سوالات و مشکلات PSP

از کجا عکس بگیرم؟
برنامه رو تو فولدر isoبریزم؟
ورژن جدید رو بریزم کپی خورش دایم میمونه یا میشه موقت؟
برنامه رو دانلود کن فولدر PSPIDENT رو توی فولدر X:\PSP\GAME کپی کن
بعد هم اجراش کن و اگه دکمه دایره رو بزنی خودش عکس میگیره برات از صفحه و روی مموری میریزه
بعد اونو آپلد کن ببینیم دستگاهت دقیقا چیه
PSPIdent 0.74.2 Download

سلام دوستان
من پی اس پی مدل 2000 اسلیم دارم که مشکلش اینه که وقتی روشنش میکنم ال سیدیش روشن نمیشه . اول فکر کردم مشکل از ال سیدیش هست ولی وقتی بردم برا تعمیر گفت یه فایلی میریزم روش احتمالآ درست شه که نشد.فک کنم آپدیت جدیدش بود.بعد هم گفت که احتمالآ بین آپدیت وقتی من داشتم آپدیت میکردم پی اس پیم رو بِرِک شده و این اتفاق واسش افتاده .
راستش پی اس پی دست خودم نبوده و شک دارم که دوستم پی اس پی رو آپدیت کرده و برک شده یا نه .
تعمیر کار امید وار بود که مشکل سخت افزاری باشه و گفت اگه در بین آپدیت برک شده باشه دیگه راهی نداره و باید بفرستمش اونور آب واسه تعمیرات.
به نظر شما راهی برا تعمیرش وجود داره و یا این که بفهمم در حین آپدیت برک شده یا نه ؟
ممنون میشم جوابمو بدین..!!!!

سلام دوستان
من پی اس پی مدل 2000 اسلیم دارم که مشکلش اینه که وقتی روشنش میکنم ال سیدیش روشن نمیشه . اول فکر کردم مشکل از ال سیدیش هست ولی وقتی بردم برا تعمیر گفت یه فایلی میریزم روش احتمالآ درست شه که نشد.فک کنم آپدیت جدیدش بود.بعد هم گفت که احتمالآ بین آپدیت وقتی من داشتم آپدیت میکردم پی اس پیم رو بِرِک شده و این اتفاق واسش افتاده .
راستش پی اس پی دست خودم نبوده و شک دارم که دوستم پی اس پی رو آپدیت کرده و برک شده یا نه .
تعمیر کار امید وار بود که مشکل سخت افزاری باشه و گفت اگه در بین آپدیت برک شده باشه دیگه راهی نداره و باید بفرستمش اونور آب واسه تعمیرات.
به نظر شما راهی برا تعمیرش وجود داره و یا این که بفهمم در حین آپدیت برک شده یا نه ؟
ممنون میشم جوابمو بدین..!!!!
دوستت پی اس پی رو اپدیت نکرده؟
روشنش که میکنی اون چراق سبز چطوریه؟20 ثانیه سبزه بعد خاموش میشه؟یا کلا روشنه؟

دوستت پی اس پی رو اپدیت نکرده؟
روشنش که میکنی اون چراق سبز چطوریه؟20 ثانیه سبزه بعد خاموش میشه؟یا کلا روشنه؟

من شک دارم که آپدیت کرده یا نه احتمالش زیاده که آپپدیت کرده باشه ولی نمیدونم برک کرده یا نه.
آره چراغ سبز روشن میشه و روشن میمونه وقتی میخوام خاموش کنم باید چند ثانیه دکمه خاموش رو نگه دارم یعنی عادی خاموش نمیشه .:-s

من شک دارم که آپدیت کرده یا نه احتمالش زیاده که آپپدیت کرده باشه ولی نمیدونم برک کرده یا نه.
آره چراغ سبز روشن میشه و روشن میمونه وقتی میخوام خاموش کنم باید چند ثانیه دکمه خاموش رو نگه دارم یعنی عادی خاموش نمیشه .:-s
نیمه بریک شده.فک کنم بتونن درستش کنن

برنامه رو دانلود کن فولدر PSPIDENT رو توی فولدر X:\PSP\GAME کپی کن
بعد هم اجراش کن و اگه دکمه دایره رو بزنی خودش عکس میگیره برات از صفحه و روی مموری میریزه
بعد اونو آپلد کن ببینیم دستگاهت دقیقا چیه
PSPIdent 0.74.2 Download
از کجاش عکس بگیرم؟

سلام
من بازی God of war : ghost of sparta رو دانلود کردم رفتم تو بازیش تا قسمت new game همه چی میاد ولی وقتی درجه سختی رو انتخاب میکنم صفحه سفید میشه و دیگه میمونه همونجور ولی صدای بارون و نفس نفس زدن کراتوس میاد و همینجور ادامه داره ...
ورژن پی اس پیم 5.50 GEN-D3 هست ! آپدیت کنم درست میشه یاراه دیگه داره؟

کسی می تونه به ما کمک کنه.
بازی angry birds که به صورت iso ]ست رو می خوام بریزم تو psp ام. پی اس پی م با کابل به کامپیوتر وصله ولی موقع کپی کردن درست در یک نقطه خاص ایرور می ده.
رمم خیلی جای خالی داره و حتی فایل های بزرگتر از اون رو هم توش کپی کردم. ولی هر دفعه که می خوام بازی انگری برد رو روش بریزم درست تو اون نقطه خاص خطا می ده.
آنتی ویروس ندارم و همه چیز اوکی هست. مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟

بازی angry birds که به صورت iso ]ست رو می خوام بریزم تو psp ام. پی اس پی م با کابل به کامپیوتر وصله ولی موقع کپی کردن درست در یک نقطه خاص ایرور می ده.
رمم خیلی جای خالی داره و حتی فایل های بزرگتر از اون رو هم توش کپی کردم. ولی هر دفعه که می خوام بازی انگری برد رو روش بریزم درست تو اون نقطه خاص خطا می ده.
یه عکس از ارور بزار.علم غیب نداریم که:دی

شما اگه روی مموری چیز خاصی نداری,یکباره مموری رو با خود PSP فرمت کن,ببین درست میشه.

سلام
دوستان من psp go رو بردم توپخونه برام بازی ریخت حالا که وصلش کردم به لپ تاپم تا یه بازی جدید بریزم توش دیدم آنتی ویروسم پیغام داد ویروسی شده و quarantine کرد دستگاه رو . حالا میخواستم ببینم برای اینکه ویروسش رو که از نوع worm هم هست پاک کنم چکار باید کرد ؟ آیا باید کل دستگاه رو فرمت کنم ؟ اگه این کار رو کنم کپی خورش میپره؟ راه مطمئنش چیه؟

سلام
دوستان من psp go رو بردم توپخونه برام بازی ریخت حالا که وصلش کردم به لپ تاپم تا یه بازی جدید بریزم توش دیدم آنتی ویروسم پیغام داد ویروسی شده و quarantine کرد دستگاه رو . حالا میخواستم ببینم برای اینکه ویروسش رو که از نوع worm هم هست پاک کنم چکار باید کرد ؟ آیا باید کل دستگاه رو فرمت کنم ؟ اگه این کار رو کنم کپی خورش میپره؟ راه مطمئنش چیه؟
بهترین کار به نظرم اینه که مموری رو فرمت کنی که کمپلت ویروسا به فنا :دی برن .کپی خور کردنشم کاری نداره تو همینجا آموزش هست که خودت میتونی راحت کپی خور کنیش. ولی اگه بتونی از بازیا یه کپی بگیری که ویروس نداشته باشه تمومه
قبله فرمت با انتی ویروس scan کن ببین میشه ویروسا رو پاکشون کرد یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or