سوالات و مشکلات PSP

:biggrin1:
سلام بچه ها...
من ورژن دستگاه هم 3.52 m33 هست براي اجراي بازي هاي PS1 بايد چه كنم؟
يعني فقط بازي final fantasy VII رو ميخوام اجرا كنم
راستي اين بازي رو جايي هست بفروشه براي psp .
چون من نميتونم دانلودش كنم با مودم وصل ميشم...
مرسي:love:

سلام.
خدمت مديران محترم يه گلايه اي داشتم!
متأسفانه بخش Psp از تعدد تاپيك و همچنين پراكندگي و آشفتگي موضوعات و همچنين مطالب و تاپيك هاي تكراري رنج ميبره!
براي نمونه: الان كه مشگلات 3.71 برطرف شده فكر نميكنيد اين تاپيك ديگه احتياجي بهش نيستش (البته اين فقط يه نظره!)
PSP 3.52 M33 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات) (
multipage.gif
1 2 3 ... آخرین صفحه)

يا مثلاً ما توي بخش PSP چندتا تاپيك مربوط به دانگريد داريم.
خواهشمندم كه لطفاً رسيدگي كنيد.

ممنون.
ياعلي.

آخرین ویرایش:
سلام
من دیروز یک Psp گرفتم بیشتر برای مسافرت و پلی 3
حالا می خوام پی ای پی رو به اخریم فریم وار پایدار اپگرید کنم از M33
ممنون میشم یک راهنمای کامل
تمام مقالات رو خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد
فریم وار الان دستگاه 3.10 Oe-a هست کرنلش هم 1.50

راستی چطور Wlan رو فعال کنم ؟

ممنون

دوست عزیز با استفاده از آموزش ها به 3.71 آپگرید کن.البته من که فعلا از همون 3.52 استفاده می کنم.اگر دیدی چیزی از آموزش 3.71 نمی فهمی همون 3.52 بریز.
برای فعال کردن WLan هم باید کلیدی که سمت چپ دستگاه هست رو بزنید بالا بعد هم از طریق مرورگر اینترنت یا بخش شبکه اش سرچ کنید ببینید اون اطراف خطوط بی سیم هست یا نه.

:biggrin1:
سلام بچه ها...
من ورژن دستگاه هم 3.52 m33 هست براي اجراي بازي هاي PS1 بايد چه كنم؟
يعني فقط بازي final fantasy VII رو ميخوام اجرا كنم
راستي اين بازي رو جايي هست بفروشه براي psp .
چون من نميتونم دانلودش كنم با مودم وصل ميشم...
مرسي:love:

فکر کنم اون ها هم فایل های ISO هستن که فقط لازمه مثل بازی های PSP روی مموری بریزی.اما یه بازی فاینال فانتزی برای خود PSP هست.بازی های PSP هم از پرتو،نکست جن یا جاهای دیگه قابل خریدن هست.برای اجرای بازی های PS1 هم مهدی جان باید بیشتر راهنماییت کنه که به چه شکل اجراش کنی.

سلام من 3/4 استفاده ميكنم هر فايلي هم كه ميريزم همينطوريه (راستي داريوش يكي از اسطوره هاي منه)

اگر 3.40 استفاده می کنی و جلوش Oe ننوشته یعنی دستگاهت کپی خور نیست واسه همین هر چیزی رو می ریزی اینطوری نشون میده.اگر کپی خور نیست یه باتری و یه مموری اضافه بگیر و دستگاه رو کپی خور کن.یا این که ببر پیش یه آدم مطمئن برات کپی خور کنه.

اگر 3.40 استفاده می کنی و جلوش Oe ننوشته یعنی دستگاهت کپی خور نیست واسه همین هر چیزی رو می ریزی اینطوری نشون میده.اگر کپی خور نیست یه باتری و یه مموری اضافه بگیر و دستگاه رو کپی خور کن.یا این که ببر پیش یه آدم مطمئن برات کپی خور کنه.[/QUOTE]

بابا اينقدرا هم مرغ نيستم كوروش كبير Oe‏ دارك آلكسه ففط بيشتر اوقات كه عكس يا سيو يا هر جيزي ميريزم توش خراب نشون ميده

حالا چرا میزنی.سوال کردم خوب.شما به 3.52 آپدیت کن ببین مشکل حل میشه یا نه.

احتمال داره فریمور مشکل پیدا کرده باشه.اگر درست نشد یه ویروس اسکن کنید و مموری رو فرمت کنید.

دوست عزیز با استفاده از آموزش ها به 3.71 آپگرید کن.البته من که فعلا از همون 3.52 استفاده می کنم.اگر دیدی چیزی از آموزش 3.71 نمی فهمی همون 3.52 بریز.
برای فعال کردن WLan هم باید کلیدی که سمت چپ دستگاه هست رو بزنید بالا بعد هم از طریق مرورگر اینترنت یا بخش شبکه اش سرچ کنید ببینید اون اطراف خطوط بی سیم هست یا نه.
ممنون
PSP رو با PS3 تونستم Share کنم
ولی در مورد اپگرید هم اصلا روشش رو بلد نیستم راهنما رو خوندم ولی مثلا گفتن فریم وارت باید 3.50 باشه تا بتونی 3.71 رو بریزی
نمیشه مستقیم از 3.10 OE-A به 3.71m33-2 اپگرید کرد ؟

ممنون
ولی در مورد اپگرید هم اصلا روشش رو بلد نیستم راهنما رو خوندم ولی مثلا گفتن فریم وارت باید 3.50 باشه تا بتونی 3.71 رو بریزی
سلام

دوست عزيز حتما بايد فريمورت 3.52M33-3 يا 3.52M33-4 باشه تا بتوني به 3.71M33 تبديل كني !

اگه يكم دقت كني خودت خيلي راحت ميتوني تبديل كني خيلي راحته :

براي تبديل از 3.10OE-A به 3.52M33-4 وسپس به 3.71M33 ابتدا

اين Easy Installer رو براي تبديل به 3.52M33-4 دانلود كنيد :

http://www.mediafire.com/?5mjxbbjmrx9

پس از تبديل به 3.52M33-4 با استفاده از اين Easy installer به 3.71M33 تبديل كنيد :

http://dl.qj.net/3.71-M33-Easy-Installer-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/14641/catid/151

ديگه فكر كنم راحت ترين راه همين Easy Installer هست
فقط كافيه تيك 3.71 بهمراه Custom رو زده و درايو PSP خودتون رو مشخص كنيد بعد بروي Install كليك كنيد ! همين !

اگر در حين تبديل به 3.71 به چنين مشكلي بر خوردي :
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=269882&postcount=53

اين كار انجام بده درست ميشه :
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=269888&postcount=54

پس انجام نصب 3.71M33 جهت آپديت فريمور به اينجا مراجعه كن :
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=269929&postcount=58

موفق باشي

البته اين که پدرام بالا گزاشت ايران از اينا گير نميآد چون اين پک Bundle شدست با Starwars

ممنون

علی با توجه به اينکه من به تو يه جورايی مديونم و اونقدری تو توی ps3 بلدی ما هم تو psp حالا که اين دوستمون راهنماييت کرد ولی سؤال ديگری داشتی ميدونی کجا خبرم کنی ديگه
ميخوام جبران کنم :-"

اقا من هرچی برای pspدانلود می کنم پسوند rarداره چی کارشون کنم:confused::confused:
رو psp هم اجرا نمی شن مشکل چیه ؟:confused:
برنامه Win Rar رو دانلود كن.

بعد فايل ها رو از حالت فشرده خارج كن بعد كپي كن در آدرس زير توي مموري:

X:\ISO

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or