سوالات و مشکلات PSP

دوستان کمک کنید من میخوام با دوستم psp مولتی بازی کنیم ولی wifi اوون رو دستگاه من نمیشناسه مثلا تو need for speed undercover میرم تو ad hoc mode سرور میسازم ولی مال دوستم رو نمیشناسه میشه بگید مشکل از چیه ؟ frimware من m33-4 5.0 هست مال دوستمm33 3.90 باید چیکار کنیم؟ اگه تنظیماتی داره بگین.یه توضیح خوب بدین متوجه بشم.

آخرین ویرایش:
میشه کمکم کنید .خیلی برام مهمه.
من برنامه ICE TEA برای تبدیل ps1به psp رو گرفتم و بازیرو تبدیل کردم و ریختم تو یه پوشه که درست کرده بودم در مسیر:
psp/game اما وقتی باز میکنم اون صفحه اول سفید میاد بعد سیاه میشه و هیچ دکمه ای کار نمیکنه و بعد با صدای تق خاموش میشه .میشه منو راهنمایی کنید خیلی دوست دارم اجرا کنم. psp من 5m336 کپی خود دائم هست cpu رو هم گذاشتم رو آخر اما بازم نشد:((یکی هم قبلنا گرفته بودم که اونم فقط دکمه select کار میکرد اما صفحه سیاه میموند وجدانی کمک کنید:((

بابا یکی جواب ما رو بده به خدا ثواب داره:((

دوستان من به یه مشکل عجیب برخوردم.
من یه مموری 8 گیگ برای دستگاهم گرفتم.
امروز مموری رو با PSP فرمت کردم و بازیهارو روی مموری ریختم.
ولی جالب زمانیکه توی منوی PSP وارد قسمت Games میشم فقط اولین بازی که ریختم رو نشون میده!! حجم رو کم میکنه ولی بازی ای رو جز اولین بازی نشون نمیده! که چند دفعه این کار رو انجام دادم به همین شکل بود فقط تفاوتش تو اجرا کردن همین یه بازی بود! یه بار اجرا میکرد ولی بار دیگه توی اجرا دستگاه خاموش میشد!
دستگاهم فت و فریمور هم 5.50 GEN.
مشکل از کجاست؟

درود
امروز بازی کال اف دیوتی دانلود کردم بعد با نرو به iso تبدیل کردم

وقتی ریختم تو دسگاه و اجرا کردم بعد ارم psp یه صفحه سیاه میاد بعدشم ارور 80010002 میده

چی کارش کنم اینو ؟

v 5.03( کپی موقت)

ممنون

دوستان کمک کنید من میخوام با دوستم psp مولتی بازی کنیم ولی wifi اوون رو دستگاه من نمیشناسه مثلا تو need for speed undercover میرم تو ad hoc mode سرور میسازم ولی مال دوستم رو نمیشناسه میشه بگید مشکل از چیه ؟ frimware من m33-4 5.0 هست مال دوستمm33 3.90 باید چیکار کنیم؟ اگه تنظیماتی داره بگین.یه توضیح خوب بدین متوجه بشم.
یعنی هیچکی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز فکر کنم شما داری میری قسمت مولتی پلیر با اینترنت.
بازی های psp در کل سه حالت مولتی پلیر دارند:
1.فقط با wlan
2.هم با اینترنت هم با wlan
3.فقط با اینترنت

به احتمال زیاد مال شما حالت دوم چون معمولا nfs هر دو حالت رو داره.اگر اینطوریه برو گزینه دیگر رو بزن و اگر فقط یدونست حتما با اینترنته.وقتی میگی سرور ساختم یعنی رفتی با اینترنت چون با wlan احتیاجی به سرور ساختن نیست.
اگر نتونستی اینو بازی کنی از بازی هایی که فقط wlan هستند یا هم wlan هم اینترنت و خیلی حال میدن اینا هستن که حتما بازی کن:
gta vcs
smack down vs raw 2008
miami vaice the game (به صورت داستانی و مولتی پلیر با هم بازی می کنید)
و خلاصه از این جور بازی ها!!

دوستان من به یه مشکل عجیب برخوردم.
من یه مموری 8 گیگ برای دستگاهم گرفتم.
امروز مموری رو با PSP فرمت کردم و بازیهارو روی مموری ریختم.
ولی جالب زمانیکه توی منوی PSP وارد قسمت Games میشم فقط اولین بازی که ریختم رو نشون میده!! حجم رو کم میکنه ولی بازی ای رو جز اولین بازی نشون نمیده! که چند دفعه این کار رو انجام دادم به همین شکل بود فقط تفاوتش تو اجرا کردن همین یه بازی بود! یه بار اجرا میکرد ولی بار دیگه توی اجرا دستگاه خاموش میشد!
دستگاهم فت و فریمور هم 5.50 GEN.
مشکل از کجاست؟
بالافاصله ببر تعویضش کن برای منم همین مشکل رو داشت بعد یه مدت سوخت.وگرنه میزنه دستگاه رو هم داغون میکنه

درود
امروز بازی کال اف دیوتی دانلود کردم بعد با نرو به iso تبدیل کردم

وقتی ریختم تو دسگاه و اجرا کردم بعد ارم psp یه صفحه سیاه میاد بعدشم ارور 80010002 میده

چی کارش کنم اینو ؟

v 5.03( کپی موقت)

ممنون
سلام. منم با soul calbur مشکل دارم این ارور رو می ده:
the game could not be started (80020148)
مشکل کجاست؟!
فرمویر دستگاه هم 5.00m33

توي صفحه XMB (صفحه اصلي psp) دكمه Select رو بزنيد و Umd Iso Mode رو بزاريد روي :

Sony NP9660 ... اگه بازم رديف نشد بزارينش روش : M33 driver ...

اميدوارم مشكلتون حل بشه ....

سلام دوستان
من میخوام یه 3000 بخرم فقط....
از یه جا شنبدم چون اینا کپی موقتن بازی های جدید رو نمیتونن اجرا کنن. یکی میگفت بازی های جدید 5.5 میخواد ولی اینا 5.03 هست و واسه همین نمیتونه بازی های جدید رو باش بازی کرد. میخواستم ببینم راسته یا نه؟
بعد اگه 3000 بگیرم میتونم روش مثلا بازی های پس اس وان رو اجرا کنم؟

سلام دوستان
از یه جا شنبدم چون اینا کپی موقتن بازی های جدید رو نمیتونن اجرا کنن. یکی میگفت بازی های جدید 5.5 میخواد ولی اینا 5.03 هست و واسه همین نمیتونه بازی های جدید رو باش بازی کرد. میخواستم ببینم راسته یا نه؟
سلام دوستان
هم راسته هم دروغ! Psp 3000 میتونن بازیای جدید اجرا کنن ولی کپی خورشون موقته و در مورد فریمور این 6 هک بشه همه چی حله ولی الان هم این مشکل که 5.55 هک نشده شامل همه نوعش میشه شما نگران نباش
بله میتونی

متاسفانه جواب نداد
[FONT="]تنظیمات لازم برای پی اس پی [/FONT]Fat [FONT="] و [/FONT]Slim
Recovery Settings :​
Advanced -> Advanced configuration :
Plain modules in UMD/ISO Disabled
Execute BOOT.BIN in UMD/ISO Disabled​
Configuration :
UMD Mod (currently : Sony NP9660 -NO UMD-)​
اقا محمد اینم امتحان کنن اگرم نشد لطفاً سوالاتتون رو در این تاپیک ادامه بدین
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=23641&page=3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند