سوالات و مشکلات PSP

دست شما درد نکنه آقا احسان مچکر در ضمن یه سوال دیگه داشتم تو منوی ریکاوریno umd driver رو روی Sony np9660 میزارم درست میشه ولی هر دفعه روشن میکنم بازم برمیگرده روی m33 driver عیب نداره روی همین m33 driver بذارم بهتره بریم فتو اسقاط کنیم منتظر 3000 باشیم.
خواهش دارم.
خب اگه روی M33 driver مشکلی نداری بذار رو باشه.
یه سوال دیگم داشتم پی اس پیم وقتی صفحه سیاه یا سفیده قسمتای پایینیش دو سه تا نقطه نارنجی میشه این Dead Pixel هست یا میشه درستش کرد اگه میشه لطفا برنامه و طرز کارشو بگید
پ.ن:تا الانم حتی از فاصله ی 1 سانتی متری پرت نشده هیچ اتفاقیم براش نیفتاده سیستم امنیتی زدم براش

گاهی اوقات سوختن پیکسل ها در اثر حمل و نقل(قبل از رسدین به دست شما)اتفاق میوفته.
یه نکته ای که قبلا" هم گفتم اینه که زیاد به پیکسل های سوخته توجه نکنین.;)

میخواستم بدونم کسی تو تهران یا کرج هست که هم PSP کپی خور داشته باشه هم وقت که ما بریم پیشش PSP مون رو کپی خور کنیم؟؟؟
آره داداش خواستی بیا پیش خودم...
===============================================================
آقا من یه iso بازی GTA LCS از یکی از دوستام گرفتم.بازی رو که می ریزم تو بازی سر هر چهار راه یه خورده گیر می کنه.دوستم که iso رو از اون گرفتم هم این مشکل رو داره.می خواستم بدونم شما هم این مشکل رو دارید یا اشکال از isoـه؟؟
رمم 2 گیگ سن دیسک هست و مشکلی هم نداره.

من هم بازی gta vice city stories رو گرفتم موقعی که مثلا با ماشین سرعت زیاد میزم یکدفعه می پیچم تیکه تیکه (مثل موقعی که رم کامپیوتر کم باشه و بازی رو نتونه support کنه ) می شه. رمم 4 گیگ سونی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or