سوالات و مشکلات PSP

ميشه بگيد وقتی که برنامه ميريزيم رو پی اس پی بجز آيکن های برنامه برای هر نرم افزار 2 تا corrupted file ايجاد ميشه
چجوری ميشه اينها رو پاک کرد؟
وارد منوي ريكاوري شو . . . ( اول دستگاه رو كامل خاموش كن، بعد روشن كن و سريع دكمه R رو نگه دار . . . بعد وارد configuration شو، بعد HIDE CORRUPTED DATA رو ENABLE كن . . .

منبع!

نميشه که ؟ دستگاه که روشن ميکنم R رو نگاه ميدارم صفحه سياه ميشه و هرچی هم صبر کردم چيزی بالا نومد
مجبور شدم دستگاه رو خاموش کردم دوباره و روشن کردم تا خود دستگاه بياد بالا
ريکاوری نيومد!

نميشه که ؟ دستگاه که روشن ميکنم R رو نگاه ميدارم صفحه سياه ميشه و هرچی هم صبر کردم چيزی بالا نومد
مجبور شدم دستگاه رو خاموش کردم دوباره و روشن کردم تا خود دستگاه بياد بالا
ريکاوری نيومد!

دکمه پاور رو بالا نگهدار برای چند ثانیه بعد خودش ریست میشه حالا دوباره روشن کن
و سریع rرو بگیر

رهنمايی توپی کردی درست شد
دستت طلا
کجای هندی ؟ بگو بت آدرس بدم بری بازی بگيری اگه کمبود داری :biggrin1:

-------------------------------------------------

دوستان الان من اون گزينه رو Enabled کردم
يک سری از Corrupted File ها پاک شده
امّا هنوز 4 5 تايی از بين نرفته!!

---------------------------------------------------

چرا برنامه ريموت کنترل برای من کار نميکنه ؟ برنامه رو که اجرا ميکنی اجرا ميشه و بعد مينويسه گود بای و دوباره مياد تو صفحه اصلی دستگاه!

Last edited by a moderator:
چرا برنامه ريموت کنترل برای من کار نميکنه ؟ برنامه رو که اجرا ميکنی اجرا ميشه و بعد مينويسه گود بای و دوباره مياد تو صفحه اصلی دستگاه!

برای من هم همینطور تو game 150 کپی میکنم
اگه منظورتون برنامه IRSHELL هستش كه بايد عرض كنم كه بايد پوشه irshell271 رو توي پوشه GAME كنيد . . .
بعدش يه چيزي بگم كه دل خوش نكنيد به IRDA موجود در PSP تون . . .
INFRA RED فقط توي ورژن 1.5 كار ميكرد . . .
الان اگه با برنامه IRshell هم كار كنيد متوجه ميشيد كه IRDA و REMOT CONTROLL فقط توي ورژن 1.5 كار ميكنه . . .
ياعلي . . .

ولی اگه برنامه تون universal remote control هستش شما باید فولدر remotes را در صفحه اول مموری کپی کنید اگه این فولدر را دانلود نکردید توی همین سایت میتونید پیداش کنبد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or