من برای این دوتا همه نوعش رو امتحان کردم ولی نشدواسه Patapon من هم همین مشکل رو داشتم ولی UMD ISO MODE رو روی Sony NP9660 گذاشتم درست شد
من برای این دوتا همه نوعش رو امتحان کردم ولی نشدواسه Patapon من هم همین مشکل رو داشتم ولی UMD ISO MODE رو روی Sony NP9660 گذاشتم درست شد
سلام
اگر امکانش هست مشکل بنده را حل کنید
این psp تا دیروز درست بودا امروز که روشن کردم منو ها میاد ولی دستگاه شدیدآ کند شده بعدشم اینکه تو هر بازی که میخواهم برم 2 بار موزیکی که لوگوی psp میاد پخش میشه بعدشم صفحه سیاه میشه و به هیچ وجه تو بازی نمیره و صفحه سیاه میمونه
مشکل از کجاست؟ و چطوری میتونم حلش کنم؟
ویرایش: بعد از فرمت کردن مموری Luxor را نصب کردو و تو بازی شدیدا کند است
بعدشم اینکه من میخواهم جای دکمه ها رو عوض کنم وقتی خاموش میکنم و R را نگه میدارم و روشن میکنم هیچ اتفاقی نمی افته
دلیله این همه مشکل که یکدفعه ای اتفاق افتاده چیه و راه حلش چیه ؟
بعدشم اینکه یک بار Restore کردم دستگاه را آیا به Fireware آسیبی نمیرسونه؟
راستی 1 سوال دیگه...این منو ی ریکاوری که مگن کجاست؟
چجوری میتونیم وارد منوی ریکاوری شیم؟
تنها راه اين کار Standby کردن دستگاهه ولي هر مرحله رو رد کني واست سيو ميکنه چک پينت هم داره وسط بازيکسی نیست جواب مارو هم بده؟
سلام
برای بازی پرنس آو پرشیا توی مرحله ی اول هستم
توی همون مرحله تا 1 جاهاییش میرم
ولی از بازی که میام بیرون تمام اون قسمت ها از بین میره و دوباره باید از اول بازی کنم
راحی دار و قتی از 1 جایی قطع میکنم....دوباره از همونجا شروع بشه؟
تنها راه اين کار Standby کردن دستگاهه ولي هر مرحله رو رد کني واست سيو ميکنه چک پينت هم داره وسط بازي
ولی من بازی روی مموری کپی کردم وقتی psp رو روشن کردم توی قسمت Game هیچ آیکون بازی نبود:confused:کپی خور شده FirmWire هم نسخه 3.71
سلام
چند تا سوال داشتم که امیدوارم زیاد تکراری نباشه
(چندین تا از تاپیک های مربوط به سوالاتم را مطالعه کردم ولی این چند تا سوال باقی موند)
1 عمر کنسول psp چه قدره یعنی با توجه به شواهد sony کی کنسول دستی جدیدشو ارایه میکنه ؟(چون در اون صورت psp میشه مثل ps2 الان)
2 ایا به صرفه هست که ps2 مدل slim را به صورت کپی خور نشده تهیه کنم و خودم همه کارای نرم افزاریش را برای کپی خور کردن انجام بدم
3 ایا برای psp دسته بازی عادی (game pad ) به عنوان plugin هست؟