سوالات و مشکلات PSP

چند روزیه وقتی با psp میرم اینترنت برای سایت هایی که عکس زیاد داره اررور میده:evil: میگه برو از فلان جا مموری رو ببند وقتی این کار رو می کنم فقط نوشته های سایت رو میاره عکس ها رو می بنده :(چی کارش کنم دوباره به حالت اول برگرده :confused:
Browser رو باز كن و به قسمت Tools برو بعد Setting برو و بعد برو View Settings و بعد Images رو روي on بذار.

اينم بگم كه چون حافظه داخلي Fat PSP ها كم هست بنابراين صفحه هاي سنگين رو نميتونه باز كنه.

سلام برای دیدن iso یو ام دیهای ویدئو حتما باید یه یوم دی تو psp باشه ؟ فرقی نمی کنه umd بازی باشه یا فیلم؟ نمیشه از این مینی سی دی ها گذاشت؟:blushing:
نمیشه کاری کرد بدون یو ام دی اجرا بشن؟:-"
با تشکر:love:

سلام برای دیدن iso یو ام دیهای ویدئو حتما باید یه یوم دی تو psp باشه ؟ فرقی نمی کنه umd بازی باشه یا فیلم؟ نمیشه از این مینی سی دی ها گذاشت؟:blushing:
نمیشه کاری کرد بدون یو ام دی اجرا بشن؟:-"
با تشکر:love:
1.حتما بايد يه UMD تو دستگاه باشه.
2.فرقي نميكنه چي باشه.
3.نه نميشه ميني سي دي گذاشت.
4.نه نميشه كاري كرد كه بدون UMD اجرا بشه

Browser رو باز كن و به قسمت Tools برو بعد Setting برو و بعد برو View Settings و بعد Images رو روي on بذار.

اينم بگم كه چون حافظه داخلي Fat PSP ها كم هست بنابراين صفحه هاي سنگين رو نميتونه باز كنه.
نمیشه کاری کرذ که بی خیال حافظه داخلیش بشه

تو دانشگاهمون اینترنت وایرلس داره میشه رفت بازی کرد ولی من هرچی بازی تست می کنم سروراش خالیه میگه Server Not Availble حتی Fifa07 ,socom Fire Team Bravo 2 مشکل از کجاست؟باید حتما Umd باشه یا بازی تو مموری هم میشه؟یکی اسم یه چن تا بازی بگه که سروراش فعال باشه

تو دانشگاهمون اینترنت وایرلس داره میشه رفت بازی کرد ولی من هرچی بازی تست می کنم سروراش خالیه میگه Server Not Availble حتی Fifa07 ,socom Fire Team Bravo 2 مشکل از کجاست؟باید حتما Umd باشه یا بازی تو مموری هم میشه؟یکی اسم یه چن تا بازی بگه که سروراش فعال باشه
به به آقا مانی گل:love:
خوبی داداش
این بازی هایی که گفتی اولی که باید حتما با یکی از دوستات قرار بزاری و بعد باهم بازی کنین.:-"
اما دومی یعنی fifa07 هم انگار تو ایران نمیشه بازی کرد یه گزینه داره به نام DNF که % داره و برای ما همیشه صفر هست
نمیدونم دقیقا چیه.:(
اما شما برای بازی online میتونی از بازی های rainbow six:vegas و یا worms 2 استفاده کنی.
در ضمن بازی هایی که جدید میان بیشتر اوقات تو سرورشون بازیکن هست.;)

موفق باشی.

سلام به همگی...

سلام.
من تازه تونستم توسایت عضوبشم,خیلی هم توزمینه psp بی سوادم!
امیدوارم بتونم اینجاازشماهاچیزیادبگیرم:blushing:
psp من ورژنش3.400E-A
سوالات:
1-چجوری میتونم تمشوعوض کنم؟(لطفایجوری جواب بدین که من بفهمم چون ازاون اصطلاحاتی که شمااستفاده میکنیدمن هیچی نمی فهمم!)
2-دانگریدکردن یعنی چی؟
3-آیامیشه ورژنوبالابردمثلا3.71؟
4-آیامنظورازفلش0 همون مموری استیکه؟
5-میشه روpsp برنامه ریخت(چجوربرنامه هایی)؟
6-چجوری میتونم ازpsp بکاپ بگیرم؟
سوالات بدیموبدامیپرسم...
میدونم که کلی به سوالاتم خندیدین:confused:

سلام
من یه psp slim تازه خریدم . دستگاه من بازی رو به راحتی اجرا میکنه (البته تا الآن) ولی در اجرای فیلم و موسیقی و بعضی از عکس ها مشکل داره . فیلم ها رو از طریق کابل usb داخل دستگاه میریزم . داخل پوشه خودش یعنی MP_ROOT میریزم . یه بار هم مموری رو از طریق دستگاه فورمت کردم ولی مشکل سر جای خودش هست . فرم ویر دستگاه هم M33 3.71 هست.
به نظر شما اشکال از کجاست ؟ از psp . از مموری . از کابل usb یا ....
ممنون میشم منو راهنمایی کنید . :confused: :((

سلام
من یه psp slim تازه خریدم . دستگاه من بازی رو به راحتی اجرا میکنه (البته تا الآن) ولی در اجرای فیلم و موسیقی و بعضی از عکس ها مشکل داره . فیلم ها رو از طریق کابل usb داخل دستگاه میریزم . داخل پوشه خودش یعنی MP_ROOT میریزم . یه بار هم مموری رو از طریق دستگاه فورمت کردم ولی مشکل سر جای خودش هست . فرم ویر دستگاه هم M33 3.71 هست.
به نظر شما اشکال از کجاست ؟ از psp . از مموری . از کابل usb یا ....
ممنون میشم منو راهنمایی کنید . :confused: :((

سلام دوست عزيز
شما چه نوع فيلمي رو ميگي
اگه همين فيلمهايي كه خودت تبديل ميكني رو ميگي رو بايد تو پوشه ويديو كپي كن و بعد از داخل دستگاه اجرا كن.
قربانت
GOOGLE:love:

سلام.
من تازه تونستم توسایت عضوبشم,خیلی هم توزمینه psp بی سوادم!
امیدوارم بتونم اینجاازشماهاچیزیادبگیرم:blushing:
psp من ورژنش3.400E-A
سوالات:
1-چجوری میتونم تمشوعوض کنم؟(لطفایجوری جواب بدین که من بفهمم چون ازاون اصطلاحاتی که شمااستفاده میکنیدمن هیچی نمی فهمم!)
2-دانگریدکردن یعنی چی؟
3-آیامیشه ورژنوبالابردمثلا3.71؟
4-آیامنظورازفلش0 همون مموری استیکه؟
5-میشه روpsp برنامه ریخت(چجوربرنامه هایی)؟
6-چجوری میتونم ازpsp بکاپ بگیرم؟
سوالات بدیموبدامیپرسم...
میدونم که کلی به سوالاتم خندیدین:confused:
دوست عزيز خوش اومدي به سايت.

1. شما بايد به تاپيك زير بري:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1809

در ضمن براي عوض كردن بايد فلش دستگاه رو دستكاري كني كه اصلا توصيه نميكنم با توجه به اينكه زياد از PSP اطلاعات نداريد.

راحترين كار اينه كه فريمور رو اپديت كنيد به 3.71 چون اون موقع نحوه عوض كردن تم راحت تر هست.

2.دانگريد عكس آپگريد هست، يعني پايين آوردن ورژن

3.بله ميشه به تاپيك زير برو:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8187

4. نه منظور چيز ديگه اس هست، فلش حافظه داخلي PSP است كه فايل هاي راه انداز سيستم و ... توش هست.

5. بله ميشه. به تاپيك زير مراجعه كنيد:
http://www.bazicenter.com/forums/forumdisplay.php?f=77

6.بك اپ از فلش منظورته؟

7.هيچ سوالي خنده دار نيست

موفق باشي

باتشكرازشما M3hD1 كه جوابموداديد.
-منظورم ازبكاپ گرفتن اين بودكه ميشه ازخودpsp بكاپ كرفت نه ازمموري استيك؟
اون لينكهايي كه گذاشته بودين من نتونستم چيزي ازش سردربيارم!!!!:(
سوالات:
1-frimware من 3.400E-A هست.چجوري ميتونم به 3.71m33 تبديلش كنم؟(لطفايه آموزش گام به گام بديد)
2-آيااين اپگريد بعدامشكلي پيش نمياره؟(ازقبيل سرعت،اجراي بازي و...چون sasan.k گفته بوداين ورزن ايرادداره!!)
3-اين برنامه هايي كه تواين لينكhttp://www.bazicenter.com/forums/forumdisplay.php?f=77
معرفي كرديد رو 3.400E-A اين اجراميشه؟
4-حالااين تغيير ورزن معايب داره(يامحسناتش بيشتره )،كلاچه سودي داره؟
ببخشيدكه طولاني شد!!!!:blushing:

باتشكرازشما M3hD1 كه جوابموداديد.
-منظورم ازبكاپ گرفتن اين بودكه ميشه ازخودpsp بكاپ كرفت نه ازمموري استيك؟
اون لينكهايي كه گذاشته بودين من نتونستم چيزي ازش سردربيارم!!!!:(
سوالات:
1-frimware من 3.400E-A هست.چجوري ميتونم به 3.71m33 تبديلش كنم؟(لطفايه آموزش گام به گام بديد)
2-آيااين اپگريد بعدامشكلي پيش نمياره؟(ازقبيل سرعت،اجراي بازي و...چون sasan.k گفته بوداين ورزن ايرادداره!!)
3-اين برنامه هايي كه تواين لينكhttp://www.bazicenter.com/forums/forumdisplay.php?f=77
معرفي كرديد رو 3.400E-A اين اجراميشه؟
4-حالااين تغيير ورزن معايب داره(يامحسناتش بيشتره )،كلاچه سودي داره؟
ببخشيدكه طولاني شد!!!!:blushing:
سلام دوست عزيز

1- شما اول بايد ورژنت رو به 3.52M33-4 آپگريد كني و بعد به 3.71 تبديل كني ! (شما به همون تاپيك 3.71 مراجعه كن آموزش تبديل به 3.52M33 -4 و سپس به 3.71 هستش )

2- نه مشكلي نداره ( در ضمن اين كه ميگفتن اين فريمور مشكل داره ، با ارائه ي يك آپديت مشكلش رفع شد)

3- بله برنامه ها رو اكثر فريمور ها اجرا ميشه ! البته هر چه فريمور به روز تر باشه سازگاريش با برنامه هاي جديد بيشتره !

4- معايبي نداره ! خب هر چه فريمور به روز تر باشه بهتر هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or