سلام به دوستان و اساتید عزیز انجمن بازی سنتر،من تازه عضو شدم
دوستان مدتی بود که به فکر خرید کنسول بودم به علت وضع مالی کنسول خانگی رو بیخیال شدم و به فکر پورتابل افتادم که امشب یکم توی اینترنت گشتم و زیاد چیزی دستگیرم نشد! علتش هم خوب مشخصه بیشتر چیزها تخصصی هستن و خوب منم علاقه ام چیز دیگه ایه و اصلا تخصصی از رایانه و...ندارم!
دیگه اومدم اینجا که از شما درخواست کمک بکنم!!
سوالاتم:
1-چه کنسولی بخرم؟ یعنی کدوم اینها و چرا؟:
PSP 1000-2000-3000 ؟؟؟ Go مث اینکه زیاد جالب نیست بخصوص واسه یه تازه کار!
2-این کدهاشون چطوریه مثلا 2002یا 2000 فرق داره؟؟درچه حدی هست فرقهاشون ؟
3-کپی خور کردن چطوریاست؟؟ یعنی من اگر مثلا 3000بگیرم بخوام کپی خور دائم بکنم میشه؟؟ورژنش باید آپدیت بشه ؟؟؟
4-PSP ها میشه بهشون دستگیره وصل کرد؟؟ از راه یو اس بی؟؟
5-میشه به تلویزیون وصلشون کرد و بازی کرد؟؟ از چه راهی یهنی چه کابلی؟؟؟
6-بازی های اورجیناشون چه قیمت هست؟؟ اونقوت این UMD شبیه به سی دی هست میخوره کجای دستگاه؟؟ مگه درایو نوری داره؟؟؟
_کارت حافظه اش راحت گیر میاد؟؟ویا میشه از فلش استفاده کرد؟
7-چه بازی هائی براش هست؟؟؟یعنی سبکشون ؟؟بازی های اکشن و خوب داره یا نه همش بازی هاش ساده هستن؟؟؟(مخصوصا چه بازی های ماشینی داره؟؟)
8-میدونم زیاد مرتبط نیستن!! ولی: به نظر شما هزینه کردن برای کنسول پرتابل بهتره یا هزینه کردن واسه ارتقا پی سی؟؟؟
دراخر هم: تا چقدر هزینه کردن برای یه PSP 3000 معقول هست؟؟ کلا میانگین قیمتش چند هست؟
توروخدا ببخشید اگر زیاد سوال پرسیدم! تازه کارم
*** درکل واسه یه تازه کار با کنسول کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟؟ وجود دردسر و... اگر در حد متعارف باشه زیاد واسم مهم نیست و بالاخره راهش رو پیدا میکنم ولی اگر خیلی حرفه ای باشه نه!!
پیشاپیش متشکرم!
قبل از همه چیز بگم که عمر این کنسول دیگه تموم شده و الان نباید خیلی انتظار ازش داشته باشی چون PSVITA (نسل بعدیش) اومده.
1. 3000 بگیر
2.اون کدها کدهای منطقه ای هستن ، 2002 برای پخش مثلا توی یه کشوری بود 2003 برای یه کشور دیگه و هیچ تفاوتی با هم ندارن
3.بسته به فیرمور داره الان همشون کپی خور میشن (حالا یه سری دائم یه سری موقت)
4.نفهمیدم منظورت از دستگیره چیه
5. 2000 به بالا همشون به تلویزیون وصل میشن، با کابل کامپوزیت یا کامپوننت
6. قیمت اورجینال UMD الان دستم نیست ولی قدیم حول و حوش 20 اینا بود الان نمیدونم، ولی کسی اوجینال نمیخره اصلا چون همه کپیش موجوده
در مورد درایو هم بله پشت کنسول باز میشه و دیسک اونجا قرار میگیره
فلش که نمیخوره ولی مموری خود سونی میخوره بهش، همینا که برای دوربین عکاسی و ... استفاده میشه
7. بازی که همه چی داره بستگی به سبک مورد علاقت داره یه سر به سایتایی مثل IGN یا Gamespot بزن و برو به بخش PSP لیست بازی ها رو ببین
بازی ماشین هم کم نیومده براش حتی سری هایی مثل Gran Turismo یا Burnout یا Need for Speed هم همه براش اومدن
8. الان با این وضعیت قیمت قطعات PC دیگه اصلا نمیشه با قیمت پایین PC برای بازی جمع کرد و اختلاف قیمت اینا خیلی زیاده مثلا تو میخوای PC بگیری باید در کمترین حالت که شاید بازده خیلی خوبی هم نداشته باشه 1.5 میلیون بدی ولی خوب PSP خیلی ارزون تر هست شاید یک پنجم اون باشه
قیمت هم الان دقیق ندارم.
در مورد سوال آخرت هم بازم میگم این کنسول تقریبا عمرش رو کرده ولی خوب میتونه ادم رو سرگرم کنه چون بازی به اندازه کافی برای کسی که تاحالا باهاش بازی نکرده داره و میتونه سرگرم کنه ولی نباید انتظار گرافیک کنسول نسل جدید رو اصلا ازش داشته باشی