سوالات و مشکلات PSP

من امروز توی سایتی خوندم که psp های بریک شده برای درست کردن نیاز به مود چیپ دارند و این مود چیپ تو ایران نیست و کسی هم بلد نیست ان رو نصب کند ایا واقعیت دارد؟ چون psp من بریک شده و ترسیدم که دیگه درست نمیشه. آیا همچین چیزی واقعیت داره؟
البته مطلب خیلی خیلی قدیمی بود. اما برای این که خودتون مطلب رو بخونید و پاسخ من رو بدید.لینک سایتش رو گذاشتم.
http://www.centralclubs.com/psp-f151/psp-t24409.html
نه بابا با پاندورا باتری درست میشه (البته فکر کنم) ولی من اونقدر اطلاعاتم در زمینه PSP قوی نیست که روشش رو بلد باشم.:(

من امروز توی سایتی خوندم که psp های بریک شده برای درست کردن نیاز به مود چیپ دارند و این مود چیپ تو ایران نیست و کسی هم بلد نیست ان رو نصب کند ایا واقعیت دارد؟ چون psp من بریک شده و ترسیدم که دیگه درست نمیشه. آیا همچین چیزی واقعیت داره؟
البته مطلب خیلی خیلی قدیمی بود. اما برای این که خودتون مطلب رو بخونید و پاسخ من رو بدید.لینک سایتش رو گذاشتم.
http://www.centralclubs.com/psp-f151/psp-t24409.html
مدل PSP شما چیه؟

وقتی می خوام وارد اینترنت بشم از طریق psp در وسط connect شدن ارور می ده. چه کارکنم؟:confused:

به چدتا چیز بستگی داره:
DSN
IP
FW
AP
و...

همه رو چک کن
یادت هم باشه DSNP باید 198.168.0.3 باشه !

راستی ربطی به psn نداره که اینترنت وصل میشه ، (یکی از بچه ها گفته بود که چون سونی نمیخواد کنسول های کپی بره اینترنت)!!!

از پی اس پی به موبایل و بر عکس چطور میشه فایل رد و بدل کرد ؟ اگه برنامه ای داره لطفا برای دانلود بذارید ممنون

چرا !
به 3 روش :
اگه فت داری با اینفرورد
اگه گوشی رمش مثله psp هست میتونی با برنامه irshell
اگه هم اکسس پوینت داره باید وصل بشی بهش فایل شر کنی (این یکم درد سر داره)

دوستان با PSP 3000 چند ساعت مداوم میشه بازی کرد؟
ممنون
من با PSP FAT با باتریه فول حدودا 6 ساعت هم بازی کردم..........
PSP 3000 هم باید این حدودا باشه.......

من اگه اشتباه نكنم يه بار 2ساعت مدام پاش بودم رسيد آخرش! ...

آخه مومنه خدا , اينم سواله كه پرسيدي ؟!! اين چيزي هست كه به راحتي خودت ميتوني تست كني !

فک کنم تو باتریت خرابه رضا ، باید عوضش کنی ،
مگه MP3 Player که بخواد 2 ساعته تموم شه :cheesygri

من اگه اشتباه نكنم يه بار 2ساعت مدام پاش بودم رسيد آخرش! ...

آخه مومنه خدا , اينم سواله كه پرسيدي ؟!! اين چيزي هست كه به راحتي خودت ميتوني تست كني !
آخه مشکل اینجاست که میخواستم ببینم باتری چشه که 4-3ساعته تموم میکنه.حالا چی شد؟ همین 4-3 ساعت پیکشه یا باتری به ایزد منان پیوسته؟:biggrin1:

آخه مشکل اینجاست که میخواستم ببینم باتری چشه که 4-3ساعته تموم میکنه.حالا چی شد؟ همین 4-3 ساعت پیکشه یا باتری به ایزد منان پیوسته؟:biggrin1:
شما PSP رو چقد میزاری تو شارژ؟
برای اینکه شارژش Full شه باید انقد بزاری تو شارژ تا چراغ نارنجی رنگ کلا خاموش شه.....;)

شما PSP رو چقد میزاری تو شارژ؟
برای اینکه شارژش Full شه باید انقد بزاری تو شارژ تا چراغ نارنجی رنگ کلا خاموش شه.....;)
جدی؟:laughing:
پس بگو.من میدیدم اون عکس باتری هست وقتی 3تاش پر میشد میکشیدم:laughing:
حالا داستان دارید با این PSP من.هدا کرک کردنمو به خیر بگذرونه:laughing:

آره جدی.......;)
خیلیا این کارو نمیکنن و فک میکنن باتریشون خرابه.......
در ضمن شما میتونی psp رو به شارژر وصل کنی بعد باتری رو کلا در بیاری و بشینی یه شب تا صبح حالشو ببری.......;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or