سوالات و مشکلات PSP

psp من هیچ کدوم از تم های ptf رو نمی خونه حتی برای این که مطمن شم تم های درست شده ی
ورزن 3.71 رو ریختم اما باز هم پلی نکرد. چلی کار کنم؟:confused:

سلام دوستان
من یه دو سه هفته ای psp گرفتم اوایل بازی که میگرفتم و اجرا میکردم به خوبی اجرا میشد اما چند روزیه که بعضی بازی ها کند اجرا میشن و همش گیر میکنن
میخواستم بدونم دلیلش چی میتونه باشه

سلام دوستان
من یه دو سه هفته ای psp گرفتم اوایل بازی که میگرفتم و اجرا میکردم به خوبی اجرا میشد اما چند روزیه که بعضی بازی ها کند اجرا میشن و همش گیر میکنن
میخواستم بدونم دلیلش چی میتونه باشه
شما توی منوی اصلی کنسول دکمه ی Select رو بزن و بعدش cpu speed رو بزار روی 333 درست میشه !;)

وقتی می خوام وارد اینترنت بشم از طریق psp در وسط connect شدن ارور می ده. چه کارکنم؟:confused:
نمیشه برین تو psn ... خود سونی این کار رو کرده که کنسول های کپی خور نتونن برن تو اینترنت شما فقط میتونی با پلاگین psnabler یک تعداد بازی محدود رو آنلاین بازی بکنی ...

من میگم تو تنظیمات نمیره چطوری فرمت کنم؟ با خود PSP غیر از Setting راه دیگه ای برای فرمت نیست؟
خوب پس اول با pc فرمت کن بعدش هم که کنسول ردیف شد با خودش فرمت کن بعد چیزهایی رو که بکاپ گرفتی بریز سر جاشون . :biggrin1:

من امروز توی سایتی خوندم که psp های بریک شده برای درست کردن نیاز به مود چیپ دارند و این مود چیپ تو ایران نیست و کسی هم بلد نیست ان رو نصب کند ایا واقعیت دارد؟ چون psp من بریک شده و ترسیدم که دیگه درست نمیشه. آیا همچین چیزی واقعیت داره؟
البته مطلب خیلی خیلی قدیمی بود. اما برای این که خودتون مطلب رو بخونید و پاسخ من رو بدید.لینک سایتش رو گذاشتم.
http://www.centralclubs.com/psp-f151/psp-t24409.html

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or