سوالات و مشکلات PSP

سلام من یک مشکل دارم توی تاپیکش هم مطرح کردم منتهی کسی از دوستان مشکلم را حل نکرد ،این آنالوگ من منظور همون که کرسر موس با هاش حرکت می کنه توی بازی مثل gta به سمت راست تمایل داره البته زمانی که به سمت راست می دی ول می کنی این مشکل را پیدا می کنه زمانی که به یک سمت دیگه میدی مشکلش حل میشه می خواستم بدونم باید چی کار کنم؟
PSP رو بردار ببر یه جا که تعمیر PSP میکنن برات درست میکنن، اگه مشکلش خیلی حاد باشه برات انالوگ رو عوض میکنه.

سلام دوستان
من یه مشکلی با Psp دارم. وقتی روشن میکنم دستگاه روشن میشه و تا صفحه ی آبی میاد. اما بعد از اون اتفاقی نمیفته. آیا دستگاه بریک شده یا مشکل دیگه ای هست؟ منوی ریکاوری هم انگار باز نمیشه. (با خاموش کردن دستگاه و نگه داشتن کلید R )
ضمنا مشکل دیگه ای که دارم اینه که Umd قاطی کرده و برای خودش حرکت میکنه. البته مشکلی در اجرای بازیها ایجاد نمیکنه. اما آیا میشه کلا Umd رو غیر فعال کرد؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
یعنی الان دستگات بالا نمیاد؟
اول PSP رو کامل خاموش کن (پاور رو 3 ثانیه بالا نگهدار) مموری و باطری رو دربیار و شارژر رو وصل کن و بعد روشن کن ببین بالا میاد یا نه؟

یعنی الان دستگات بالا نمیاد؟
اول PSP رو کامل خاموش کن (پاور رو 3 ثانیه بالا نگهدار) مموری و باطری رو دربیار و شارژر رو وصل کن و بعد روشن کن ببین بالا میاد یا نه؟

روشن میشه اما فقط صفحه ی آبی بالا میاد و حتی نشانگرهای شارژ و ساعت رو هم نشون نمیده. خاموش هم نمیشه و باید باطری رو در بیارم. ولی اون خط های صفحه ی آبی حرکت میکنن و ثابت نیستن. وقتی Select رو میزنم, منو باز میشه. اما مثلا restart نمیشه.
البته از 20-30 باری که امتحان کردم دو بار درست روشن شد.
راههای مختلف رو امتحان کردم. در آوردن مموری, روشن کردن با شارژر بدون مموری و .... اما جواب نمیده.
راستی دستگاه بدون مموری هم باید بالا بیاد؟ چون حدس زدم شاید مشکل از مموری باشه. اما اگه برای بالا اومدن نیازی به مموری نیست احتمالا مشکل از خود دستگاه باشه.
راستی ریوکاوری هم درست کار میکنه. من نمیدونستم کلید R رو باید بعد از روشن کردن دستگاه نگه دارم.

روشن میشه اما فقط صفحه ی آبی بالا میاد و حتی نشانگرهای شارژ و ساعت رو هم نشون نمیده. خاموش هم نمیشه و باید باطری رو در بیارم. ولی اون خط های صفحه ی آبی حرکت میکنن و ثابت نیستن. وقتی Select رو میزنم, منو باز میشه. اما مثلا restart نمیشه.
البته از 20-30 باری که امتحان کردم دو بار درست روشن شد.
راههای مختلف رو امتحان کردم. در آوردن مموری, روشن کردن با شارژر بدون مموری و .... اما جواب نمیده.
راستی دستگاه بدون مموری هم باید بالا بیاد؟ چون حدس زدم شاید مشکل از مموری باشه. اما اگه برای بالا اومدن نیازی به مموری نیست احتمالا مشکل از خود دستگاه باشه.
راستی ریوکاوری هم درست کار میکنه. من نمیدونستم کلید R رو باید بعد از روشن کردن دستگاه نگه دارم.
آره بدون مموری هم دستگاه بالا میاد. مموری رو در بیار و بعد این کارای پایین رو بکن.
برو به منوی ریکاوری و بعد به قسمت Advanced برو و بعد Format flash1 and reset settings رو بزن و بذار فلش رو برات فرمت کنه و دوباره بریزه.
بعد از منو ریکاوری بیا بیرون ببین بالا نمیاد؟

ممنون. کارهایی و که گفتی انجام دادم. ما بعد از اینکه روی Format میزنم, بعد از کمتر از 2 ثانیه دستگاه ریست شد و بک گراند که قبلا آبی بود حالا خاکستری شده. این کار رو تکرار هم کردم اما نتیجه نداد.

------------

انگار خاموش هم میشه. یعنی با نگه داشتن پاور خاموش میشه.

ممنون. کارهایی و که گفتی انجام دادم. ما بعد از اینکه روی Format میزنم, بعد از کمتر از 2 ثانیه دستگاه ریست شد و بک گراند که قبلا آبی بود حالا خاکستری شده. این کار رو تکرار هم کردم اما نتیجه نداد.

------------

انگار خاموش هم میشه. یعنی با نگه داشتن پاور خاموش میشه.
فیرمورت 3.71M33 هست دیگه نه؟
به تاپیک زیر برو و دانگرید کن به 1.5 :
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=10785

بعد که 1.5 کردی فیرمور 3.52 رو بریز و بعد هم 3.80 رو بریز.

فایل رو گذاشتم برای دانلود و دانگرید میکنم.
از کجا میتونم ورژن فیرمویر رو ببینم؟
ضمنا واقعا ممنون که وقت میذاری و منو راهنمایی میکنی.
icon7.gif

فایل رو گذاشتم برای دانلود و دانگرید میکنم.
از کجا میتونم ورژن فیرمویر رو ببینم؟
ضمنا واقعا ممنون که وقت میذاری و منو راهنمایی میکنی.
icon7.gif
به قسمت Settings بعد System Setting برو و System Information رو بزن ببین چی نوشته.
اگه 3.71M33 بود با اون لینکی که دادم دانگرید کن.

سلام . یه مشکلی برام پیش اومده . من یه PSP دارم که مشکل اولش این بود که هنگام اجرای بعضی از UMD های بازی هنگ میکرد . firmware رو به ورژن های مختلف تغییر دادم اما کمکی نکرد . و یه کاری کردم : به وسیله Pandora Battery از کل فلش یه PSP دیگه Backup گرفتم و این PSP مو با اون backup فلش پروگرام کردم . یعنی دقیقا فلش یه psp دیگه رو روی این psp کپی کردم . در حالی که از فلش دستگاه خودم backup نگرفتم و حالا یه مشکل جدید پیش اومده . وقتی umd رو تو دستگاه میزارم . این پیغام میاد : "The Disk Could not be read" .
که فکر میکنم به علت تفاوت مادر بوردهای دو دستگاه باشه . مدل دستگاه من 1004 و مدل مادربوردم ta-086 نیست ، چون اون ic1003 معلوم نیست .
کسی میدونه چه طوری میشه این مشکل رو حل کرد ؟

به 1.5 دانگرید کردم و مشکل روشن نشدنش حل شد. 3.52 رو هم ریختم و بازیها رو هم اجرا میکرد. اما دیگه 3.80 رو نریختم و متاسفانه بعد از یکی دو ساعت کار کردن بازم مشکل قبلی پیش اومد. تصمیم گرفتم ایندفعه مموری رو فرمت کنم و مراحل قبل رو دوباره تکرار کنم. اما چون به دلیل بالا نیومدن Home امکان فرمت از طریق دستگاه وجود نداشت, اشتباه کردم و مموری رو از طریق ویندوز بصورت FAT فرمت کردم و تمام فایلهای سیستمی رو از دست دادم و به همین دلیل دیگه امکان دانگرید به 1.5 وجود نداره, {ون هنگام پروسه ی دانگرید, ارور مربوط به لود چند فایل رو میده که دیگه روی مموری وجود ندارن.
آیا نرم افزاری یا پکی هست که از طریق اون بتونم فایلهای مورد نیاز رو روی مموری بریزم و بتونم به 1.5 تبدیل کنم؟
ممنون

PSP رو بردار ببر یه جا که تعمیر PSP میکنن برات درست میکنن، اگه مشکلش خیلی حاد باشه برات انالوگ رو عوض میکنه.
دوست عزیز مشکل همین جاست که من جای را مطمئن نمی شناسم اگر یک چند جا را معرفی کنید خیلی خیلی ممنونم ازتون.

به 1.5 دانگرید کردم و مشکل روشن نشدنش حل شد. 3.52 رو هم ریختم و بازیها رو هم اجرا میکرد. اما دیگه 3.80 رو نریختم و متاسفانه بعد از یکی دو ساعت کار کردن بازم مشکل قبلی پیش اومد. تصمیم گرفتم ایندفعه مموری رو فرمت کنم و مراحل قبل رو دوباره تکرار کنم. اما چون به دلیل بالا نیومدن Home امکان فرمت از طریق دستگاه وجود نداشت, اشتباه کردم و مموری رو از طریق ویندوز بصورت FAT فرمت کردم و تمام فایلهای سیستمی رو از دست دادم و به همین دلیل دیگه امکان دانگرید به 1.5 وجود نداره, {ون هنگام پروسه ی دانگرید, ارور مربوط به لود چند فایل رو میده که دیگه روی مموری وجود ندارن.
آیا نرم افزاری یا پکی هست که از طریق اون بتونم فایلهای مورد نیاز رو روی مموری بریزم و بتونم به 1.5 تبدیل کنم؟

دوستان برای این مشکل, غیر از پیدا کردن یک پی اس پی سالم و فرمت کردن با اون راه حل دیگه ای وجود نداره؟ این فایلها روی اینترنت موجود نیستند؟ میلاد از دیروز کلی دپرس شده!! (من برادرش هستم)

ببخشید ،
من دستگاهم ورژنش 3.71 هست ! قبلا 3.10 بود و بیشتر بازیها رو میتونستم باهاش بکنم ! ولی الان بعضی ها مثل تیکن یا سمیز رو نمی تونم ! را حلی هست بتونم درستش کنم ؟
پ.ن : کسی نیست جواب بده ؟

آخرین ویرایش:
سلام . یه مشکلی برام پیش اومده . من یه PSP دارم که مشکل اولش این بود که هنگام اجرای بعضی از UMD های بازی هنگ میکرد . firmware رو به ورژن های مختلف تغییر دادم اما کمکی نکرد . و یه کاری کردم : به وسیله Pandora Battery از کل فلش یه PSP دیگه Backup گرفتم و این PSP مو با اون backup فلش پروگرام کردم . یعنی دقیقا فلش یه psp دیگه رو روی این psp کپی کردم . در حالی که از فلش دستگاه خودم backup نگرفتم و حالا یه مشکل جدید پیش اومده . وقتی umd رو تو دستگاه میزارم . این پیغام میاد : "The Disk Could not be read" .
که فکر میکنم به علت تفاوت مادر بوردهای دو دستگاه باشه . مدل دستگاه من 1004 و مدل مادربوردم ta-086 نیست ، چون اون ic1003 معلوم نیست .
کسی میدونه چه طوری میشه این مشکل رو حل کرد ؟
شما فلش اون یکی رو ریختی روی این بعد با پاندورا دانگریش کردی؟
یه بار دیگه کلا با پاندورا به 1.5 تبدیلش کن ببین باز این مشکل رو داره. چون پاندورا کلا فلش رو برات پاک میکنه و دوباره میریزه و اصلا مهم نیست قبلش چه فلشی روش باشه. بعد از اینکه این کارو کردی Format Flash1 رو هم از داخل ریکاوری بزن تا فلش 1 رو هم برات دوباره فرمت کنه و برو ببین بازم همین مشکلو داره؟
ممنون
منظورت از فایل های سیستمی چیه؟ منظورت فولدر هایی مثل PSP , ISO , ... هست ؟
اگه آره اونا مشکلی نداره اگه به صورت دستی بسازی.
دوست عزیز مشکل همین جاست که من جای را مطمئن نمی شناسم اگر یک چند جا را معرفی کنید خیلی خیلی ممنونم ازتون.
آدرس دقیق ندارم ولی توپخونه فکر کنم ببری برات درست میکنن.
دوستان برای این مشکل, غیر از پیدا کردن یک پی اس پی سالم و فرمت کردن با اون راه حل دیگه ای وجود نداره؟ این فایلها روی اینترنت موجود نیستند؟ میلاد از دیروز کلی دپرس شده!! (من برادرش هستم)
کدوم فایل ها؟
ببخشید ،
من دستگاهم ورژنش 3.71 هست ! قبلا 3.10 بود و بیشتر بازیها رو میتونستم باهاش بکنم ! ولی الان بعضی ها مثل تیکن یا سمیز رو نمی تونم ! را حلی هست بتونم درستش کنم ؟
پ.ن : کسی نیست جواب بده ؟
شما اول برو ریکاوری رو درست کن بعد دوباره تست کن:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=6669

شما فلش اون یکی رو ریختی روی این بعد با پاندورا دانگریش کردی؟
یه بار دیگه کلا با پاندورا به 1.5 تبدیلش کن ببین باز این مشکل رو داره. چون پاندورا کلا فلش رو برات پاک میکنه و دوباره میریزه و اصلا مهم نیست قبلش چه فلشی روش باشه. بعد از اینکه این کارو کردی Format Flash1 رو هم از داخل ریکاوری بزن تا فلش 1 رو هم برات دوباره فرمت کنه و برو ببین بازم همین مشکلو داره؟

متاسفانه بله . فلش یه PSP دیگه رو به صورت کامل روی دستگاه خودم ریختم و از فلش دستگاه خودم هم بکاپ ندارم . به همین خاطر این مشکل پیش اومده . آخه تو فلش PSP یه سری اطلاعات خاص مثل MAC Address و ... وجود داره که خاص هر PSP هستش .
1.5 که ریکاوری نداره .
من دستگاهمو به 1.5 دانگرد کردم با پاندورا بعد M-33 رو روش ریختم ، Flash 1 رو Format کردم . باز هم مشکل باقیه .

سلام به بچه های گل بازی سنتر

دوستان عزیز می خاستم بدونم چه جوری وبا چه برنامه ای میشه حجم بازیها رو در پی اس پی اسلیم کم کرد لینک دانلود ویا اموزش هم اگه داره قرار بدین.

راستی چجوری میشه بازیهای فلش رو اجرا کرد؟؟؟؟

باتشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or