سوالات و مشکلات PSP

دوستان من یه psp slim از دبی گرفتم ( از غرفه شرکت سونی ) که همونجا واسم به فریم ور 3.71 اپدیتش کردن ولی الان من می خوام دستگام رو کپی خور کنم لطفا یک به طور کامل واسه من توضیح بده
در ضمن من شهرستانم و اصلا دسترسی به یه psp کپی خور دیگه ندارم ولی چندتا umd گیم داره می خواستم بدونم چطور باید کپی خورش کنم
همین
مرسی
تنها راهش همونه، يعني بايد يه PُSP كپي خور شده ي ديگه هم داشته باشي وگرنه نميشه (UMD هم بدرد نميخوره)

اينم توضيحات كامل به فارسي:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=274682&postcount=29

سلام

مي تونين بگين هر يک از برنامه هاي زير چه کاربردي براي psp دارن؟
بعد اينکه براي استفاده از اين برنامه ها بايد اونا رو تو کدوم قسمت psp ريخت؟
با تشکر.

yacc 0 3 9 0
psx 2 psp
pspirshell31
pspemulatorpack
pspuniversalremote

yacc 0 3 9 0
این برنامه برای تبدیل فرمت iso به cso و بلعکس که یکی از بهترین برنامه ها برای انجام این کار هست
psx 2 psp
این برنامه برای تبدیل بازی های ps1 یه psp هست
pspirshell
یک برنامه کامل برای پی اس پی که کاربردهای مختلفی داره
pspemulatorpack
کامل من نمیدونم برای چی هست اما از اسم برنامه معلوم هست پکیج برای مبدل ها
pspuniversalremote
برای استفاده از اینفرارد psp برای کنترل تلوزیون و غیره هست که برای این کار میتونی از برنامه irshell هم استفاده کنی !

سلام دوستان خسته نباشین
من چند روزی میشه psp slim گرفتم چندتا مشکل داشتم
1. وقتی به کامپیوتر وصلش می کنم می تونم محتویات مموری رو ببینم ولی پی اس پی شارژ نمیشه (با کابل usb) در حالی که این قابلیت رو تو ستینگ سیستم on کردم
2. چه نرم افزاری هایی رو میشه نصب کرد کسی لیستی از نر م افزارهای که میشه نصب کرده نداره؟ مثلا نرم افزار pdf reader نداره؟
ضمنا فریمور من 3.71 m33 هستش (البته اگه اشتباه نکنم تو قسمت system information این رو نوشته)
با تشکر تا بعد

از دوستان کسی نیست جواب بده؟
یه مشکل دیگه هم اینه که من tomb raider رو ریختم مموریم هم 4 گیگ sandisk هست الان 6 بازی روش ریختم با تامب رایدر و 500 مگ فضای خالی دارم وقتی تامب ریدر رو اجرا می کنم از همون اول که دمو پخش میشه تیکی تیکه نشون می ده هم تصویر هم صدا ولی با بازی های دیگه مش کلی نداره (سپایدر من - we10- sega rally -NBA live 08 - worms2 )
مشکل از مموریه یا بازی؟
با تشکر

سلام
فایل های Jso. و Dax. و Mdf. رو کجای مموری باید کپی کرد ؟
اصلا این فایل ها کار می کنه ؟
این فایل ها کار میکنند اما برای اجرای این فایل ها احتیاج به لودر مخصوص دارید !

سلام چرا این پست من اینجا اومده من جای دیگه ای این جواب رو داده بودم :sick::eek:
به هر حال سوال من این بود:
من با بازی تامب رایدر مشکل دارم روی psp slim با فریمور ۳.۷۱ m33-2
مموری ۴ گیگ sandisk که 500 مگ فضای خالی داره(البته یه بار با فضای خالی ۲ گیگ هم امتان کردم)
و اما مشکل:
وقتی بازی شروع میشه و دموی اول بازی میاد فیلم تیکه تیکه نشون داده میشه با قطعی صدا (اون دمویی که جایی منفجر میشه)
و وارد بازی میشه ودوباره تو اون دمویی که یه مرده میاد پیش لارا اونجا هم تیکه تیکه پخش میشه
ولی وقتی وارد بازی میشم و اونجایی که مرد راهنما داره از نردبان بالا میرههیچ مشکلی نداره و راحت پخش میشه و داخل بازی هم مشکلی نیست!!!!
فکر می کنین مشکل از مموریه یا بازی در ضمن we10 رو به راحتی بازی می کنم ولی بازی با حجم زیاد مثل تامب رایدر رو ندارم تا امتحان کنم
clock رو هم رو ۳۳۳ امتحان کردم ولی فرقی نکرد
می ترسم مموری مشکل داشته باشه
لطفا دوستان کمک کنن
با تشکر

سلام چرا این پست من اینجا اومده من جای دیگه ای این جواب رو داده بودم :sick::eek:
به هر حال سوال من این بود:
من با بازی تامب رایدر مشکل دارم روی psp slim با فریمور ۳.۷۱ m33-2
مموری ۴ گیگ sandisk که 500 مگ فضای خالی داره(البته یه بار با فضای خالی ۲ گیگ هم امتان کردم)
و اما مشکل:
وقتی بازی شروع میشه و دموی اول بازی میاد فیلم تیکه تیکه نشون داده میشه با قطعی صدا (اون دمویی که جایی منفجر میشه)
و وارد بازی میشه ودوباره تو اون دمویی که یه مرده میاد پیش لارا اونجا هم تیکه تیکه پخش میشه
ولی وقتی وارد بازی میشم و اونجایی که مرد راهنما داره از نردبان بالا میرههیچ مشکلی نداره و راحت پخش میشه و داخل بازی هم مشکلی نیست!!!!
فکر می کنین مشکل از مموریه یا بازی در ضمن we10 رو به راحتی بازی می کنم ولی بازی با حجم زیاد مثل تامب رایدر رو ندارم تا امتحان کنم
clock رو هم رو ۳۳۳ امتحان کردم ولی فرقی نکرد
می ترسم مموری مشکل داشته باشه
لطفا دوستان کمک کنن
با تشکر
اگه مموریتئو اخیرا فرمت نکردی این کارو بکن.

اگه مموریتئو اخیرا فرمت نکردی این کارو بکن.
ممنون که جواب دادین
قبل از فرمت کردن مموری از چه چیزهایی باید بک اپ بگیرم(ببخشید تازه کارم) با فرمت کردن درست میشه؟ اخه یه هفته نمیشه psp و مموری رو گرفتم!!
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or