سوالات و مشکلات PSP

سلام دوستان من امروز بازی GTA CHinAtown Wars رو دانلود کردم....... فرمت cso میریزم در پوشه ی iso بعدش میرم که بازی کنم میبینم اصلا نیستش یعنی انگار اصلا نریختمش......... ایرادش چیه؟؟؟؟؟؟؟

سلام
من دو تا بازی امروز تو پی اس پی ریختم بعد که می خواستم اجراشون کنم میرفت توش اما بعد می نوشت the game can not be started و وقتی دایره رو می زنم میاد تو صفحه ی اصلی
دوستان لطفا یکی کمک کنه

سلام دوستان من امروز بازی GTA CHinAtown Wars رو دانلود کردم....... فرمت cso میریزم در پوشه ی iso بعدش میرم که بازی کنم میبینم اصلا نیستش یعنی انگار اصلا نریختمش......... ایرادش چیه؟؟؟؟؟؟؟
اسمش طولانیه شاید . اسمش رو کوتاه کن درست میشه . :biggrin1:
درست نشد مموری رو یک فرمت بکن حله !

پ.ن:یادت نره از سیو ها بکاپ بگیری ! :biggrin1:

سلام
من دو تا بازی امروز تو پی اس پی ریختم بعد که می خواستم اجراشون کنم میرفت توش اما بعد می نوشت the game can not be started و وقتی دایره رو می زنم میاد تو صفحه ی اصلی
دوستان لطفا یکی کمک کنه
شما فیرمویر دستگاهتون چنده ؟

سلام
به بخشید دوستان من تازه psp گرفتم هرچی فیلم تویه مموریش کپی میکنم اجرا نمیکنه میشه یه توضیح کامل بدید باید چکار کنم
ممنون

آخرین ویرایش:
اگه psp کپیخوره ، بازیهارو بریز تو پوشه iso تو مموریت ;)
بعد هم برو تو ریکاوری (psp رو کامل خاموش کن یعنی دکمه خاموش رو 3 ثانیه بالا نگه دار بعد دکمه R رو نگه دار psp رو روشن کن ) بعد umd mode رو بزار رو sonyp 66 ;)

سلام
به بخشید دوستان من تازه psp گرفتم هرچی فیلم تویه مموریش کپی میکنم اجرا نمیکنه میشه یه توضیح کامل بدید باید چکار کنم
ممنون
فرمت فیلم باید mp4 و با حداکثر رزولوشن 272×480 باشه....بیت ریتش رو هم بالای 1.5 مگابایت نذار{همین هم خیلی زیادشه}
اگه تبدیل کردی و نخوند یه برنامه پلیر واسش بگیر{به نظر من بهترینش psplayer که یه سرچ بکنی به سادگی گیر میاری}

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or