاه كني من يه توضيحي دادم در بارش.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=622&page=19

کمک فوری لطفا اقا psp من f.w 3.40 هست بعضی مواقع درصد باتری رو نشون نمیده بعد ریست که میکنی درست میشه ایکون باتری هم میره میاد چی کار کنم به f.w 3.10 تبدیل کنم درست میشه
لطفا راهنمای کنید ممنون

کمک فوری لطفا اقا psp من f.w 3.40 هست بعضی مواقع درصد باتری رو نشون نمیده بعد ریست که میکنی درست میشه ایکون باتری هم میره میاد چی کار کنم به f.w 3.10 تبدیل کنم درست میشه
لطفا راهنمای کنید ممنون
فريمور قبليت چي بود؟ روي اون همچين مشكلي نداشتي؟

ميتوني به 1.5 تبديل كني و بعد به 3.30 OE آپگريد كني.

3.40 با بعضي از PSP ها مشكلاتي رو داره.

سلام لطفا یه نفر سریال نامبر برنامه مدیا منجر رو بهم بده"]سلام لطفا یه نفر سریال نامبر برنامه مدیا منجر رو بهم بده
اولا اسم برنامه رو به طور كامل و انگليسي بنويس.

دوما در بخش نرم افزار درخواست بده تا سريعتر جواب بگيري.

ميتوني به 1.5 تبديل كني و بعد به 3.30 Oe آپگريد كني

مهدی جان سلام همون 3.30 بود هیچ مشکلی نداشتم میشه لینک دانلود 3.30 رو برام بزاری
من به تاپیک در مورد دانگرید رفتم لینکشو پیدا کردم ولی رپید شیر از کار افتاده بود اگه بزاری ممنون میشم

ميتوني به 1.5 تبديل كني و بعد به 3.30 Oe آپگريد كني

مهدی جان سلام همون 3.30 بود هیچ مشکلی نداشتم میشه لینک دانلود 3.30 رو برام بزاری
من به تاپیک در مورد دانگرید رفتم لینکشو پیدا کردم ولی رپید شیر از کار افتاده بود اگه بزاری ممنون میشم

سلام

من الان لينك ها رو تست كردم سالم بودند. يه بار ديگه چك كن. بعد از اينكه كليك كردي روي لينك روي Free در صفحه اي كه مياد كليك كن.

هومن جان من منظورم این بود که آیا فرمان به
psp وصل میشه یا نه ؟
نه خير همچين امكاني نيست.

مهدی جان برای پی اس پس هست

نمی دونم اسم برنامه شو یکی ازم خواست حالا پی اس پی همچین برنامه ای داره خوب شما سریال نامبر همانو بده

من گشتم دو تا برنامه پيدا كردم يكي به اسم Sony PSP Media Manager و يكي هم PSP Max Media Manager كه جفتشون روي PC اجرا ميشن.

به توي تاپيك درخواست نرم افزار بگو مطمئنا بچه ها برات پيدا ميكنن. من لينك يكيشو دارم:

PSP Max Media Manager

آخرین ویرایش:
اقا مهدی اگه از 3.03 oe c استفاده کنم هیچ مشکلی نداره یعنی کار بقیه f.w ها رو انجام میده
چون الان وقت دانلود رو ندارم اگه اینو نصب کنم خوبه اگه جواب بدی ممنون میشم

سلام
ورزن دستگاه من 1.50 بود بعد به 3.40 تبدیل کردم به خوبی هم تبدیل شد و وارد منو هم شد ولی وقطی رفتم تو قسمت ستینگ یه صفحه آبی امد نوشته بود دایره دایره رو زدم صفحه سیاه موند حالا چیکار کنم

اصلاً نگران نباش! دکمه Bright ( دومين دکمه سمت چپ select ) رو فشار بده ، درست ميشه. دانگريد و ريکاوری هم لازم نيست.

سلام
این بازی رو چه جوری بیارم اصلا تو 3.40 میاد یا نه
وقتی میزنم صفحه سیاه میمونه

این هم لینک دانلود بازی Ridge Racer 2 با حجم 6.4 مگ که باید با FW 2.80 به بالا اجرا کرد.
http://www.psphome.com/files/RidgeRacer2.zip

بعد از دانلود آنزیپ کردن فولدر UCES00422 را در فولدر GAME کپی کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or