سوالات و مشکلات PSP

برنامه nod 32 يكي از قوي ترين آنتي ويروسها است كه هر روز upgread مي شه و تمام وسايلي رو كه از طريق usb به pc وصل مي شه رو هم search مي كنه البته سعي كن وقتي داري search مي كني از حالت hidden خارج بشي

اقا من چند تا سوال دارم....
1. باتری فابریک psp چقدر طول میکشه تا کامل شارژ بشه؟
2. اگر باتری فابریک خود دستگاه full charge باشه چقدر میشه باهاش:
- بازی کرد؟
- فیلم تماشا کرد؟
- موزیک گوش کرد؟
3. اگر موقع هر کدوم از کارای بالا (بازی کردن و فیلم تماشا کردن و موزیک گوش کردن) باتری دستگاه تموم بشه ایا دستگاه بریک میشه....؟کلا چه راههایی باعث میشه که دستگاه بریک بشه؟
4. ایا میشه باتری های قویتری به غیر از خود باتری فابریک رو به دستگاه انداخت....؟اگر بله....آیا این باتری ها ضرری برای دستگاه نداره...؟از کجا و با چه قیمتی میشه این باتری های قوی رو جور کرد..؟
5. آیا با psp میشه فرمت DIVX رو هم پخش کرد؟با چه برنامه ای؟کلا psp چه فرمتهای Audio و Video رو پخش میکنه...؟اگر برای هر فرمتی هم که بخواد پخش کنه برنامه ای لازم داره لطفا اون برنامه رو با ذکر فرمور مناسب برای Install اون برنامه بگید.
ممنون میشم جوابمو هر چه سریعتر بدید...

1. بین 1 تا 3 ساعت

2.بازی 2 تا 4 ساعت.فیلم حودا 3 تا 4 ساعت.آهنگ هم 8 تا 10 ساعت.

3.دستگاه با این چیزا بریک نمیشه.

4.بله باتری 3600 که اکثر جاهایی که این کنسول رو می فروشن دارن.

5.بله با برنامه هایی که نصب میشه روی دستگاه که توی سایت PSP-Hacks.com هست.اما اگر به فرمت Mp4 خود PSP تبدیل کنید بهتره.برای تبدیل به این فرمت از PSPVideo9.Com استفاده کن

age pixsel psp besoze ya az kar beofte chi mishe
پيكسل سوخته رو كاريش نميشه كرد. فقط يه نقطه رو صفحه ميبيني كه هيچ وقت رنگش عوض نميشه.

در ضمن سري بعد فارسي تايپ نكنيد اخطار ميگيريد. چون چندين بار تذكر داده شده كه فارسي تايپ كنيد.

پيكسل سوخته رو كاريش نميشه كرد. فقط يه نقطه رو صفحه ميبيني كه هيچ وقت رنگش عوض نميشه.

در ضمن سري بعد فارسي تايپ نكنيد اخطار ميگيريد. چون چندين بار تذكر داده شده كه فارسي تايپ كنيد.

man font farsi nadaram dar zemn win man vistas ke felan farsi saz nadare

میخواستم بدونم فیلم با زیر نویس فارسی برای psp هست یا نه ؟ اگه هم نیست راهی واسه زیرنویس دار کردن فیلمهای psp یا تبدیل فیلمهای زیرنویس دار(فارسی) به فرمت قابل پخش در psp هست یا نه ؟لطفا اگه میدونید توضیحات کامل بذارید.

1.
بله با برنامه هایی که نصب میشه روی دستگاه که توی سایت PSP-Hacks.com هست.اما اگر به فرمت Mp4 خود PSP تبدیل کنید بهتره.برای تبدیل به این فرمت از PSPVideo9.Com استفاده کن

منظورتون از اینکه بهتره یعنی چی...؟:confused:
منظورتون در مورد اینه که کیفیت تصویر بهتره یا اینکه اگر ما DIVX ببینیم و با این برنامه های License نشده کار کنیم امکان داره مشکل پیش بیاد (دستگاه بریک بشه).....؟ ببخشید هی صحبت بریک شدن رو میکنم اخه انقدر گفتن که ما دستمون میلرزه بخواهیم یه PSP بگیریم باهاش حال کنیم!!!

منظورتون از اینکه بهتره یعنی چی...؟:confused:
منظورتون در مورد اینه که کیفیت تصویر بهتره یا اینکه اگر ما DIVX ببینیم و با این برنامه های License نشده کار کنیم امکان داره مشکل پیش بیاد (دستگاه بریک بشه).....؟ ببخشید هی صحبت بریک شدن رو میکنم اخه انقدر گفتن که ما دستمون میلرزه بخواهیم یه PSP بگیریم باهاش حال کنیم!!!
نه بابا، فيلم ديدن اصلا ربطي به بريك شدن نداره. 10 تا برنامه هست براي تبديل فايل هيچ فرقي هم باهم ندارن، هر كس با يكي راحتتره، مثلا من با XviD4PSP از بقيه بيشتر حال ميكنم چون با فرمت AVC تبديل ميكنه و كيفيت بالايي ميده و در عين حال حجم زيادي هم نداره.

در ضمن Divx رو هم نميخونه PSP بايد تبديل كني.

فرق پیکسل سوخته با از کار افتاده چیه؟یعنی تو تصویر فرقی می کنن
معمولا به ندرت پيش مياد پيسكل هاي از كار افتاده رو بشه درست كرد، بنابراين اگه پيكسلي مشكل پيدا كرد بهتره بيخيالش شين چون فقط وقتتونو تلف ميكنين.
پيكسل هاي سوخته معمولا هيچ رنگي نداره ولي پيكسل هاي از كار افتاده اينجوري هستن كه به يه رنگ خاصي در ميان مثلا قرمز و رنگ صفحه اگه تغيير كنه اونا بازم همون رنگي هستن و تغيير نميكنن كه با بعضي برنامه ها شايد بشه درستش كرد.

میخواستم بدونم فیلم با زیر نویس فارسی برای psp هست یا نه ؟ اگه هم نیست راهی واسه زیرنویس دار کردن فیلمهای psp یا تبدیل فیلمهای زیرنویس دار(فارسی) به فرمت قابل پخش در psp هست یا نه ؟لطفا اگه میدونید توضیحات کامل بذارید.
نه خير نيست، خودت بايد DVD هايي كه زيرنويس فارسي هست رو تبديل كني با استفاده از برنامه.
مثلا ميتوني از برنامه Xvid4PSP استفاده كني.

آخرین ویرایش:
سلام
من دیروز یک Psp گرفتم بیشتر برای مسافرت و پلی 3
حالا می خوام پی ای پی رو به اخریم فریم وار پایدار اپگرید کنم از M33
ممنون میشم یک راهنمای کامل
تمام مقالات رو خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد
فریم وار الان دستگاه 3.10 Oe-a هست کرنلش هم 1.50

راستی چطور Wlan رو فعال کنم ؟

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟