سوالات و مشکلات PSP

ehsanslipknot,یعنی این فایلM33 Installation Noob Proof for installing from se_oe_m33.exe که دانلودکردم بدرد نمیخوره؟
اخه بچه هاگفتن برای تبدیل به 3.52m33 اینودانلودکنم!

ehsanslipknot,یعنی این فایلM33 Installation Noob Proof for installing from se_oe_m33.exe که دانلودکردم بدرد نمیخوره؟
اخه بچه هاگفتن برای تبدیل به 3.52m33 اینودانلودکنم!
من نمیگم به درد نمیخوره.
میگم برای راحتی کار از اون پست استفاده کن
چون بسیاری از بچه ها از جمله خوده من از همین طریق آپدیت کردیم.;)

ممنون.
اخه 17MB بود.بادیلاپ دانلودکردم,دهنم سرویس شد:cheesygri
چرا بدرد نميخوره ! :biggrin1:

اون دادم كه دانلود كني ديگه نياز به آموزش نباشه !

حالا PSP رو وصل كن به كامپيوتر و بعد اون فايل رو كه دانلود كردي Install كن ! بعد از طريق PSP اپديت رو اجرا كن !

يه چند نكته بگم : اول شارژت بالاي 75% باشه 2- وسط آپگريد به هيچ وجه مموري رو درنيار و دستگاه رو هم اصلا خاموش نكن تا وقتي كه مراحل آپگريد تموم بشه در ضمن يكي از مراحل يكم طولاني هست پس خاموشش نكن بايد صبر كني !
در آخر هم ازت ميخواد دكمه X بزني اينكار رو بكن و بعد دستگاه خاموش ميشه ! حالا خودت روشنش كن و لذت ببر !:biggrin1:

من یه مشکل دارم سر استفاده از برنامه ی usb host و irshell
برای اینکه بخوام بازیها رو از رو هاردPC اجرا کنم به غیر از این مراحلی که این پایین نوشتم چیکار باید بکنم ؟
usb host رو از PC اجرا می کنم و irshell هم اجرا می کنم گزینه ی usb host رو فعال می کنم تو کامپیوتر هم می نویسه connect to device بعدش دیگه نمی دونم چیکار کنم :confused:

من یه مشکل دارم سر استفاده از برنامه ی usb host و irshell
برای اینکه بخوام بازیها رو از رو هاردPC اجرا کنم به غیر از این مراحلی که این پایین نوشتم چیکار باید بکنم ؟
usb host رو از PC اجرا می کنم و irshell هم اجرا می کنم گزینه ی usb host رو فعال می کنم تو کامپیوتر هم می نویسه connect to device بعدش دیگه نمی دونم چیکار کنم :confused:
بعدش به قسمت Directory view برو و usbhost رو انتخاب كن. بعد هم فولدر usbhost كه توي PC اجرا كردي رو نشون ميده.

بازي ها رو كپي كن داخل همون فولدر و بعد هم اجراشون كن.

درود بر همه دوستان.
من امروز يه psp با اين مشخصات خريدم:PSP SLIM FIRMWARE 3.71 M33-2 اما به يه مشكل اساسي برخوردم.هيچي رو ي مموري كپي نميشه!
توي پوشه ISO يه فولدر هست به اسم VIDEO ! من قبلا PSP FAT داشتم ولي همچين فولدري رو بياد نميارم!خلاصه هيچي كپي نميشه.
ممنون ميشم اگه كمكم كنين.

درود بر همه دوستان.
من امروز يه psp با اين مشخصات خريدم:PSP SLIM FIRMWARE 3.71 M33-2 اما به يه مشكل اساسي برخوردم.هيچي رو ي مموري كپي نميشه!
توي پوشه ISO يه فولدر هست به اسم VIDEO ! من قبلا PSP FAT داشتم ولي همچين فولدري رو بياد نميارم!خلاصه هيچي كپي نميشه.
ممنون ميشم اگه كمكم كنين.
می شه یکم بیشتر در مورد مموریت توضیح بدی

فولدر video برای اجرای فیلم های iso که تو 3.71 اضافه شده

می شه یکم بیشتر در مورد مموریت توضیح بدی

فولدر video برای اجرای فیلم های iso که تو 3.71 اضافه شده

آره منم تعجبم از همينه! مگه نبايد بازيارو تو پوشه iso ريخت؟پس اين video توي اين فولدر چيكار ميكنه؟؟
بعدشم مشكل اصليم اينه كه هيچي رو مموري كپي نميشه!هم تو psp هم توي ويندوز error ميده..
با تشكر از توجه شما.

آره منم تعجبم از همينه! مگه نبايد بازيارو تو پوشه iso ريخت؟پس اين video توي اين فولدر چيكار ميكنه؟؟
بعدشم مشكل اصليم اينه كه هيچي رو مموري كپي نميشه!هم تو psp هم توي ويندوز error ميده..
با تشكر از توجه شما.
چه error ی می ده نکنه فضای مموریت کمه :-))
اره بازی هارو باید تو iso ریخت و فیلم های iso رو باید تو فولدر video که تو iso هست بریزی

بعدش به قسمت Directory view برو و usbhost رو انتخاب كن. بعد هم فولدر usbhost كه توي PC اجرا كردي رو نشون ميده.

بازي ها رو كپي كن داخل همون فولدر و بعد هم اجراشون كن.
خب اینکارو انجام دادم موقع اجرا 3 تا گزینه داره که normal launch - via devhook - via irshell کلا هر کدومشو که می زنم اجرا نمیکنه

سلام.
من 3.52m33-4 روبالاخره ریختم:cheesygri.
سوالات:
1-برای تبدیل به 3.71m33-2 باید3.71m33-1روحتمابریزم؟
2-من برای تبدیل به 3.71m33 بایدبرم تومحیط ریکاوری؟
3-اگه آره,چجوری بایدبرم توش؟(بااون توضیحی که M3hD1 دادنتونستم برم توش!)

آخرین ویرایش:
سلام.
من 3.52m33-4 روبالاخره ریختم:cheesygri.
سوالات:
1-برای تبدیل به 3.71m33-2 باید3.71m33-1روحتمابریزم؟
2-من برای تبدیل به 3.71m33 بایدبرم تومحیط ریکاوری؟
3-اگه آره,چجوری بایدبرم توش؟(بااون توضیحی که M3hD1 دادنتونستم برم توش!)
1.يه ضرب آپديت 4 رو نصب كن.
2.براي تبديل به 3.71 هم تاپيك زير رو بخون:
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=8187
3.براي رفتن به ريكاوري هم PSP رو كامل خاموش كن (پاور رو 3 ثانيه بالا نگهدار) بعد هم R رو بگير و PSP رو روشن كن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or