سوالات و مشکلات PSP

سلام من رو pes2007 مشگل دارم فریمور3.71 m33 اپدیت 2 مموری 2 گیگ بازی فایلش میاد ولی وقتی اجرا میکنم صفحه سیاه میشه رو we10 هم همین مشکل رو دارم لطفا راهنمایی کنین

سلام من رو pes2007 مشگل دارم فریمور3.71 m33 اپدیت 2 مموری 2 گیگ بازی فایلش میاد ولی وقتی اجرا میکنم صفحه سیاه میشه رو we10 هم همین مشکل رو دارم لطفا راهنمایی کنین
اگه تنظيمات ريكاوري درست هست احتمال داره بازيت مشكل داشته باشه. اگه ميتوني روي يه PSP ديگه هم امتحان كن.

به هر حال سوال من این بود:
من با بازی تامب رایدر مشکل دارم روی psp slim با فریمور ۳.۷۱ m33-2
مموری ۴ گیگ sandisk که 500 مگ فضای خالی داره(البته یه بار با فضای خالی ۲ گیگ هم امتان کردم)
و اما مشکل:
وقتی بازی شروع میشه و دموی اول بازی میاد فیلم تیکه تیکه نشون داده میشه با قطعی صدا (اون دمویی که جایی منفجر میشه)
و وارد بازی میشه ودوباره تو اون دمویی که یه مرده میاد پیش لارا اونجا هم تیکه تیکه پخش میشه
ولی وقتی وارد بازی میشم و اونجایی که مرد راهنما داره از نردبان بالا میرههیچ مشکلی نداره و راحت پخش میشه و داخل بازی هم مشکلی نیست!!!!
فکر می کنین مشکل از مموریه یا بازی در ضمن we10 رو به راحتی بازی می کنم ولی بازی با حجم زیاد مثل تامب رایدر رو ندارم تا امتحان کنم
clock رو هم رو ۳۳۳ امتحان کردم ولی فرقی نکرد
می ترسم مموری مشکل داشته باشه
لطفا دوستان کمک کنن
با تشکر
اگه بازي به صورت فشرده هست (CSO) اونو از حالت فشرده درش بيار و ISO ـش كن و تست كن ببين درست ميشه يا نه.

ممنون که جواب دادین
قبل از فرمت کردن مموری از چه چیزهایی باید بک اپ بگیرم(ببخشید تازه کارم) با فرمت کردن درست میشه؟ اخه یه هفته نمیشه psp و مموری رو گرفتم!!
با تشکر
اگه تازه گرفتی نمیخاد . به قول آقا مهدی اگه cso هست به iso تبدیل کن.
راستی هر وقت خاستی مموریو فرمت کنی یادت نره از save بازیات بکآپ بگیری که اگه یادت بره اشکت در میاد.;)

دوستان من داشتم با recovery menu کارمی کردم یهو format flash1 and rest sitting رو زدم بعد همه چی عوض شد انگار اولین باریه که psp رو روشن میکنم
پس زمینه ام که میزارم وقتی روشنش میکنم صفحه سیاه میشه :confused::confused::confused:
چی کارش کنم :confused::confused::confused:

Psp Slim

سلام به همه دوستان مخصوصاًT_A_M_B_A_L , M3hDi عزيز!:love: امروز رفتم که PSP SLIM بخرم ولی با خودم گفتم اول از شما بپرسم PSP SLIM رو ميشه هک کرد؟ و چطوری ميشه اينکارو کرد؟ اگه آموزش هک PSP SLIM رو بزاريد يه دنيا ممنون ميشم.منتظر جوابتون هستم.

دوستان من داشتم با recovery menu کارمی کردم یهو format flash1 and rest sitting رو زدم بعد همه چی عوض شد انگار اولین باریه که psp رو روشن میکنم
پس زمینه ام که میزارم وقتی روشنش میکنم صفحه سیاه میشه :confused::confused::confused:
چی کارش کنم :confused::confused::confused:
اون گزينه معمولا مشكل ساز ميشه، نبايد اين كارو ميكردي.
يادمه يكي ديگه از بچه ها هم همين مشكل براش پيش اومده بود. بايد به 1.5 ريكاور كني و دوباره فريمور رو بريزي.
سلام به همه دوستان مخصوصاًT_A_M_B_A_L , M3hDi عزيز!:love: امروز رفتم که PSP SLIM بخرم ولی با خودم گفتم اول از شما بپرسم PSP SLIM رو ميشه هک کرد؟ و چطوری ميشه اينکارو کرد؟ اگه آموزش هک PSP SLIM رو بزاريد يه دنيا ممنون ميشم.منتظر جوابتون هستم.
سلام
اره Slim هك شده و به راحتي ميشه فريمور هاي هك شده روش ريخت. تنها نكتش اينه كه kernel 1.50 رو نداره و بنابراين نميتونه Homebrew ها رو اجرا كنه.

آموزشش هم هست اگه امضاي منو نگاه كني لينكشو پيدا ميكني.

البته جديدا Team Noobz يه روش داده كه ميشه برنامه هاي تحت هسته 1.5 رو روي Slim اجرا كرد ولي هنوز من خودم به شخصه تست نكردم.

اون گزينه معمولا مشكل ساز ميشه، نبايد اين كارو ميكردي.
يادمه يكي ديگه از بچه ها هم همين مشكل براش پيش اومده بود. بايد به 1.5 ريكاور كني و دوباره فريمور رو بريزی.
کی میره این همه رارو :p من همیشه یه کپی از فلش های دستگاهم رو دارم
با جایگزین کردن فلش جدید درست شد ولی ممنون از راهنمایت:rose:

سلام دوستان من psp slim دارم که روش 3.71 m33-2 نصبه و بعضی موقعها تو بازیه sega rally و tomb raider گیر می کنه و خاموش میشه لطفا یکی کمک کنه
با تشکر
مشكل از فريمور كه مطمئنا نيست چون من Sega Rally رو همين الان دارم بازي ميكنم و تا حالا با كوچكترين مشكلي برخورد نكردم.

بنابراين بهترين راه اينه كه مموري رو فرمت كني و بازي رو دوباره بريزي و همچنين تنظيمات ريكاوري رو هم مثل زير بكني:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=6669

اگه باز مشكل حل نشد. احتمال داره مموري يا بازي مشكل داشته باشه، اگه فقط همين بازي اينجوري هست پس مشكل به احتمال زياد از بازي هست. اگه ميتوني بازي رو روي يه PSP ديگه هم امتحان كن كه مطمئن بشي.

چند روزیه وقتی با psp میرم اینترنت برای سایت هایی که عکس زیاد داره اررور میده:evil: میگه برو از فلان جا مموری رو ببند وقتی این کار رو می کنم فقط نوشته های سایت رو میاره عکس ها رو می بنده :(چی کارش کنم دوباره به حالت اول برگرده :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or