سوالات و مشکلات PSP

کی اون عکس رو ریختید ببینید بعد یا قبل از اون عکس برنامه ی جدید دیگه ای اجرا کرده بودید یا نه سرعت CPUی XMB و بازی رو هم از طریق منوی ریکاوری روی 333 بذازید تم خودتون رو هم رو حالت Default بذارید اگه با این کارا درست نشد احتمالا مشکل از عکس بوده و فکر کنم ویروسی باشه
دوست عزیز . هم قبل و هم بعد از اون عکس برنامه پاپ لودر اجرا شده بود ! حالا اگه ویروسی شده باشه . می شه حل کرد مشکل رو یا نه ؟

ممنون

اول محض اطمینان بقیه کارایی رو که گفتم بکنید اگه عملی نشد با آنتی ویروس های قوی مثل آویرا-کسپراسکای-نورتون-مک و ... چک کنید درست میشه اگه چیزی پیدا نشد اون بک گراند رو پاک کنید و پی اس پی رو ری استارت کنید اگه اونجوری هم نشد مموری رو فرمت کنید درست میشه البته این کارو وقتی هیچ کدوم جواب نداد انجام بدید

شما رو به خدا کمک کنید !!!!!!!
با سلام خدمت شما دوستان عزیز من یک psp فت دارم با ورژن 3.90 وقتی بازی راتاتویل را اجرا می کنم 10 دقیقه بعد کاملا خاموش می شود و وقتی روشن می کنم لوگوی psp میاد مشکلی در بالا آمدن وجود ندارد ولی میخواهم بدانم چرا خاموش می شود البته بعضی از بازی ها را پس از نیم ساعت خاموش میکند وقتی به یک نفر گفتم گفت psp ات باید فلش بشود
tense.gif
فلش چیست و آیا عواقب ندارد و یا واقعا دستگاه نیاز به فلش دارد لطفا مرا راهنمایی کنید

فلش بشه یعنی همه ی اطلاعاتی که توی مموری خود دستگاه داری یعنی کل سیستم عامل دستگاه به همراه مموری فرمت و دوباره برنامه ریزی شه و اگه به یه آدم حرفه ای بدی مشکلی ایجاد نمی کنه
PSPتو کی گرفتی و از کی اینجوری شد؟
مموریتو فرمت کن ببین درست میشه.اگه نشد و خوب بلدی یه کاری کن:اگه از فلشت بکاپ داری از قبل برو اونارو دوباره جایگزین کن اگه نه از یکی از استادان بپرس از یه جای مطمئن دانلود کن بعد با کمکشون جایگزین کن(مواظب باش).
شاید عیب از فریمور باشه فریمورتو کی عوض کردی اگه همین جدیدا این کارو کردی و اینجوری شده عوض کن و 4.01 بریز
ممکنه عیب از بازی باشه اگه باشه با همون فرمت مموری درست میشه
اگه با این کارا درست نشد یا برو یه جای کار درست مثل یگانه-پرتو گیمز و ... یا برو پیش یکی از اساتید:ehsanslipknot -sAsAn.K-T_A_M_B_A_L و ...

str4610 جان دو دلیل میتونه داشته باشه این مشکل :

Fake یا قلابی بودن مموری کارد
مشکل داشتن فایل ISO یا CSO بازی

این فلش کردن PSP و اینا هم همش حرفه ، Firmware یا نصب شده و درست کار می کنه ( البته اگه flash ها دستکاری نشده باشن ) یا اینکه اصلا کار نمی کنه !

من وقتی بازی GOW رو بازی میکنم افت فریم زیادی داره..!! نمی دونم باید چکار کنم ..راهی هست..؟
فریمور 4.1 هم دارم
اگه بازي فرمتش cso هست تبديل به ايزو كن اينجوري خيلي از مشكلات حله مثلا سرعت
لود خوب ديگه فرت و فرت هنگ نميكنه و:cheesygri

هنک نمی کنه وفتی مثلا چند نفر میان سراغت یکم میشه حرکت کند..!!!!:eek:
میگم یک چیزی میگفتن نمیدونم ریکاوری .. روی 300 و... از این حرفها..!!!!

بعد چطور cso رو بکنم iso..؟
یک جاهم بگید که بازی های psp رو بفروشه .. مثلا چندتا بازی تو یک dvd (فروش اینترنتی)
بسیار ممنون می شم

هنک نمی کنه وفتی مثلا چند نفر میان سراغت یکم میشه حرکت کند..!!!!:eek:
میگم یک چیزی میگفتن نمیدونم ریکاوری .. روی 300 و... از این حرفها..!!!!

بعد چطور cso رو بکنم iso..؟
یک جاهم بگید که بازی های psp رو بفروشه .. مثلا چندتا بازی تو یک dvd (فروش اینترنتی)
بسیار ممنون می شم
منظورم هنگ هاي كوتاه مدته يعني هموني كه شما ميگيد
بعد اون سرعت cpu هست كه بهتره رو 336 تنظيم شه البته عددو مطمعن نيستم:cheesygri
با نرم افزار YACC مخفف yet another cso compressor ميتوني به iso تبديل كني ديگه مشكلت حله البته نرم افزار هاي ديگي هم هست كه اينكار را انجام ميدهند:cheesygri
جاهايي كه هم بازي psp ميفروشه زياده تو بگو كجا ساكني اگه خريد اينترنتي هم بخواي
همين بازارچه خودمان:cool:

من جایی مدیرها بودم یک تغییر کلی تو قسمت psp میدادم ماشاالله اینقدر اعضایی این قسمت فعالند که آدم فرصت سئوال کردن پیدا نمیکنه :sick:

همه :sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::toot::toot::toot::yawn::yawn::yawn::mad::angry::mad::sleeping::sleeping::sleeping:

بدبخت به هرکسی که psp بخره و بیاد تو این قسمت سئوال کنه..!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or