RADIOHEAD
کاربر سایت
نه وجود نداره...:biggrin1:پی اس پی ورودی Line In براش وجود داره ؟یعنی بهش وصل میشه؟؟:confused:
اگه هست از کجا میشه گیرش آورد ؟؟:confused:
نه وجود نداره...:biggrin1:پی اس پی ورودی Line In براش وجود داره ؟یعنی بهش وصل میشه؟؟:confused:
اگه هست از کجا میشه گیرش آورد ؟؟:confused:
درست شد :biggrin1: همون جوري كه مونده بود باطريش تموم شد بعد زدمش به شارژ و روشنش كردم ديدم درست شده :biggrin1:PSP من هم قاطي كرده :confused: داشتم tekken 6 بازي مي كردم , وقتي از بازي اومدم بيرون روي صفحه ي Please wait... گير كرده .حتي خاموش هم نميشه . چي كار كنم باطريشو در بيارم دوباره بزارم مشكلي پيش مياد ؟ :confused:
هيچ دكمه اي هم عمل نميكنه :confused:
بابا یکی جواب بده مردیم از بس منتظر موندیمسلام
psp من از دیروز قاطی کرده تا شارژر بهش وصل نباشه روشن نمیشه شارژر هم بهش وصل باشه بعد 5 دقیقه خاموش میشه نمیدونید مشکل از چیه؟
ممنون
واسه منم قبلا مشكل مشابه اين پيش اومده بود:biggrin1:. يه بار Restore Default كن. بعد دوباره امتحان كن اگه نشد يه بار Format كني حل مي شهکمک کنید به یه مشکل عجیب برخوردم.من 3000 دارم و ستگاهمو با gen_c کپی خور میکردم و مشکلی نداشت.دیروز من cfw 3.7 رو به جای gen_c 5.3 اجرا کردم.ولی هیچ بازی اجرا نمیشه؟؟؟وارد بازی که میشم صفحه سیاه میشه و هیچ اتفاقی نمیفته تا باطری رو در بیارم.
وقطی خواستم به همونgen_c 5.3 برگردونم نمیشه و همش جلوی system softwar میزنه 5.3 MHU حالا من چه کار کنم؟؟؟؟؟
![]()
بابا یکی جواب بده مردیم از بس منتظر موندیم
کنسوله شما کپی خور دائمی هست هیچ جای نگرانی هم نداره ! شما راحت باش فقط بریکش کردی که باید بدی برات درستش بکنن ! :biggrin1:ترو به خدا اگه میتونید کمکم کنیدسلام یه روز که psp رو با usb به کامپیوتر وصل کرده بودم حواصم نبود که اول از usb connect در بیام وusb رو کشیدم. بعدش psp هنگ کرد ودکمه هاش هم کار نمی کرد و حتی خاموش هم نمی شد بعد تصمیم گرفتم که باتری رو از psp در بیارم ودر اوردم. و دوباره داخل کنم.
از ان موقع تا به حال روشن نمشود. یعنی صفحه ی اصلی بالا نمی یاد وفقط چراغ سبز psp روشن میشود.اگه می دونید باید چه کار کنم خواهش می کنم بنویسیدپی اس پیم کپی خور اما نمیدونم موقتی هست یا نه؟
چه جوری بفهمم؟
مدلش هم 2000 اسلیم هست و ورژنش هم 3.71 است.
قیمت درست کردنش 5 تومن . من نمیدونم شما چه توضیحی میخوای ! :biggrin1:میشه کمی در باره ی بریک psp توضیح دهید آخه من تازه کارم.
و اما اگه میشه قیمت درست کردنش حدودا چقدره؟
و اگه خودم میتونم درستش کنم باید چه کار کنم؟
یک سوال دیگه در مورد پاندورا داشتم که اصلا چی هست؟ و به چه دردی می خوره؟
اگه زحمتی نیست لطفا کامل جواب دهید.
شما چرا به flash 0 دست زدی ؟ ای خداااا ! :biggrin1: منم با همین flash 0 منسولمو بریک کردم شما هم بریک کردی به جواب که به دوستمون دادم توجه بکن ! :biggrin1:alimami آقا ما یه خرابکاری کردیم:
اومدیم از Flash 0 بک آپ گرفتیم بعد به GEN آپدیت کردیم حالا اومدیم اون بکآپ رو برگردونیم صفحه سیاه میاد و منو PSP دیگه نمیاد.
من PSP م از این Fat قدیمی هاست.
تو رو خدا اگه کسی می دونه یه کمک به ما بکنه. منوی ریکاوری رو میتونم بیارم.