سوالات و مشکلات PSP

دوستان امروز پدرم اومده بود fight night round 3 بزنه! :d زده بود سرعت cpu xmb رو دستکاری کرده بود بعد الان کپی خور میکردم میرفتم توی پوشه گیم خیلی خیلی کند شده بود یدفع دیگه کپی خور کردم چون میدونستم ایراد واسه دستکاری شدن سرعت xmb cpu اومدم تغییر بدم دیدم vsh قاطی کرده مثلا میخوام بیام روی قسمت xmb cpu clock یکی میاد پایین بعنی نمیشه سرعت رو تغییر بدم روی 333/166 ولی بعد از کلی جون کندن سریع سرعت رو تغییر دادم روی 100/50 دیگه کندیش خیلی خوب شده ولی مثل اول نمیشه!راهی هست بشه به غیر از خود psp سرعت cpu xmb رو تغییر بدم در ضمن مدل 3000

سلام
psp من از دیروز قاطی کرده تا شارژر بهش وصل نباشه روشن نمیشه شارژر هم بهش وصل باشه بعد 5 دقیقه خاموش میشه نمیدونید مشکل از چیه؟
ممنون

PSP من هم قاطي كرده :confused: داشتم tekken 6 بازي مي كردم , وقتي از بازي اومدم بيرون روي صفحه ي Please wait... گير كرده .حتي خاموش هم نميشه . چي كار كنم باطريشو در بيارم دوباره بزارم مشكلي پيش مياد ؟ :confused:
هيچ دكمه اي هم عمل نميكنه :confused:

آخرین ویرایش:
PSP من هم قاطي كرده :confused: داشتم tekken 6 بازي مي كردم , وقتي از بازي اومدم بيرون روي صفحه ي Please wait... گير كرده .حتي خاموش هم نميشه . چي كار كنم باطريشو در بيارم دوباره بزارم مشكلي پيش مياد ؟ :confused:
هيچ دكمه اي هم عمل نميكنه :confused:
درست شد :biggrin1: همون جوري كه مونده بود باطريش تموم شد بعد زدمش به شارژ و روشنش كردم ديدم درست شده :biggrin1:

کمک کنید به یه مشکل عجیب برخوردم.من 3000 دارم و ستگاهمو با gen_c کپی خور میکردم و مشکلی نداشت.دیروز من cfw 3.7 رو به جای gen_c 5.3 اجرا کردم.ولی هیچ بازی اجرا نمیشه؟؟؟:(وارد بازی که میشم صفحه سیاه میشه و هیچ اتفاقی نمیفته تا باطری رو در بیارم.:((وقطی خواستم به همونgen_c 5.3 برگردونم نمیشه و همش جلوی system softwar میزنه 5.3 MHU حالا من چه کار کنم؟؟؟؟؟:(:(

کمک کنید به یه مشکل عجیب برخوردم.من 3000 دارم و ستگاهمو با gen_c کپی خور میکردم و مشکلی نداشت.دیروز من cfw 3.7 رو به جای gen_c 5.3 اجرا کردم.ولی هیچ بازی اجرا نمیشه؟؟؟:(وارد بازی که میشم صفحه سیاه میشه و هیچ اتفاقی نمیفته تا باطری رو در بیارم.:((وقطی خواستم به همونgen_c 5.3 برگردونم نمیشه و همش جلوی system softwar میزنه 5.3 MHU حالا من چه کار کنم؟؟؟؟؟:(:(
واسه منم قبلا مشكل مشابه اين پيش اومده بود:biggrin1:. يه بار Restore Default كن. بعد دوباره امتحان كن اگه نشد يه بار Format كني حل مي شه ;)

بابا یکی جواب بده مردیم از بس منتظر موندیم

احتمالا باطری مشکل داره.دوتا کار انجام بده. 1_اول باطری رو با یه PSP دیگه امتحان کن.2_باطری رو دربیار و دستگاهرو به شارژ وصل کن وبعد دستگاه رو روشن کن.اگر کارکرد که دیگه مشکل از باطریه اگرم کار نکرد دیگه نمیدونم....:confused:

دوستان الان PSP رو روشن کردم ولی دیگه هرکاری میکنم نمیره روی STAND BY(مدل 3000)حوصله ندارم بشینم کپی خور کنم...مشکل از کجاست.....البته این مشکل وقتی وجود میاد که توی XMB ولی وقتی دارم بازی میکنم میزنم کار میکنه!

ترو به خدا اگه میتونید کمکم کنید
سلام یه روز که psp رو با usb به کامپیوتر وصل کرده بودم حواصم نبود که اول از usb connect در بیام وusb رو کشیدم. بعدش psp هنگ کرد ودکمه هاش هم کار نمی کرد و حتی خاموش هم نمی شد بعد تصمیم گرفتم که باتری رو از psp در بیارم ودر اوردم. و دوباره داخل کنم.
از ان موقع تا به حال روشن نمشود. یعنی صفحه ی اصلی بالا نمی یاد وفقط چراغ سبز psp روشن میشود.
اگه می دونید باید چه کار کنم خواهش می کنم بنویسید
پی اس پیم کپی خور اما نمیدونم موقتی هست یا نه؟
چه جوری بفهمم؟
مدلش هم 2000 اسلیم هست و ورژنش هم 3.71 است.

ترو به خدا اگه میتونید کمکم کنید
سلام یه روز که psp رو با usb به کامپیوتر وصل کرده بودم حواصم نبود که اول از usb connect در بیام وusb رو کشیدم. بعدش psp هنگ کرد ودکمه هاش هم کار نمی کرد و حتی خاموش هم نمی شد بعد تصمیم گرفتم که باتری رو از psp در بیارم ودر اوردم. و دوباره داخل کنم.
از ان موقع تا به حال روشن نمشود. یعنی صفحه ی اصلی بالا نمی یاد وفقط چراغ سبز psp روشن میشود.
اگه می دونید باید چه کار کنم خواهش می کنم بنویسید
پی اس پیم کپی خور اما نمیدونم موقتی هست یا نه؟
چه جوری بفهمم؟
مدلش هم 2000 اسلیم هست و ورژنش هم 3.71 است.
کنسوله شما کپی خور دائمی هست هیچ جای نگرانی هم نداره ! شما راحت باش فقط بریکش کردی که باید بدی برات درستش بکنن ! :biggrin1:

میشه کمی در باره ی بریک psp توضیح دهید آخه من تازه کارم.
و اما اگه میشه قیمت درست کردنش حدودا چقدره؟
و اگه خودم میتونم درستش کنم باید چه کار کنم؟;)
یک سوال دیگه در مورد پاندورا داشتم که اصلا چی هست؟ و به چه دردی می خوره؟
اگه زحمتی نیست لطفا کامل جواب دهید.​

آخرین ویرایش:
آقا ما یه خرابکاری کردیم:
اومدیم از Flash 0 بک آپ گرفتیم بعد به GEN آپدیت کردیم حالا اومدیم اون بکآپ رو برگردونیم صفحه سیاه میاد و منو PSP دیگه نمیاد.
من PSP م از این Fat قدیمی هاست.
تو رو خدا اگه کسی می دونه یه کمک به ما بکنه. منوی ریکاوری رو میتونم بیارم.

میشه کمی در باره ی بریک psp توضیح دهید آخه من تازه کارم.
و اما اگه میشه قیمت درست کردنش حدودا چقدره؟
و اگه خودم میتونم درستش کنم باید چه کار کنم؟;)
یک سوال دیگه در مورد پاندورا داشتم که اصلا چی هست؟ و به چه دردی می خوره؟
اگه زحمتی نیست لطفا کامل جواب دهید.​
قیمت درست کردنش 5 تومن . من نمیدونم شما چه توضیحی میخوای ! :biggrin1:
در مورد اینکه خودت درست بکنی خیلی سخته و کار من و شما نیست ! :biggrin1:
پاندورا کردن هم باعث میشه بطونی کنسول رو کپی خور بکنی در ظمن باید مموری رو هم مجیک کرد پس بیخیال شو و بده یک جای مطمعن تا برات درست بکنن
alimami آقا ما یه خرابکاری کردیم:
اومدیم از Flash 0 بک آپ گرفتیم بعد به GEN آپدیت کردیم حالا اومدیم اون بکآپ رو برگردونیم صفحه سیاه میاد و منو PSP دیگه نمیاد.
من PSP م از این Fat قدیمی هاست.
تو رو خدا اگه کسی می دونه یه کمک به ما بکنه. منوی ریکاوری رو میتونم بیارم.
شما چرا به flash 0 دست زدی ؟ ای خداااا ! :biggrin1: منم با همین flash 0 منسولمو بریک کردم شما هم بریک کردی به جواب که به دوستمون دادم توجه بکن ! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or