اين جعبه هايي كه عكسشون هست هيچ كدوم تو تهران psp slim توي اين جعبه ها نيست . يه جعبه هايي است شبيه به psp معمولي ولي ارتفاعش بيشتر شده و عرضشم تقريبا نصف شده .بفرما :
![]()
![]()
اونا قلابي نيست ! اون عكسي هم كه ميبيني پك مخصوص هست و Bundle شده با بازيه Star Warsاين جعبه هايي كه عكسشون هست هيچ كدوم تو تهران psp slim توي اين جعبه ها نيست . يه جعبه هايي است شبيه به psp معمولي ولي ارتفاعش بيشتر شده و عرضشم تقريبا نصف شده .
حالا چه جوريه داستان يعني اونا قلابيه ؟ درضمن هر سه رنگشم بيرون 220 هست . در صورتي كه اون چيزي كه سوني اعلام كرده از 169 تا 220 دلار قيمت داده . به نظر شما اينا استوكن .؟ داستانه جعبه هاشون چيه ؟. چون من همه جارو مثل توپخونه و جمهوري و پايتخت ديدم . هيچ كدوم اين جعبه ها نيست .
اون دو تا پكي كه بازي داره مگه پي اس پيش سفيد و نقره ايي نيستند ؟ . خوب الان سفيد و نقره ايي رو هم دارن تو اون پك هايي كه گفتم با اينا فرق داره ميفوروشند .اونا قلابي نيست ! اون عكسي هم كه ميبيني پك مخصوص هست و Bundle شده با بازيه Star Wars
و اونايي كه شما ديدي پك معموليه و بازي نداره !
اره اين مشكل هنگام آپديت فريمور ها رسمي سوني هم ممكنه اتفاق بيوفته مثلا داري فريمور رسمي رو ميريزي يهو باطري رو در مياري يا شارژ تموم ميشه و با Full Brick مواجه ميشي.ميگم هستی مهدی اينجا ؟ نيستی ؟ d:
يه سؤال علمی من برام پيش اومده
اين قضيه بريک کردن اصلاً از کجا اومده ، يعنی بخوای فريمور اصل سونی رو هم بريزی هميشه اين مشکل اپگريد برای همه کابران وجود داره يا نه فقط برای اين هک شده هاست؟
در هر 2 صورت اصلاً از کجا نشعت ميگيره اين مشکل و از کجا مياد و دليلشم چيست d: خدا خيرت بده و مرسی
معلومه كدوم بهتره ديگه تا Slim هست چرا معمولي بخريم ؟ حتما Slim بگير !یه سسسسسوال
من میخوام psp بخرم حالا نمیدونم psp معمولی بگیرم یا psp slim چیکار کنم هر کدوم میگی دلیلشم بگو چرا
بعد چند هستن؟