اگه تنظيمات ريكاوري درست هست احتمال داره بازيت مشكل داشته باشه. اگه ميتوني روي يه PSP ديگه هم امتحان كن.سلام من رو pes2007 مشگل دارم فریمور3.71 m33 اپدیت 2 مموری 2 گیگ بازی فایلش میاد ولی وقتی اجرا میکنم صفحه سیاه میشه رو we10 هم همین مشکل رو دارم لطفا راهنمایی کنین
اگه بازي به صورت فشرده هست (CSO) اونو از حالت فشرده درش بيار و ISO ـش كن و تست كن ببين درست ميشه يا نه.به هر حال سوال من این بود:
من با بازی تامب رایدر مشکل دارم روی psp slim با فریمور ۳.۷۱ m33-2
مموری ۴ گیگ sandisk که 500 مگ فضای خالی داره(البته یه بار با فضای خالی ۲ گیگ هم امتان کردم)
و اما مشکل:
وقتی بازی شروع میشه و دموی اول بازی میاد فیلم تیکه تیکه نشون داده میشه با قطعی صدا (اون دمویی که جایی منفجر میشه)
و وارد بازی میشه ودوباره تو اون دمویی که یه مرده میاد پیش لارا اونجا هم تیکه تیکه پخش میشه
ولی وقتی وارد بازی میشم و اونجایی که مرد راهنما داره از نردبان بالا میرههیچ مشکلی نداره و راحت پخش میشه و داخل بازی هم مشکلی نیست!!!!
فکر می کنین مشکل از مموریه یا بازی در ضمن we10 رو به راحتی بازی می کنم ولی بازی با حجم زیاد مثل تامب رایدر رو ندارم تا امتحان کنم
clock رو هم رو ۳۳۳ امتحان کردم ولی فرقی نکرد
می ترسم مموری مشکل داشته باشه
لطفا دوستان کمک کنن
با تشکر
اگه تازه گرفتی نمیخاد . به قول آقا مهدی اگه cso هست به iso تبدیل کن.ممنون که جواب دادین
قبل از فرمت کردن مموری از چه چیزهایی باید بک اپ بگیرم(ببخشید تازه کارم) با فرمت کردن درست میشه؟ اخه یه هفته نمیشه psp و مموری رو گرفتم!!
با تشکر
اگه تنظيمات ريكاوري درست هست احتمال داره بازيت مشكل داشته باشه. اگه ميتوني روي يه PSP ديگه هم امتحان كن.
.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=6669رو ورژن 3.40 و 3.52 هم همین مشکل رو داشت we10 همیجوری بود تنظیمات ریکاوری باید چه شکلی باشه
اون گزينه معمولا مشكل ساز ميشه، نبايد اين كارو ميكردي.دوستان من داشتم با recovery menu کارمی کردم یهو format flash1 and rest sitting رو زدم بعد همه چی عوض شد انگار اولین باریه که psp رو روشن میکنم
پس زمینه ام که میزارم وقتی روشنش میکنم صفحه سیاه میشه :confused::confused::confused:
چی کارش کنم :confused::confused::confused:
سلامسلام به همه دوستان مخصوصاًT_A_M_B_A_L , M3hDi عزيز!امروز رفتم که PSP SLIM بخرم ولی با خودم گفتم اول از شما بپرسم PSP SLIM رو ميشه هک کرد؟ و چطوری ميشه اينکارو کرد؟ اگه آموزش هک PSP SLIM رو بزاريد يه دنيا ممنون ميشم.منتظر جوابتون هستم.
کی میره این همه رارواون گزينه معمولا مشكل ساز ميشه، نبايد اين كارو ميكردي.
يادمه يكي ديگه از بچه ها هم همين مشكل براش پيش اومده بود. بايد به 1.5 ريكاور كني و دوباره فريمور رو بريزی.
سوالتو ميتونستي تو همين تاپيك بقلي بپرسي !:biggrin1:PSP Slim چنده؟
مشكل از فريمور كه مطمئنا نيست چون من Sega Rally رو همين الان دارم بازي ميكنم و تا حالا با كوچكترين مشكلي برخورد نكردم.سلام دوستان من psp slim دارم که روش 3.71 m33-2 نصبه و بعضی موقعها تو بازیه sega rally و tomb raider گیر می کنه و خاموش میشه لطفا یکی کمک کنه
با تشکر