Reza Modanloo
کاربر سایت
بعضي برنامه ها ممكنه همچين اتفاقي بيافته و دليلش هماهنگ نبودن برنامه و داشتن باگ هست.سلام به دوستان عزیز
ببینین من دو سه تا مشکل دارم می خوام ببینم نرمال هستن یا نه یعنی شما هم برخورد کردین یا نه
اول اینکه وقتی بعضی برنامه ها یا بازیهای دمو را اجرا می کنم صفحه پی اس پی سیاه شده و هیچ دکمه ای کار نمی کند بعد تنها راه چاره اینه که پی اس پی رو کلاا خاموش کنم و بعد دوباره از اول؟
ایا این به پی اس پی صدمه نمی زنه ؟
ایا پی اس پی مثل ویندوز بعد یه مت کار کردن نیاز به نصب دوباره فریم ویر برای رفع مشکلات کوچولو موچولو دارد یا نه؟
من یک لینک قابل دانلود و مجانی برنامه
psp plsyer v1.5
میخوام یکی گرفتم ولی
فاجعه است
نحوه اجرای بازیهای سه فولدری رو هم یک توضیح بدی ممنون میشم
خطری که ندارن تو اجرا برای پی اس پی؟
خیلی مرسی
كجا خوندي؟ منظورش PS1 هست.اين چيه > Psx ؟ به چی ميگن ؟ Psx
اين فقط براي امريكا و كانادا هست، در ضمن دموي بازي رو هم ميده نه ورژن كامل بازي.کسی از UMD های رایگان سونی اطلاعاتی داره؟
رنگش اگه سبز هست يعني داره از باطري مصرف ميكنه.سلام دوستان من پی اس پی تازه گرفتم
هيچی بلد نيستم
ميشه بگيد چجوری شارژ ميشه ؟
الان شارژ ام صفر هست ، چراق پاور زرد هست
وقتی ميزنم به برق سبز ميشه بعد از چند ثانيه ، حالا بايد چجوری شارژ شه ؟
مدّت شارزش چقدر هست ، الان نيم ساعت به برق هست ولی هنوز شارژ اضافه نشده
همش 0 هست.آقایو من یک مشکل بزرگ دارم اونم این که در قسمت Security settingمیخوام کد چهار رقمی را عوض کنم اما نمی دانم چیه؟اصلا تا حالا بهش دست نزدم؟چه جوری می توانم پیداش کنم؟
همش 0 هست.
سلام دوست عزیز مگه شارژر نداره PSP شما باید شارژر داشته باشه که به دریچه زرد رنگ زیر PSP وصل میشهالان من که تازه پی اس پی رو گرفتم و شارژ هم نداره چجوری ميتونم شارژ رو پر کنم ؟
يک مشکل ديگه هم اينکه کامپيوتر من همه يو اس بی هارو ميشناسه امّا وقتی پی اس پی رو وصل ميکنم درايوش ايجاد نميشه
و مسئله ديگه هم خاموش شدن ال سی دی هست ، چرا بعضی وقت ها ال سی ديش بی دليل خاموش ميشه؟
سلام دوست عزیز مگه شارژر نداره PSP شما باید شارژر داشته باشه که به دریچه زرد رنگ زیر PSP وصل میشه
وقتی کابلو به PSP وصل کردی باید وارد منوی Setting بسی و گزینه ی USB Connection را ضربدر بزنی تا کامپیوتر درایو بسازه و بشناستش
وقتی بعد از 5 دقیقه دست به PSP نزنی صفحش خاموش میشه چون از باتریت کمتر استفاده بشه
بای
وقتي مينويسه Connect a USB Cable يعني انگار كابل رو وصل نكردي. ممكنه كابلت مشكل داشته باشه. مطمئني سالم هست؟شارژ نداشت ، شارژ من وقتی پی اس پی رو خاموش ميکنم و کابل رو ميزنم بعد از 30 ثانيه يا 1 دقيقه که زرد هست خاموش ميشه چراغ و دستگاه رو روشن ميکنم شارژ 0 هست!
کابل هم اين کار رو کردم به اين گزينه رفتم امّا اين رو مينويسه Connect a USB Cable ، پورت رو هم عوض کردم و زدم به يه پورت ديگه پشت کامپيوتر باز هم همين رو مينويسه و در کامپيوتر درايو نميسازه
به طور پيش فرض خود دستگاه روي 4 تا صفر تنظيم شده. مگر اينكه كسي تغييرش داده باشه.نه متاسفانه 0 نیست.ببخشید یک سوال داشتم موقع دانگرید کردن احتیاجی هست که این عدد را تغییر داد؟منظورم اینه که جایی تو مراحاش احتیاجی به کد داره؟
آیا برنامه ای یا راهی وجود نداره این عدد 4 رقمی را پیدا کنم؟چون اصلا نمی توانم فایل های کانورت شده psx را نمی توان اجرا کنم ازم کد می خواد
لطفا کمک کنید؟
وقتي مينويسه Connect a USB Cable يعني انگار كابل رو وصل نكردي. ممكنه كابلت مشكل داشته باشه. مطمئني سالم هست؟
شارژر رو هم تو پست بالاتر هم من جواب دادم وقتي داره شارژ ميشه رزد رنگ هست و وقتي از باطري استفاده ميكنه سبز رنگ هست.
اولش كه خوب ماله همه شارژ نداره وقتي دستگاه رو نو ميخري باطري خالي هست .
اولي كه خريدي زدي كامل شارژ بشه؟