بلهخب حالا كه دنبال كنسول دستي هستي psp بهترينه و ارزششو داره پولهاتو جمع كنيكار mp4 هم به خوبي انجام ميدهد :cheesygriخدا را چه ديدي شايد تا بعد كنكور ps3 هم كپي خور شدراجع به کنسول نسل جدید که دارم له له میزنم براشون ولی بخاطر درسا برام نمیخرن خودمم ps2 رو Underground بازی میکنم وقراره بعد کنکور یه ps3 بگیرم ولی با توجه به قضیه فرشته بودن کنسول دستی مجبورم که پول براش جمع کنم چون میخام کار یه mp4 رو هم ازش بکشم
البته بايد به مطالب مرجع دوستمون اضافه كنم كه تنها نكته بد psp اين صداي نسبتا كمش است كه با برنامه هايي مثل lightmp3 حل ميشه و اين كه psp قابليت اجراي بازي هاي ps1صد درصد پی اس پی نیاز شما رو برای یک کنسول دستی فراهم می کنه ولی بهتر بود سوالتو توی کمک برای خرید پی اس پی می نوشتی در صمن از قابلیتای کوچیک پی اس پی:
هر چیزی که از یک MP4 انتظار دارید
بازی های جذاب با گرافیکی عالی در سطح یک کنسول همراه
صفحه ی نمایشگر خارق العاده مخصوصا در پی اس پی 3000
داشتن 32-64مگابایت رم(بستگی به مدل خریداری شده
داشتن Homebrew(برنامه های مخصوص PSP)
قابلیت اتصال بیسیم به اینترنت دو نفره بازی کردن کامپیوترو...
و لوازم جانبی زیادی که دارد از جمله GPS کیبورد اتصال TV شارژر ماشین شبیه ساز دسته ی PS2 و...
من اصلا همچين قصدي ندارم و نداشتم و نخواهم داشت اقا احسانفقط دلم نيومد اينلطفا به روال سابق بخش x360 پاسخ ندین
وقتی یه فردی به سؤال یکی از دوستان پاسخ میده دیگه نیازی نیست فرد دیگه ای باز بیاد جواب بده و اَجر اون فرد اول رو ضایع کنه.
خيلي ممنون راجع به نرم افزار بلندگو اين اطلاعات را نداشتمولي تو سايت psphacks يادم نمياد چنين هشداريهشدار:از برنامه های تقویت کننده ی بلندگو برای PSP استفاده نکنید نتایج بدی در افرادی که این کار را کرده اند دیده شده است از جمله:
1-سوختن بلندگو به طور کامل
2-پیدا کردن بعضی عیب های نرم افزاری در دستگاه
3-پیدا شدن عیب هایی جدی در بلندگو
این نتایج بر روی فت و اسلیم اعمال شده شاید روی PSP3000 این عیب ها نباشد
PSP قابلیت اجرای بازی تمام کنسولهای قدیمی و معروف از جمله:
N64-میکرو-SEGA-بعضی بازی های کامپیوتر مانند کانتر(این را در تمام بیوگرافی های PSP همراه با قابلیت نصب ویندوز95 دیده شده است ولی هنوز هیچ آموزش یا مطلبی مبنی بر آموزش نصب این برنامه ها روی PSP داده نشده است)-و سایر کنسولها بعضی شایعات مبنی بر وجود Emulator برای بازی های ان گیج(N-Gage)نیز وجود دارد که من هنوز چیز جالب توجهی ندیدم جهت سوالات و اطلاعات بیشتر به بخش PSP Emulators مرجعه کنید همچنین می توان بازی های PSP را روی کامپیوتر اجرا و بازی کرد