sAsAn.K کاربر سایت Sep 10, 2008 #3,301 سرعت سی پی یو ها رو از Default به 333 تغییر بدید . اگه بازم نشد دیگه نمیشه کاریش کرد ، کم میاره دیگه ، GTA سنگینه .
سرعت سی پی یو ها رو از Default به 333 تغییر بدید . اگه بازم نشد دیگه نمیشه کاریش کرد ، کم میاره دیگه ، GTA سنگینه .
alimami کاربر سایت Sep 10, 2008 #3,302 نوشته شده توسط sAsAn.K: سرعت سی پی یو ها رو از Default به 333 تغییر بدید . اگه بازم نشد دیگه نمیشه کاریش کرد ، کم میاره دیگه ، GTA سنگینه . بیشتر... سرعت سی پی یو رو 333 هستش. Liberty City Stories هم همین مشکل رو داره؟؟؟
نوشته شده توسط sAsAn.K: سرعت سی پی یو ها رو از Default به 333 تغییر بدید . اگه بازم نشد دیگه نمیشه کاریش کرد ، کم میاره دیگه ، GTA سنگینه . بیشتر... سرعت سی پی یو رو 333 هستش. Liberty City Stories هم همین مشکل رو داره؟؟؟
sAsAn.K کاربر سایت Sep 10, 2008 #3,303 والا من نسخه ی 1.2GB ایش رو دارم و همچین مشکلی رو اصلا ندارم . کلا GTA رو نباید فشرده کرد و استفاده کرد .
والا من نسخه ی 1.2GB ایش رو دارم و همچین مشکلی رو اصلا ندارم . کلا GTA رو نباید فشرده کرد و استفاده کرد .
alimami کاربر سایت Sep 10, 2008 #3,304 نوشته شده توسط sAsAn.K: والا من نسخه ی 1.2GB ایش رو دارم و همچین مشکلی رو اصلا ندارم . کلا GTA رو نباید فشرده کرد و استفاده کرد . بیشتر... GTA:LCS من 500 مگ بیشتر نیست تازه iso هم هست.فشرده هم نکردم یعنی iso خرابه؟؟
نوشته شده توسط sAsAn.K: والا من نسخه ی 1.2GB ایش رو دارم و همچین مشکلی رو اصلا ندارم . کلا GTA رو نباید فشرده کرد و استفاده کرد . بیشتر... GTA:LCS من 500 مگ بیشتر نیست تازه iso هم هست.فشرده هم نکردم یعنی iso خرابه؟؟
ehsanslipknot کاربر سایت Sep 10, 2008 #3,305 نوشته شده توسط alimami: GTA:LCS من 500 مگ بیشتر نیست تازه iso هم هست.فشرده هم نکردم یعنی iso خرابه؟؟ بیشتر... اون بازی ریپ شده به احتمال زیاد هم به همین دلیلِ که مشکل داره.
نوشته شده توسط alimami: GTA:LCS من 500 مگ بیشتر نیست تازه iso هم هست.فشرده هم نکردم یعنی iso خرابه؟؟ بیشتر... اون بازی ریپ شده به احتمال زیاد هم به همین دلیلِ که مشکل داره.
alimami کاربر سایت Sep 10, 2008 #3,306 نوشته شده توسط ehsanslipknot: اون بازی ریپ شده به احتمال زیاد هم به همین دلیلِ که مشکل داره. بیشتر... یعنی چی ریپ شده؟؟ میشه بگین سایز اصلی GTALCS و GTAVCS چقدره؟؟
نوشته شده توسط ehsanslipknot: اون بازی ریپ شده به احتمال زیاد هم به همین دلیلِ که مشکل داره. بیشتر... یعنی چی ریپ شده؟؟ میشه بگین سایز اصلی GTALCS و GTAVCS چقدره؟؟
G giba-iran کاربر سایت Sep 11, 2008 #3,307 سلام 1 سوال دارم: برای اجرای بازی های روی رم دستگاه باید حتما" کپی خور شده باشه؟ یعنی اگه بازی روی رم رو اجرا کرد حتما" کپی خور شده قبلا"؟
سلام 1 سوال دارم: برای اجرای بازی های روی رم دستگاه باید حتما" کپی خور شده باشه؟ یعنی اگه بازی روی رم رو اجرا کرد حتما" کپی خور شده قبلا"؟
pooyi_khafan کاربر سایت Sep 11, 2008 #3,308 نوشته شده توسط sAsAn.K: سرعت سی پی یو ها رو از Default به 333 تغییر بدید . اگه بازم نشد دیگه نمیشه کاریش کرد ، کم میاره دیگه ، GTA سنگینه . بیشتر... مرسی برای من درست شد.
نوشته شده توسط sAsAn.K: سرعت سی پی یو ها رو از Default به 333 تغییر بدید . اگه بازم نشد دیگه نمیشه کاریش کرد ، کم میاره دیگه ، GTA سنگینه . بیشتر... مرسی برای من درست شد.
M mehrdad840 کاربر سایت Sep 11, 2008 #3,309 نوشته شده توسط sAsAn.K: همه ی بازی ها رو ؟ سرعت سی پی یو رو چنده ؟ بیشتر... تست نکردم ولی winning eleven 2008 رو که تست کردم همینجوری بود سرعت سی پی یو رو از کجا باید تنظیم کنم؟
نوشته شده توسط sAsAn.K: همه ی بازی ها رو ؟ سرعت سی پی یو رو چنده ؟ بیشتر... تست نکردم ولی winning eleven 2008 رو که تست کردم همینجوری بود سرعت سی پی یو رو از کجا باید تنظیم کنم؟
pooyi_khafan کاربر سایت Sep 11, 2008 #3,311 نوشته شده توسط mehrdad840: تست نکردم ولی winning eleven 2008 رو که تست کردم همینجوری بود سرعت سی پی یو رو از کجا باید تنظیم کنم؟ بیشتر... برو توی منو XMB و Select رو بزن VSH منو باز می شه از اونجا می تونی.
نوشته شده توسط mehrdad840: تست نکردم ولی winning eleven 2008 رو که تست کردم همینجوری بود سرعت سی پی یو رو از کجا باید تنظیم کنم؟ بیشتر... برو توی منو XMB و Select رو بزن VSH منو باز می شه از اونجا می تونی.
pooyi_khafan کاربر سایت Sep 11, 2008 #3,312 نوشته شده توسط alimami: سایز اصلی GTALCS و GTAVCS رو می خواستم. بیشتر... من GTA CS رو دارم حجمش 896 Mb هست. البته CSO هست.
نوشته شده توسط alimami: سایز اصلی GTALCS و GTAVCS رو می خواستم. بیشتر... من GTA CS رو دارم حجمش 896 Mb هست. البته CSO هست.
M mehrdad840 کاربر سایت Sep 11, 2008 #3,313 نوشته شده توسط pooyi_khafan: برو توی منو XMB و Select رو بزن VSH منو باز می شه از اونجا می تونی. بیشتر... آقا دمت گرم ردیف شد دست گلت درد نکنه:smile:
نوشته شده توسط pooyi_khafan: برو توی منو XMB و Select رو بزن VSH منو باز می شه از اونجا می تونی. بیشتر... آقا دمت گرم ردیف شد دست گلت درد نکنه:smile:
bijbij کاربر سایت Sep 11, 2008 #3,314 درود بر دوست گرامی ! نوشته شده توسط giba-iran: سلام 1 سوال دارم: برای اجرای بازی های روی رم دستگاه باید حتما" کپی خور شده باشه؟ یعنی اگه بازی روی رم رو اجرا کرد حتما" کپی خور شده قبلا"؟ بیشتر... بله دوست گرامی کنسولی که فایل بازی کپی شده از روی کارت حافظه را اجرا کند کپی خور شده است
درود بر دوست گرامی ! نوشته شده توسط giba-iran: سلام 1 سوال دارم: برای اجرای بازی های روی رم دستگاه باید حتما" کپی خور شده باشه؟ یعنی اگه بازی روی رم رو اجرا کرد حتما" کپی خور شده قبلا"؟ بیشتر... بله دوست گرامی کنسولی که فایل بازی کپی شده از روی کارت حافظه را اجرا کند کپی خور شده است