درود
اگر از 3.71 استفاده می کنید :
X:/ISO/Video
پیروز باشید
پدرام
iso video mount رو روي سايلنت هيل بذار.بازم نشون نمیده:confused:
3.71-m33-2
تو ویدیو چیزی نمیاد
ولی تو m33 VSH menu
رو iso video mount
اسم فیلم هست silenthill.iso:confused:
merci
iso video mount رو روي سايلنت هيل بذار.
بعد يه UMD بذار توي دستگاه بعد هم به قسمت Video برو و فيلم رو نگاه كن.
البته سايلنت هيل فيلم نيست، كميك هست و يه سري تريلر و مصاحبه و ...
احتياجي به UMD GTA نيست. شما بايد از روش پاندورا بري.با سلام
من یک سوال داشتم اگه کسی می دونه لطفا جواب بده؟!
من یک pspبا ورژن 3.71 دارم وبازی اصلund:gta liberty city م دارم میخواستم ببینم چطوری باید دانگرید کنم؟شمارشم ic1003 است
با تشکر
بدون UMD امكان پذير نيست حتما بايد UMD داشته باشي.مرسي مهدي جان
ميدونم فيلم نيست:cheesygri
منUMD ندارم
اصلا راه نداره؟
UMDچنده؟
کسي ميفروشه؟:confused:
مرسي
1. براي آپديت به تاپيك زير برو، البته اجباري در آپديت كردن وجود نداره اگه مشكلي نداري.ببخشيد اگه ميشه سوالات منو جواب بديد :blushing:
1- مدل کنسول من اسليم و فريمور 3.60 - m33 هستش چطور اپديتش کنم ؟ اصلا ارزش داره آپديت بشه چون مشکلي با اجراي بازيها و ... نداشتم .
2- تبديل فايل بازيهاي iso به cso مشکلي براي کنسول بوجود نمياره ودر برابر کم کردن حجم بازي
ضرري براي کنسول نداره ؟ تيکن رو با فشرده کردن به 1.2 گيگ رسيد ولي pes 2007 همون 1 گيگ موند ، چرا؟ راهي براي فشرده کردن بيشتر وجود نداره ؟
3- از نظر خوشدست بودن و جنس فکر کنم فت خيلي بهتر از اسليم باشه ، نظر شما چيه ؟ اسليم فقط سبکتره و يکم لاغر تر .
4- تم رو کجاي مموري کپي کنم تا اجرا بشه ؟ . در واقع نحوه عوض کردن تم رو توضيح بديد .
پيشاپيش از راهنمايتون متشکرم![]()
دوست منسلام به دوستان عزیز بازی سنتر
من یک پی اس پی اسلیم خریدم.
یک مشکل دارم 5یا10یاحتی30دقیقه بازی می کنم بعد یک دفعه زمانش معلوم نیست قفل میکنه صفحه رو نشون میده ولی همون جامی مونه(قفل می کنه)بعد میاد بیرون وکامل خاموش میشه.
درست بشو هست مشکلش چیه/
تو رو خدا کمکم کنید.
دوست منسلام.من gta liberity city stories رو حدود 25 مرحلش رو رفته بودم حواسم نبود مموریمو فرمت کردم.چطوری می تونم یه سیو از همون حدودا گیر بیارم؟
دوست من
- توی همه بازیها اینطوریه ؟
- بازی را به CSO تبدیل کردید ؟
- بازی را درست در کارت حافظه ریخته اید ؟
بله همشون cso هستن .
متاسفانه تو همه ی بازیها.
بله پی اس پی رو وصل کردم بازی رو ریختم 3 هفته همچین مشکلی نداشتم تازه بوجوداومده راهی هست؟؟؟
تورو خدا کمک![]()