من نمیگم به درد نمیخوره.ehsanslipknot,یعنی این فایلM33 Installation Noob Proof for installing from se_oe_m33.exe که دانلودکردم بدرد نمیخوره؟
اخه بچه هاگفتن برای تبدیل به 3.52m33 اینودانلودکنم!
چرا بدرد نميخوره ! :biggrin1:ممنون.
اخه 17MB بود.بادیلاپ دانلودکردم,دهنم سرویس شد:cheesygri
بعدش به قسمت Directory view برو و usbhost رو انتخاب كن. بعد هم فولدر usbhost كه توي PC اجرا كردي رو نشون ميده.من یه مشکل دارم سر استفاده از برنامه ی usb host و irshell
برای اینکه بخوام بازیها رو از رو هاردPC اجرا کنم به غیر از این مراحلی که این پایین نوشتم چیکار باید بکنم ؟
usb host رو از PC اجرا می کنم و irshell هم اجرا می کنم گزینه ی usb host رو فعال می کنم تو کامپیوتر هم می نویسه connect to device بعدش دیگه نمی دونم چیکار کنم :confused:
می شه یکم بیشتر در مورد مموریت توضیح بدیدرود بر همه دوستان.
من امروز يه psp با اين مشخصات خريدم:PSP SLIM FIRMWARE 3.71 M33-2 اما به يه مشكل اساسي برخوردم.هيچي رو ي مموري كپي نميشه!
توي پوشه ISO يه فولدر هست به اسم VIDEO ! من قبلا PSP FAT داشتم ولي همچين فولدري رو بياد نميارم!خلاصه هيچي كپي نميشه.
ممنون ميشم اگه كمكم كنين.
می شه یکم بیشتر در مورد مموریت توضیح بدی
فولدر video برای اجرای فیلم های iso که تو 3.71 اضافه شده
چه error ی می ده نکنه فضای مموریت کمه :-))آره منم تعجبم از همينه! مگه نبايد بازيارو تو پوشه iso ريخت؟پس اين video توي اين فولدر چيكار ميكنه؟؟
بعدشم مشكل اصليم اينه كه هيچي رو مموري كپي نميشه!هم تو psp هم توي ويندوز error ميده..
با تشكر از توجه شما.
خب اینکارو انجام دادم موقع اجرا 3 تا گزینه داره که normal launch - via devhook - via irshell کلا هر کدومشو که می زنم اجرا نمیکنهبعدش به قسمت Directory view برو و usbhost رو انتخاب كن. بعد هم فولدر usbhost كه توي PC اجرا كردي رو نشون ميده.
بازي ها رو كپي كن داخل همون فولدر و بعد هم اجراشون كن.
فيرمورت چيه؟خب اینکارو انجام دادم موقع اجرا 3 تا گزینه داره که normal launch - via devhook - via irshell کلا هر کدومشو که می زنم اجرا نمیکنه
1.يه ضرب آپديت 4 رو نصب كن.سلام.
من 3.52m33-4 روبالاخره ریختم:cheesygri.
سوالات:
1-برای تبدیل به 3.71m33-2 باید3.71m33-1روحتمابریزم؟
2-من برای تبدیل به 3.71m33 بایدبرم تومحیط ریکاوری؟
3-اگه آره,چجوری بایدبرم توش؟(بااون توضیحی که M3hD1 دادنتونستم برم توش!)