سوالات و مشکلات PSP

دوستان کمک کنید من میخوام با دوستم psp مولتی بازی کنیم ولی wifi اوون رو دستگاه من نمیشناسه مثلا تو need for speed undercover میرم تو ad hoc mode سرور میسازم ولی مال دوستم رو نمیشناسه میشه بگید مشکل از چیه ؟ frimware من m33-4 5.0 هست مال دوستمm33 3.90 باید چیکار کنیم؟ اگه تنظیماتی داره بگین.یه توضیح خوب بدین متوجه بشم.

عجب تاپیک بی بخاری واقعا هیچکی بلد نیست جواب سوالمو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کمک . من یک پی اس پی فت دارم که خیلی وقت بوده بازی نکرده بودم . الان که اومدم فریمور دستگاه دیدم m33 3.52-2 هست و برای اپدیت به فریمور بالا به m33 3.52-3 or -4 نیازه . راهنمایی نیست از فریمور دستگام اپدت شه ؟

کمک . من یک پی اس پی فت دارم که خیلی وقت بوده بازی نکرده بودم . الان که اومدم فریمور دستگاه دیدم m33 3.52-2 هست و برای اپدیت به فریمور بالا به m33 3.52-3 or -4 نیازه . راهنمایی نیست از فریمور دستگام اپدت شه ؟

کسی جواب مارو میده؟

عجب تاپیک بی بخاری واقعا هیچکی بلد نیست جواب سوالمو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به این سوال زیاد وارد نیستم ولی یکی اینکه باید chanel ها یکی باشه یکم که فک کنم باید فریمور یکی باشه ولی کامل نمکیدونم این دوتا رو امتحان کن مخصوصاً chanel حتماً یکی باشه احتمال زیاد مشکل حل میشه

به این سوال زیاد وارد نیستم ولی یکی اینکه باید chanel ها یکی باشه یکم که فک کنم باید فریمور یکی باشه ولی کامل نمکیدونم این دوتا رو امتحان کن مخصوصاً chanel حتماً یکی باشه احتمال زیاد مشکل حل میشه

ممنون امتحان میکنم

؟؟؟؟!!!!! !

هنوز که نه ولی اوون طوری که معلومه تیم gen داره روش کار میکنه dark alex هم که میگفتن دیگه کامل رفته تو آخرین پستش دوباره گفت من هنوز از صحنه psp کنار نرفتم.البته یه تیمه دیگه ای هم بود فکر کنم تیم mac بود اوونا هم به گفته خودشون frimware 6:00 رو تا یه جاهایی هک کردن اما هنوز از صحت حرفشون چیزی معلوم نیست اطلاعات بیشترم میتونی از اینجا بگیری:
http://qj.net/

داداش شما سیم هارو درست وصل کردی؟ چون کامپوننت دوتا سیم قرمز دارها که یکیش ماله صداس یکیشم ماله نصف تصویر
اونایی که ماله صداس سفید و قرمزه که باهم دسته هستند(به هم وصلن)

بله عزیز درست وصل کردم همان طور هم که گفتم توی منوی مربوط به تنظیم خروجی یکی درست تصویر میده و دیگری این ایراد رو داره اما توی اون حالت که تصویر درست هست بازی ها اجرا نمیشه

من میخوام به PSN وصل شم اما وقتی میخوام SIGN IN کنم میگه باید UPDATE کنی
ولی error میده
چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز من یک PSP 3000 خریدم امروز و خیلی آماتورم تو این کنسول بخاطر همین هرگونه تلاشی برای انجام بازی کردم اثری نداشت در ضمن داخل System information دستگاه نوشته 5.51 MHU حالا نمی دونم قضیه اش چیه چون فروشنده اش جلوی خودم کپیش کرد و تست کرد اگر راهنمایی کنید خیلی ممنون می شم

دوستان عزیز من یک PSP 3000 خریدم امروز و خیلی آماتورم تو این کنسول بخاطر همین هرگونه تلاشی برای انجام بازی کردم اثری نداشت در ضمن داخل System information دستگاه نوشته 5.51 MHU حالا نمی دونم قضیه اش چیه چون فروشنده اش جلوی خودم کپیش کرد و تست کرد اگر راهنمایی کنید خیلی ممنون می شم
امیدوارم تا این لحظه کپی خور بودن دستگاه تونو نپرونده باشین اگه که نه بازیا رو به iso کپی کنین این پوشه تو شاخه ی اصلی مموریه بعد که بازی و کپی کردین برین تو psp از قسمت game بازی و اجرا کنین اگه نشد حتماً کپش خورش پریده که بگین راهنمایی کنیم:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or