سوالات و مشکلات PSP

سلام
دوستان من یه psp GO دارم با ورزن 6.50 تا امروز راحت کار میکرد امروز زدمش شارز بشه اومدم دیدم روشن نمیشه چراغ پاورشم روشن نمیشه . موندم مشکل چیه جایی سراغ دارید که وارد باشه برا تعمیرش ببرم ؟ کلا" تو تهران جای معتبری سراغ دارید راهنماییم کنید
ببرش توپخونه برا تعمیر
فکر کنم کلید پاورش مشکل داره یه بار قفلش کن بع با فشار زیاد بدش به سمت بالا شاید روشن شد آخه مال من هم همین جوری شده

---------- نوشته در 08:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:48 AM ارسال شده بود ----------

سلام من4 تا سوال داشتم
برای فهمیدن ورژن pspباید برم توسیستم ستین بعد برم تو سیستم اینفورمیشن؟
اگه جایی رو که گفتم در بالا درست باشه سیستم سافتور رو مینویسه:5.00m33-4یعنی ورژن دستگاه 5هست؟
آپدیت ورژن جدید اومده براش یا نه؟
من بعضی وقت ها میخوام برم توبازی 30 تا 45minطول میکشه و مجبور میشم باتریش رو در بیارم مشکل از چیه؟

---------- نوشته در 08:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:53 AM ارسال شده بود ----------

کسی نیست جواب بده !!!!
آبروم در خطره !!!
آگه کشویی باشه psp go هست
اگه درب umdبا شه دکمه بازبشه fat 1000هست
اگه درب umdبا دست باز بشه slim2004هست
اگه خط نقره ای پشت دستگاه نازوک باشه slim3004هست
اگه چند تا دکمه لمسی داره fat e1000هست
موفق باشی.

سلام من4 تا سوال داشتم
اگه جایی رو که گفتم در بالا درست باشه سیستم سافتور رو مینویسه:5.00m33-4یعنی ورژن دستگاه 5هست؟
من بعضی وقت ها میخوام برم توبازی 30 تا 45minطول میکشه و مجبور میشم باتریش رو در بیارم مشکل از چیه؟

سلام من4 تا سوال داشتم
آره همونجا باید ببینی
بله ورژن جدید هم اومده
اول باید مشخصات دستگاهتو دقیق بگی تا بشه راهنمایی کرد. اینکه 1000 داری یا 2000 یا ... یا اینکه مادربردش چیه اگه مثلا 2000 داری

یه سوال دیگه ؟؟
هفته پیش دادم یه سری بازی ریختم رو این psp go مشکلی نداشت و اجرا می شدن برنامه ها !!
یه روز بچه خواهرم برداشته بودش و نمی دونم چکار کرده ، الان بازی روش هست (توی مموری ) اما توی psp نشون نمیده و بازی اجرا نمیشه !!!

مشکل چیه و چطور میشه رفعش کرد ؟؟؟

یه سوال دیگه ؟؟
هفته پیش دادم یه سری بازی ریختم رو این psp go مشکلی نداشت و اجرا می شدن برنامه ها !!
یه روز بچه خواهرم برداشته بودش و نمی دونم چکار کرده ، الان بازی روش هست (توی مموری ) اما توی psp نشون نمیده و بازی اجرا نمیشه !!!
مشکل چیه و چطور میشه رفعش کرد ؟؟؟
مشخصات دقیق دستگاهت با فیرموشو بگو

system software : v6.35
mac address : 5c:6d:20:f8:b8:16
nickname : p548
یه سوال رو توی دو سه تا تاپیک مطرح نکن یه جا هم بنویسی میبینیم
توی اون تاپیکم دوستمون لینک تاپیک فیرمور 6.35 رو داد
احتمال زیاد دستگاهت کپی موقت بوده و اون بابایی که میگی دستگاه رو خاموش روشن کرده و کپی خورش پریده.
شما میتونی 6.60 هم بریزی که راحت تر میشه کارت یا اینکه همینو دوباره کپی موقتش کنی

دوستان یه پی اس پی اسلیم دارم 1 سالی میشه که دست بهش نزدم چون مشکل داشت
مشکلشم اینه که الان بازی و ویدئو و ... که تو پی اس پی هست رو میتونم بازی کنم راحت ولی وقتی به لپ تاپ و پی سی و ... وصل میکنم که دیتا و گیم توش بریزم اصلا وجود نداره هیچی ( یعنی پوشه iso و video و picture و ... کلا هیچی وجود نداره و چند تا پوشه مسخره که هیچ چیز خاصی توشون نیست وجود داره - ولی بازی هایی که از قبل تو پی اس پی بوده راحت هستش توی خود دستگاه و از طریق نمایشگر پی اس پیم پخش میشه
مشکل از چیه؟
اگه نفهمیدین منظورم چیه بگین از همه چیش عکس بذارم

دوستان یه پی اس پی اسلیم دارم 1 سالی میشه که دست بهش نزدم چون مشکل داشت
مشکلشم اینه که الان بازی و ویدئو و ... که تو پی اس پی هست رو میتونم بازی کنم راحت ولی وقتی به لپ تاپ و پی سی و ... وصل میکنم که دیتا و گیم توش بریزم اصلا وجود نداره هیچی ( یعنی پوشه iso و video و picture و ... کلا هیچی وجود نداره و چند تا پوشه مسخره که هیچ چیز خاصی توشون نیست وجود داره - ولی بازی هایی که از قبل تو پی اس پی بوده راحت هستش توی خود دستگاه و از طریق نمایشگر پی اس پیم پخش میشه
مشکل از چیه؟
اگه نفهمیدین منظورم چیه بگین از همه چیش عکس بذارم
ربطی به PSP نداره
شاید فولدر ها Hidden شدن و یا اینکه از این ویروس ها که فولدرها رو Hidden میکنن گرفتی
اول از همه تست کن ببین میتونی ازطریق Folder Option فولدر های Hidden رو بزنی که نمایش بده یا نه بعد از اینکه Show Hidden Files رو فعال کردی اگه نشون نداد برو باز داخل فولدر آپشن و نگاه کن ببین روی همین گزینه هست یا نه. چون بعضی موقع ها ویروس ها فولدر آپشن رو قفل میکنن و اگه تغییراتی بدی و ببندی و دوباره باز کنی فولدر آپشن رو، باز همون تنظیمات قبلی هست.
میتونی دستی هم توی Address bar خودت تایپ کنی
مثلا اگه درایو PSP ـت X هست اینو توی آدرس بار بنویسی و Enter کنی
x:\iso

اینکارارو کردم قبلا نشده - موضوع به همین سادگی نیستش -این 2 تا عکسو گرفتم تستم کردم بعدش بازم مثل قبل هستش

4Myup.com | Free Image Hosting & Photo Sharing

اینم که میبینی هیچی نشون نمیده و 5-6 تا فایل مسخره توشه

و اصل قضیه اینجاست که اصلا گنجایش رم من 5 مگ هست ! ( یه رم 8 گیگ دارم )

پی اس پی منم بازی رو میاره و مشکلی نداره

با چند تا بازی و برنامه و ... که تو رم پی اس پیم هست باز 1.7 گیگ جا داره - چون حدسم این بود که رمم داغون شده که 5 مگ گنجایش نشون میده تو لپ تاپ ولی تو خود پی اس پی همه چی اجرا میشه و 1.7 تا هم مونده تا full شه

آخرین ویرایش:
آها متوجه شدم کاش زودتر این عکسو میذاشتی
تنظیمات USB بهم ریخته
شما select رو بزن و USB Device رو روی Memory Stick بذار الان رفته روی flash0
فقط مراقب باش به هیچ وجه هیچی رو پاک نکنی چون در واقع این فلش دستگاه هست که داره بهت نشون میده و کوچکترین تغییری باعث میشه PSP ـت دیگه بالا نیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or