سوالات و مشکلات PSP

آقا fw 3.10oe-A با oe-a2 چه فرقی داره؟؟!!چطوری میشه update کرد به A2 ؟؟؟؟؟

يه چند تا باگ كه تو OE-A بوده برطرف شده.

اين لينك رو سر بزن بخش سوم مرحله 7 به بعد رو انجام بده.

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3552

ببخشید دوستان من یک مشکل جدید پیدا کردم اونم این که بازی های psx را که بازی می کنم دقیقا سر یک نقطه معین هنگ می کنه اما می تونم با Home از بازی بیام بیرون.بنظرتون مشکل از کجاست؟
اينا بيشتر بر ميگرده به نحوه ايميج گرفتن و تبديل كردن فايل.

CD بازي كه داري رو كاملا تميز كن بعد دوباره ايميج بگير چون اگه جاييش خونده نشه بعدا همين مشكلات بوجود مياد بعد دوباره تبديل كن با برنامه PSX2PSP تبديلش كن دوباره.

اينا بيشتر بر ميگرده به نحوه ايميج گرفتن و تبديل كردن فايل.

CD بازي كه داري رو كاملا تميز كن بعد دوباره ايميج بگير چون اگه جاييش خونده نشه بعدا همين مشكلات بوجود مياد بعد دوباره تبديل كن با برنامه PSX2PSP تبديلش كن دوباره.[/QUOTE]

من این برنامه را دانلود کردم منتهی زمانی که می خواد convert کنه یک همچین error میده:
unable to open c:\ psx2psp\files\BASE.PBP
ومن هم توی فولدر ها را چک کردم همچین فایلی موجود نیست.حالا باید چی کار کنم؟لطفا راهنمایی کنید

من این برنامه را دانلود کردم منتهی زمانی که می خواد convert کنه یک همچین error میده:
unable to open c:\ psx2psp\files\BASE.PBP
ومن هم توی فولدر ها را چک کردم همچین فایلی موجود نیست.حالا باید چی کار کنم؟لطفا راهنمایی کنی
دوست عزيز اين هم اون فايلي كه ميخواستي:

http://myfreefilehosting.com/f/1525a3f30b_0.04MB

ببخشید سوال می کنم این base.pbp شما زحمت کشیدین upload کردین با base.pbp برنامه PopstationGUI فرق می کنه؟منظورم این که من از این base این برنامه استفاده کردم اما باز هم دقیقا سر یک نقطه معین توی گیم گیر می کن.البته این اتفاق فقط برای گیم های که psx-PAL هستن می افت.شما چیزی به ذهنتون نمی رسه؟

ببخشید سوال می کنم این base.pbp شما زحمت کشیدین upload کردین با base.pbp برنامه PopstationGUI فرق می کنه؟منظورم این که من از این base این برنامه استفاده کردم اما باز هم دقیقا سر یک نقطه معین توی گیم گیر می کن.البته این اتفاق فقط برای گیم های که psx-PAL هستن می افت.شما چیزی به ذهنتون نمی رسه؟
اگه فقط براي بازي هاي Pal اينجوري ميشه، بازي هاي Pal رو تبديل كن به Ntsc .

تو تاپيك اجرای بازی های Ps1 در Psp توضيح داده شده .

داداش من چرا اينقدر خودتو اذيت ميكني . . .
شما كاري كه ميكني اينه كه اين فايلي رو كه من آپلود كردم، دانلود ميكني . . .
بعد بازي PS1 اي رو كه IMAGE گرفتي وارد برنامه ميكني، بعد گزينه ( فلان CONVERT to ) رو هم فعال ميكني . . .
بعد يه چند دقيقه اي صبر ميكني بازي تبديل بشه . . . .
http://www.esnips.com/doc/b62b7eb3-8df5-49f0-95ce-3fad1f9ea953/PSX2PSP-v.0.7.1
بعد اين فايل KEY
رو كه گذاشتم رو ميرزي توي پوشه زيري
ms0:PSP/GAME/esm-e-bazt/
به همين سادگي . . .
قربونت . . .
http://www.esnips.com/doc/354e390d-d1a5-4dbd-8727-71c54fe75533/KEYS

آخرین ویرایش:
دوستان عزيز و گرامي و خصوصا M3hd1 كه زحمت مقاله نحوه دانگريد رو كشيدن ،‌
پي اس پي من ورژن 2.81 هستش و ميخوام تبديلش كنم به آخرين فيرموير كپي خور
شما در مقاله نوشتين كه براي دانگريد و يا آپگريد حتما بايد يو ام دي جي تي اي رو داشته باشم، ولي متاسفانه بنده اين يو ام دي رو ندارم و حالا ميخوام بدونم هيچ راهي نداره كه بدون اين يو ام دي اين كار رو انجام بدم؟

شما در مقاله نوشتين كه براي دانگريد و يا آپگريد حتما بايد يو ام دي جي تي اي رو داشته باشم، ولي متاسفانه بنده اين يو ام دي رو ندارم و حالا ميخوام بدونم هيچ راهي نداره كه بدون اين يو ام دي اين كار رو انجام بدم؟
راهي غير از اون فعلا وجود نداره.

شما ميتونيد از دوستاني كه اين UMD رو دارن بگيريد(تو همين سايت يا بيرون) يا اينكه ببري بيرون برات دانگريد كنن.

من umd gta دارم اورجینال اما آپدیت 2.60 روش هست
حالا نمی دونم اون هست یا نه 70000تومن از پایتخت خریدم البته اوون موقع که
دانگرید 2.71 نبود

اگر از دوستان كسي امكانش رو داره كه اين يو ام دي رو به بنده برسونه و من كارم رو انجام بدم و بهش برگردونم ، خواهش مي كنم كه برام پي ام بزنه تا صحبت كنيم
ممنون و متشكر

اگر ممکنه کسی میتونه بگه قیمت psp و ps3 در ایران چه قدره و ایا اینها کرک شدن یا نه؟
قیمت PSP:
یک PSP Value Pack=235 هزار تومان به علاوه یک UMD بازی اورجینال
رم 2 گیگ = 26 هزار تومان
دانگرید یا کرک=10 هزار تومان
کلا 271 هزار تومان

قیمت PS3:
یک PS3 با 20 گیگ هارد 720 هزار تومان
یک PS3 با 60 گیگ هارد 780 هزار تومان
کرک نشده است و قیمت هر Blue Ray خام 20 هزار تومان

قیمت PSP:
یک PSP Value Pack=235 هزار تومان به علاوه یک UMD بازی اورجینال
رم 2 گیگ = 26 هزار تومان
دانگرید یا کرک=10 هزار تومان
کلا 271 هزار تومان

قیمت PS3:
یک PS3 با 20 گیگ هارد 720 هزار تومان
یک PS3 با 60 گیگ هارد 780 هزار تومان
کرک نشده است و قیمت هر Blue Ray خام 20 هزار تومان
چی میگی ؟ بلوری خام کجا بود ؟ :confused:

سلام ...
من هر برنامه ای رو که روی PSP خودم میریزم ( برنامه هایی مثل EMULATOR SEGA ) (اونها رو توی فولدر PSP/game150 کپی میکنم ) وقتی به منوی گیم وارد میشم , بجای اینکه فقط یه ICON ئاسه اجرای برنامه وجود داشته باشه , 2 تا آیکون ایجاد میشه که یکیش برنامه اصلیه و یکی دیگه که نوشته CORRUPTED DATA ...
چجوری میتونم این دومی رو از بین ببرم بدون اینکه مشکلی توی اجرای برنامه پیش بیاد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or