سوالات و مشکلات PSP

بفرما :

psp-slim.jpg

imagespspcrazy_PSP_Star_Wars_Battlefront_Entertainment_Pack_Box.jpg
اين جعبه هايي كه عكسشون هست هيچ كدوم تو تهران psp slim توي اين جعبه ها نيست . يه جعبه هايي است شبيه به psp معمولي ولي ارتفاعش بيشتر شده و عرضشم تقريبا نصف شده .
حالا چه جوريه داستان يعني اونا قلابيه ؟ درضمن هر سه رنگشم بيرون 220 هست . در صورتي كه اون چيزي كه سوني اعلام كرده از 169 تا 220 دلار قيمت داده . به نظر شما اينا استوكن .؟ داستانه جعبه هاشون چيه ؟. چون من همه جارو مثل توپخونه و جمهوري و پايتخت ديدم . هيچ كدوم اين جعبه ها نيست .

اين جعبه هايي كه عكسشون هست هيچ كدوم تو تهران psp slim توي اين جعبه ها نيست . يه جعبه هايي است شبيه به psp معمولي ولي ارتفاعش بيشتر شده و عرضشم تقريبا نصف شده .
حالا چه جوريه داستان يعني اونا قلابيه ؟ درضمن هر سه رنگشم بيرون 220 هست . در صورتي كه اون چيزي كه سوني اعلام كرده از 169 تا 220 دلار قيمت داده . به نظر شما اينا استوكن .؟ داستانه جعبه هاشون چيه ؟. چون من همه جارو مثل توپخونه و جمهوري و پايتخت ديدم . هيچ كدوم اين جعبه ها نيست .
اونا قلابي نيست ! اون عكسي هم كه ميبيني پك مخصوص هست و Bundle شده با بازيه Star Wars
و اونايي كه شما ديدي پك معموليه و بازي نداره !

اونا قلابي نيست ! اون عكسي هم كه ميبيني پك مخصوص هست و Bundle شده با بازيه Star Wars
و اونايي كه شما ديدي پك معموليه و بازي نداره !
اون دو تا پكي كه بازي داره مگه پي اس پيش سفيد و نقره ايي نيستند ؟ . خوب الان سفيد و نقره ايي رو هم دارن تو اون پك هايي كه گفتم با اينا فرق داره ميفوروشند .

ميگم هستی مهدی اينجا ؟ نيستی ؟ d:
يه سؤال علمی من برام پيش اومده
اين قضيه بريک کردن اصلاً از کجا اومده ، يعنی بخوای فريمور اصل سونی رو هم بريزی هميشه اين مشکل اپگريد برای همه کابران وجود داره يا نه فقط برای اين هک شده هاست؟
در هر 2 صورت اصلاً از کجا نشعت ميگيره اين مشکل و از کجا مياد و دليلشم چيست d: خدا خيرت بده و مرسی

ميگم هستی مهدی اينجا ؟ نيستی ؟ d:
يه سؤال علمی من برام پيش اومده
اين قضيه بريک کردن اصلاً از کجا اومده ، يعنی بخوای فريمور اصل سونی رو هم بريزی هميشه اين مشکل اپگريد برای همه کابران وجود داره يا نه فقط برای اين هک شده هاست؟
در هر 2 صورت اصلاً از کجا نشعت ميگيره اين مشکل و از کجا مياد و دليلشم چيست d: خدا خيرت بده و مرسی
اره اين مشكل هنگام آپديت فريمور ها رسمي سوني هم ممكنه اتفاق بيوفته مثلا داري فريمور رسمي رو ميريزي يهو باطري رو در مياري يا شارژ تموم ميشه و با Full Brick مواجه ميشي.

كلا هر كاري كه باعث بشه فلش دستگاه اسيب ببينه و غير قابل خوندن بشه منجر به بريك ميشه يه چيزي تقريبا تو مايه هاي پريدن فلش توي رسيور هاي خونگي (كه البته اونو ميشه جي تگ كرد)

فايل هاي راه انداز سيستم هم در فلش هستن و وقتي ناقص كپي بشه يا اشتباهي كپي بشه يا دستكاري بشه (مثل ريختن Theme كه فلش رو تغيير ميده) ديگه PSP بالا نمياد و ميگن Brick شده.

بريك هم دو حالت داره لينك ريز رو برو توضيح دادم:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8544

الان ديگه كلا مشكل بريك بر طرف شده و هيچ نگراني نيست چون به راحتي قابل رفع هست.

اها اکی مرسی
خوب اين مشکل تقريباً توی همه کنسول ها وجود داره
راهی نيست که کمپانی کاری کنه اين مشکل برای کنسول ها به وجود نياد ؟
چون مسلما اونوقت همه راحت تر به فکر خريد ميفتند ؟

یه سسسسسوال

من میخوام psp بخرم حالا نمیدونم psp معمولی بگیرم یا psp slim چیکار کنم هر کدوم میگی دلیلشم بگو چرا

بعد چند هستن؟
معلومه كدوم بهتره ديگه تا Slim هست چرا معمولي بخريم ؟ حتما Slim بگير !

فرقش با معمولي : باريك و سبك تر ، رمش بيشتر شده سرعت لود بيشتر ، وضوح تصوير و روشنايي بهتر شده ، خروجي HD ، ديگه چي ميخواي ؟:)

قيمتشم 220 تومنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or