سوالات و مشکلات PSP

سلام به بچه های گل بازی سنتر

دوستان عزیز می خاستم بدونم چه جوری وبا چه برنامه ای میشه حجم بازیها رو در پی اس پی اسلیم کم کرد لینک دانلود ویا اموزش هم اگه داره قرار بدین.

راستی چجوری میشه بازیهای فلش رو اجرا کرد؟؟؟؟

باتشکر

با این برنامه : yacc
http://www.yourpsp.ir این سایت فارسی
http://yacc.pspgen.com اینم انگلیسی

سلام دوستان.ببینم ایا میشه بین دو تا psp با wi-fi ارتباط برقرار کرد؟
اگه نه، کلا میشه بین دو تا psp فایل رد و بدل کرد؟برنامه خاصی داره؟

من با PSP Fat تونستم از طریق infrared تصویر ارسال کنم.

فکر نکنم با WiFi بشه چیزی انتقال داد اما میشه 2 نفره از این طریق بازی کرد.:love:

بچه ها یه راهنمایی می خوام:
من یه دستگاه psp lcd شکسته از کاربران همین سایت می خوام بخرم می خواستم ببینم چطوری اصلا می ارزه میشه عوض کنی lcd دستگاهو؟

وقتی با wifi جستجو میکنم، دو تا SSID پیدا میکنه که یکیش پسورد نداره و اون یکی پسورد wep داره
ولی به هر کدوم میخوام وصل بشم این ارور میاد:
[LTR]A connection error has occurred.
A connection to the access point could not be established.
Check the security setting for the network and try again.[/LTR]
اشکال از کجاست؟

کمک در مورد iso Video

کسی میتونه بگه چطوری میشه video های iso رو رو PSP اجرا کرد؟ اگه کسی بکه ممنون میشم.اگر زحمتی هم نباشه برام یه نامه خصوصی بزارین تا بفهمم جواب دادین.:((

درود بر دوست گرامی !

کسی میتونه بگه چطوری میشه video های iso رو رو PSP اجرا کرد؟ اگه کسی بکه ممنون میشم.اگر زحمتی هم نباشه برام یه نامه خصوصی بزارین تا بفهمم جواب دادین.:((
دوست من
cfw کنسولتون چیه ؟ ... اگر cfw 3.71 m33 به بالا باشه توی این پوشه در مسیر اصلی PSP یتان :
ISO\VIDEO

سلام من یک مشکلی دارم با بازی sim2 castaway من این بازی را خودم دانلود کردم زمانی که بازی را اجرا می کنم بعد از 30 دقیقه تقریبا ،دستگاه هنگ می کنه بعدش reset می کنه خودش می خواستم بدونم مشکل از کجاست ؟firmwire=3.80 m33-5 است.لطفا من را اهنمایی کنید.

سلام من یک مشکلی دارم با بازی sim2 castaway من این بازی را خودم دانلود کردم زمانی که بازی را اجرا می کنم بعد از 30 دقیقه تقریبا ،دستگاه هنگ می کنه بعدش reset می کنه خودش می خواستم بدونم مشکل از کجاست ؟firmwire=3.80 m33-5 است.لطفا من را اهنمایی کنید.

این مشکل از فایل ISO بازی هست.البته فکر کنم فایلی که شما ریختی CSO. باشه.

شما در ضمن به فریمور 3.90M33 هم آپدیت کنی و یه امتحانی کنی بدک نیست.

این مشکل از فایل ISO بازی هست.البته فکر کنم فایلی که شما ریختی CSO. باشه.

شما در ضمن به فریمور 3.90M33 هم آپدیت کنی و یه امتحانی کنی بدک نیست.

بله iso را ریخته بودم اما این مشکل را داره این firmwire تازه اومده منتظرم دوستان تست کنند اگر مشکلی ننداشت بریزم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or