Ἁlireza
کاربر سایت
آقا من امروز پرسیدم گفت آپدیتش 5.51 بود حالا باید چیکار کنم ؟؟اگه 5.00 باشه که حله حالا مشکله شما چیه این وسط؟:confused:
آقا من امروز پرسیدم گفت آپدیتش 5.51 بود حالا باید چیکار کنم ؟؟اگه 5.00 باشه که حله حالا مشکله شما چیه این وسط؟:confused:
دوست عزیز من بازیها رو از همین تورنت میگیرمتا جایی که من میدونم فک نکنم بشه اگه به 5.55 اپدیت شده باشه باید قید شو بزنی تا 6.00 هک بشه اگه هم نه که پاندورا راه حلشه
من که جواب شما رو به طور کامل تو یک تاپیک دیگه که اشتباهی سوالتونو مطرح کرده بودین دادم و اون جا به طور کامل توضیح داده بودم لطفاً تو پست دادن دقت کنید
واسه دانلود بازی psp از تورنت سایت www.gamestorrents.com/eng هم سایت خوبیه حتماً یه سر بزن
خوب دیگه فوقع ما وقع تنها کاری که از دستت برمیاد اینه که بشینی دعا کنی هر چه زودتر این 6.00 هک بشه که شما مشکلت حل شه متاسفمآقا من امروز پرسیدم گفت آپدیتش 5.51 بود حالا باید چیکار کنم ؟؟
شما که میگی اگه 5.55 یا 6.00 باید قیدش رو بزنی !!!خوب دیگه فوقع ما وقع تنها کاری که از دستت برمیاد اینه که بشینی دعا کنی هر چه زودتر این 6.00 هک بشه که شما مشکلت حل شه متاسفم
داداش شما سیم هارو درست وصل کردی؟ چون کامپوننت دوتا سیم قرمز دارها که یکیش ماله صداس یکیشم ماله نصف تصویرسلام
دوستان من یک سوال دارم
من یک کابل کامپونت برای خروجی دستگاه گرفتم تلوزیون هم کامپونت داره اما وقتی وصل میکنم تصویر از وسط نصفه هست و خیلی بهم ریخته توی تنظیمات دستگاه که میرم قسمتی هست به نام interlace که تصویر رو درست میکنه اما بازی ها اجرا نمیشه و یک پیغام خاصی میده من باید چی کار کنم ممنون
تا اونجایی که من میدونم نمیشه چون ریکاوری نداره(البته شما توی XMB که هستی دکمه SELECT رو بزن ببین ریکاوری میاد یا نه؟)اقا چطور ميشه روي psp هاي كپي موقت پلاگين نصب كرد(2000)؟