دوست مندوست من
بله همشون cso هستن .
- توی همه بازیها اینطوریه ؟
- بازی را به CSO تبدیل کردید ؟
- بازی را درست در کارت حافظه ریخته اید ؟
متاسفانه تو همه ی بازیها.
بله پی اس پی رو وصل کردم بازی رو ریختم 3 هفته همچین مشکلی نداشتم تازه بوجوداومده راهی هست؟؟؟
تورو خدا کمک![]()
- دقت کنید ببینید در این 3 هفته اخیر نرم افزار جدید و یا پلاگین و یا ... جدیدی روی کنسولتون نریختید ؟
- اگر توی 3 هفته اخیر با همین فایلهای CSO بازی کردیه اید ومشکلی نبوده طبق گفته دوستمان احتمال زیاد از کارت حافظه است ( از فایلهای SAVE DATA یتان کپی بگیرید و کارت را یکبار فرمت کنید ( یکبار با کارت خوان و با فرمت FAT32 و بعدش یکبار با خود کنسولتون )) .
دوست مندوستانی که از کانورتو xvid4psp استفاده میکنند
من موقعی که دارم کانورت میکنم وقتی 100%میشه یک دفعه این ارور رو میده
x264 [error]: could not open input file 'E:\New Folder\MY_DISC_T01.avs'
میشه کمکم کنید
اگه کانورتوری هم میشناسید که با زیرنویس فیلم رو تبدیل میکنه معرفی کنید ممنون میشم
- آیا DVD است یا VCD ؟ ( ببینید کدام است ... ساید برنامه شما فقط برای VCD طراحی شده باشد و فکر کنم T01 فایل DVD باشد ) .
- ممکن است برای FULL نبودن برنامه باشد .
درخواست نرم افزار هاي كاربردي
مطرح بفرمائید زودتر پاسخ خواهید گرفت![]()
دوست من
دقت کنید ببینید در این 3 هفته اخیر نرم افزار جدید و یا پلاگین و یا ... جدیدی روی کنسولتون نریختید ؟
اگر توی 3 هفته اخیر با همین فایلهای Cso بازی کردیه اید ومشکلی نبوده طبق گفته دوستمان احتمال زیاد از کارت حافظه است ( از فایلهای Save Data یتان کپی بگیرید و کارت را یکبار فرمت کنید ( یکبار با کارت خوان و با فرمت Fat32 و بعدش یکبار با خود کنسولتون )) .
از کدوم ورژن استفاده میکنی؟dvd هست
من قبلا تبدیل کرده بودم مشکلی نداشتم الان این طوری شده
من هم avi وهم با vob امتحان کردم دوباره همین ارور رو داد
این برنامه هم واسه pspهست و کامل
آقا مهدی هم از این برنامه استفاده میکنه فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه
مشکلی فکر نکنم از لحاظ شارژر وجود داشته باشه، چون سونی وقتی خبر عرضه باطری 2200 رو برای اسلیم داد هیچ حرفی از اینکه شارژر جدید میخواد نگفت فقط در مورد درب باطری گفت، خبرشم یادمه که چندوقت پیش بچه ها توی سایت گذاشتن.میخواستم بدونم میشه از باطریهای 2200 میلی امپر یا بیشتر روی اسلیم استفاده کرد ؟با توجه به اینکه شارژر اون 2000 میلی آمپره .
نه مشکل سخت افزاری نیست.دوست عزیز تا حالا هیچ چیزی به جز بازی توش نریختم.
ازطریق کامپیوتر قرمت کردم ازخودش هم همینطور به نظرتون دیگه چه امکانی هست ممکنه سخت افزاری باشه؟؟؟؟؟
شما ریکاوری رو درست تنظیم کردی؟
میتونی یه کاری کنی یه بازی از روی هارد Pc اجرا کن ببین باز هم مشکل داری
من این کارها رو بلد نیستم اگه لینک تاپیک موردنظرروبدین که هم یاد بگیرم هم اینکه لینک دانلود روپیدا کنم متشکر می شمیه دور دانگرید کن بعد دوباره فیرمور رو بریز احتمالا مشکل حل میشه.
من داشتم گذری از اینجا رد میشدم اینو دیدم درسته پستش قدیمیه ولی میگم بقیه بدوننسلام
من ميخواستم بدونم كه با اين ميشه به اينترنت وصل شد.(adsl هم دارم)
من داشتم گذری از اینجا رد میشدم اینو دیدم درسته پستش قدیمیه ولی میگم بقیه بدونن
من یدونه این همینو دارم هر کاری میکنم نمی شه چون اصلا این نوع کارت فابلیت اکسس پوینت شدن رو نداره نخرید که بدرد نمی خوره . بهترین کار خرید WiFiMax هست
برنامه ها رو کجا میریزید ؟ باید تو game 150 ریخته بشهمن موقع اجرا برنامه ها به ارور80020148 برمیخورم مشکل چیه؟
3.71 m33-3
slim kernel:1.71 1.50