سوالات و مشکلات PSP

سلام ...

یک عدد PSP هست که ورژن 3.71 اصلی داره
برای کپی خور کردنش حتما باید 2 تا PSP باشه با 1 دستگاه نمیشه؟

کسی رو در دسترس ندارم ازش psp قرض کنم

دوست عزیز متاسفانه راه عملی ای به جز استفاده از دو PSP وجود نداره ( و تفاوتی در FAT یا Slim بودن PSP در کپی کردن نیست ) ... چون باید به وسیله PSP ی کپی خور شده ، باطری و مموری پاندورا بسازی و از اون روی PSP اصلی برای کپی خور کردنش استفاده کنی ... البته میشه مموری پاندورا رو با RAM Reader هم بسازی اما برای استفاده از این مموری باید از پاندورا باطری استفاده کنی .

البته روشی سخت افزاری برای تبدیل باطری معمولی به پاندورا وجود داره اما بنا بر تجربه شخصی میگم : خیلی خطرناکه و ممکنه به PSP و باطری صدمه وارد کنی ...

واقعاً پیشنهاد میکنم اگه به یکی از فروشندگان معتبر PSP دسترسی داری ، این کار رو به اونها بسپوری ... درسته که کمی هزینه داره اما فقط یک دفست و اگه در استفاده از PSP دقت کنی دیگه با این مشکل روبه رو نمیشی ...

موفق باشی .

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

یه سوال داشتم چند درصد احتمال داره که بازیای آینده به احتمال کم بودن بودن رم در سیستم فت اجرا نشه و آیا سونی هیچ برنامه ای برای تعویض رم دستگاها داره

منظور شما رو از تعویض رم دستگاه متوجه نشدم ... اما اگه منظور شما اینه که Sony رم هایی با ظرفیت بالا تر برای PSP FAT تولید کنه ... شخصاً بعید میدونم ... چون هزینه بسیار بالاست و سونی بیشتر مایله نسل جدید PSP رو بفروشه نه اینکه لوازم یدکی برای نسخه های قبلی منتشر کنه ... البته درسته بی رحمیه ولی بازار همینه دیگه !!!
در ضمن شخصاً بنا به اطلاعاتی که دارم فکر نمیکنم ظرفیت RAM اصلی دستگاه تاثیر زیادی روی روند اجرا شدن بازی داشته باشه ... البته ممکنه سرعت Load بازی رو بیشتر کنه اما روند اجرای بازی تغییری نمیکنه چون CPU از RAM دستگاه به طور دینامیکی استفاده میکنه و اطلاعات غیر ضروری بر روی RAM اصلی دستگاه انباشته نخواهد شد ... چون اگر توجه کرده باشید در بازی های حجیم و پر جزئیات مثل GOD of WAR حافظه دستگاه (Memory Stike) در حال Accessing متوالیه ...
اون طور که من میدونم ظریفیت بالاتر RAM دستگاه میتونه برای استفاده از فونت های بیشتر مثل فونت فارسی و Theme هایی با جزئیات بیشتر ، بالابردن نسبی سرعت Load صفحات اینترنتی و این قبیل موارد مورد استفاده قرار بگیره ...

نظر شخصی من اینه که مطمعناً برتری نسخه های جدید PSP به نسخه FAT در اجرای بازی ها نخواهد بود و حداقل در این زمینه که هدف اصلی تولید این دستگاهه ، تفاوتی بین مدل های مخطلف وجود نخواهد داشت چون نارضایتی بسیار شدید خیل عظیمی از مصرف کنندگان رو در پی خواهد داشت و حرکتی بسیار غیر منطقی از طرف Sony خواهد بود .

کسی نمی خواد ثواب کنه ما رو راهنمایی کنه !!!

Psp رو وقتی با کابل به Tv وصل میکنم تصویر سیاه سفید نشون داده میشه .
نمونه کابل هم از این 5تایی ها هست ( Component )
باید چه تنظیماتی انجام بدم که تصویر رنگی بشه ؟

من مطمئن نیستم ولی مطمئنی که کابل کمپنت رنگ (Color) رو درست زدی توی ستینگای تی وی هم چک کن ببین ستینگی به اسم سیاه سفید نداره (من فت دارم اگه اشتباه گفتک به بزرگی خودتون ببخشید) اگه اینجوری نبود فکر کنم کابل مشکل داره

کابل رو هم رو Lcd تست کردم که ورودی AV داشت و هر 5 تا فیش رو درست همون جاهایی که گفته بود زدم ولی سیاه سفید باز
دوباره اومدم رو Tv معمولی تست کردم که 3 تا از فیش ها رو وصل کردم به ورودی Tv باز هم سیاه سفیده تصویر . همه چیز خوبه از جمله کیفیت صدا و اجرای بازی هم نشون میده ولی ایراد بزرگش همین پخش سیاه سفید تصویره

یعنی توی پی اس پی یا منوی ریکاوری چیزی در این مورد نیست اگه نیست فکر کنم مشکل از کابله حالا تو قطع امید نکن استادان مثل sAsAn.K ehsanslipknot و خیلیای دیگه میان بهت جواب میدن میان جواب میدن

دستت درد نکنه دوست خوبم . مرسی از لطف شما
منتظر میشینیم تا مدیران به فریاد ما برسند

تلوزيون هاي قديمي روي كنترلشون يه دكمه دارند كه سيستم تصوير را بين حالت Pal و NTSC تغيير ميده. شما سيستم را روي NTSC قرار بده درست ميشه:clover:

از شانس بد ما هر چی Tv داریم همه جدیدن . آره tv قدیمیها همچین کاری میشد کرد اتفاقا دنبال همچین گزینه ایی هم گشتم ولی پیدا نشد . نمی دونم باید چی کار کنم !!!!! کاری دیگه نمیشه کرد ؟ روش دیگه ای وجود نداره ؟

از جواب های شما بسیار ممنونم دوستت دارم این کار رو تجربه کنم و به امید خدا ببینم چی پیش میاد اگر سوالی مطرح شد از شما کمک می گیرم

فوقش بریک میشه که اینم مشکلش رو میشه حل کرد

سلام بچه ها من میخوام یه دونه psp بگیرم ولی مشکل اینه که خونه بجز پول تو جیبی پول دیگه برا خرید اینجور چیزا بخاطر درسام نمی دن حالا من میخوام بدونم ارزش داره 5 ماه بخاطرش پول جمع کنم(ماهی 50 تومن میگرم)یا نه؟

میخواستم بدونم یه بازی نصب میکنم بعد روش کلیک میکنم وقتی میاد تو بازی (یعنی تا میره که بیاد تو صفحه سیاهش) این اخطار رو میده که من سه تا از کلمات کلیدی اخطارشو مینویسم شما بگین یعنی چی ؟

3D HARDWARE
3D GRAPHICS
REGUIRES

خوب مشکل کجاست ؟

سلام بچه ها من میخوام یه دونه psp بگیرم ولی مشکل اینه که خونه بجز پول تو جیبی پول دیگه برا خرید اینجور چیزا بخاطر درسام نمی دن حالا من میخوام بدونم ارزش داره 5 ماه بخاطرش پول جمع کنم(ماهی 50 تومن میگرم)یا نه؟
دوست من بستگي به خودت داره و سليقت وبودجت:cheesygriتو پروفايلت كه من كنسول نسل
جديد نديدم بهتره پولهاتو جمع كني يه كنسول نسل جديد بگيري ترجيحا xbox360 فقط خواهش ميكنم اينجا بحث راه نندازيد بگيد ps3 بهتره من نسبت به بودجه دوستمون ميگم
اينجوري زور بزنه ماهي يه بازي ميتونه بخره البته از همه لحاظ xbox360 بهتره:love::love::laughing:
نه اشتباه نكنيد من فن مايكرو سافت نيستم البته هستم ولي حرفام منطقي است و
از روي تعصب حرف نميزنم به هر حال psp شاهكار سوني است:love:و ارزششو داره كه
بخريش يه كنسول دستي همه كارست دوستان توجه كنند يه كنسول دستي ميتونه
مانند فرشته ي نجات باشه مخصوصا وقتي بي خوابي ميزنه به سر ادم :cool:
درود بر سوني و كنسول دستيش:love: راستي داشت يادم ميرفت يه وقت نرنه به سرت
wii بخري:)
خدا نگهدار:biggrin1:

میخواستم بدونم یه بازی نصب میکنم بعد روش کلیک میکنم وقتی میاد تو بازی (یعنی تا میره که بیاد تو صفحه سیاهش) این اخطار رو میده که من سه تا از کلمات کلیدی اخطارشو مینویسم شما بگین یعنی چی ؟

3D HARDWARE
3D GRAPHICS
REGUIRES

خوب مشکل کجاست ؟
مطمئنید مشکل شما در رابطه با PSP هست ؟

دوست من بستگي به خودت داره و سليقت وبودجت:cheesygriتو پروفايلت كه من كنسول نسل
جديد نديدم بهتره پولهاتو جمع كني يه كنسول نسل جديد بگيري ترجيحا xbox360 فقط خواهش ميكنم اينجا بحث راه نندازيد بگيد ps3 بهتره من نسبت به بودجه دوستمون ميگم
اينجوري زور بزنه ماهي يه بازي ميتونه بخره البته از همه لحاظ xbox360 بهتره:love::love::laughing:
نه اشتباه نكنيد من فن مايكرو سافت نيستم البته هستم ولي حرفام منطقي است و
از روي تعصب حرف نميزنم به هر حال psp شاهكار سوني است:love:و ارزششو داره كه
بخريش يه كنسول دستي همه كارست دوستان توجه كنند يه كنسول دستي ميتونه
مانند فرشته ي نجات باشه مخصوصا وقتي بي خوابي ميزنه به سر ادم :cool:
درود بر سوني و كنسول دستيش:love: راستي داشت يادم ميرفت يه وقت نرنه به سرت
wii بخري:)
خدا نگهدار:biggrin1:
راجع به کنسول نسل جدید که دارم له له میزنم براشون ولی بخاطر درسا برام نمیخرن خودمم ps2 رو Underground بازی میکنم وقراره بعد کنکور یه ps3 بگیرم ولی با توجه به قضیه فرشته بودن کنسول دستی مجبورم که پول براش جمع کنم چون میخام کار یه mp4 رو هم ازش بکشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or