مشکلی نیست این d3 همین مشکلا رو درست میکنه ماله من هم همینجوری شد ... اول ازش بکاپ بگیر بعد هم فرمتش کن درست میشه .دستت درد نکنه. من تونستم با همون ریکاوری منو ، منوی اصلی PSP رو بیارم ولی هیچی اجرا نمیشه. همه ی ISO ها رو نمی شناسه. حتی تو Setting هم نمیره. حالا چی کار کنم؟ می تونم دوباره به حال اول دربیارمش؟
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=26993دوستان عزیز
بلاخره موفق شدم یه psp 3000 از آقا همایون فروشگاه فتحی بخرم
به خاطر اینکه عجله در ارسال داشتم گفت می فرستم خودت کپی خورش کن
اگه ممکنه یکی منو راهنمایی کنه ممنون میشم
لطفا لینک هم نذارید اینو بخون دقیسق بگین چه کنم
البته فکر کنید دارین به یه نوزاد الفبا یاد میدین
خواهش میکنم . حالا درستش کردی ؟ :biggrin1:خیلی متشکرم از راهنمایی هات دستت درد نکنه. خیلی ناراحت بودم فکر می کردم باید قیدشو بزنم.:biggrin1:
من یه نرم افزار convertor فیلم میخواستم که خیلی راحت بتونیم هر فرمتلی رو به mp4 تبدیل کرد.
و هر چه کم حجم تر باشه چه بهتر. اگه میشه لینک دانلود هم بزارید.
نرم افزاری نمیخوام که باید در psp نصب کرد و فضای موری رو بگیره. فقط در کامیوتر بشه باهاش کار کرد.
نمیشه همچین کاری کرد فعلا ... مگر اینکه با psp go این کار رو بکنن !:biggrin1:از پی اس پی به موبایل و بر عکس چطور میشه فایل رد و بدل کرد ؟ اگه برنامه ای داره لطفا برای دانلود بذارید ممنون
بله امکانش هست ولی کی معلوم نیست شما هم ناراحت نباش کنسولتو داونگرید بکن درست میشه مثل قبل .با سلام خدمت دوستان عزیز......
چندتا سوال داشتم میخواستم اگه ممکن هست جواب بدید...منون میشم.
اول اینکه ایا احتمال این وجود داره که پی اس پی های سری 3000 با فریمور 6.20 کپی خور بشن یا اصلا امکان کپی خور کردنشون منتفی هست؟ چون متاسفانه پی اس پی من رو یکی از دوستان به جای اینکه کپی خورش کنه زده اپدیتش کرده به 6.20 .....
دوم اینکه برنامه هایی مثل pspkvm ,BOOKR MOD فقط با کاستوم فریمور ها اجرا میشن یا با فریمور اصلی پی اس پی هم اجرا میشن ؟؟ چون من این 2 تا برنامه رو هر کاری کردم اجرا نکرد.....
ممنونم.
بله امکانش هست ولی کی معلوم نیست شما هم ناراحت نباش کنسولتو داونگرید بکن درست میشه مثل قبل .
و bookr و اینا هم خیر نمیشه باید کپی خور باشه کنسول .
چشم ! :biggrin1: این D3 که همون فیرمویر جدید هست که باگ زیاد داره متاسفانه ! مگه کنسولت فیرمویرش چنده ؟میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟
این D3 چی هست؟ از مموری بک آپ بگیرم؟
ببخشید من در مورد کنسول های کپی موقت اطلاعاتی ندارم چون باهاشون کار نکردم شما برو تو این تاپیک میفهمی قضیه رو ! :biggrin1:ممنونم از جوابت ........
ولی در موردی که گفتی دانگرید کنم ........مگه میشه؟؟؟؟ :confused:
چون تا اونجایی که میدونم این کار برای پی اس پی 3000 اونم اپدیت شده به 6.20 قابل انجام نیست.....
حالا اگه شما راهی میدونی لطف کن بگو.......![]()
![]()
با خود PSP بکآپ بگیرم؟ آخه تو تنظیمات اصلا نمیره.چشم ! :biggrin1: این D3 که همون فیرمویر جدید هست که باگ زیاد داره متاسفانه ! مگه کنسولت فیرمویرش چنده ؟
بعدش آره از مموری بکاپ بگیر بعد هم کنسول رو فرمت کن انشالله که درست میشه !:biggrin1: