sata
کاربر سایت
:confused::confused:مگه 3.71 اپدیت 4 هم داره لینکش رو به ما هم بدین1.يه ضرب آپديت 4 رو نصب كن.
:confused::confused:مگه 3.71 اپدیت 4 هم داره لینکش رو به ما هم بدین1.يه ضرب آپديت 4 رو نصب كن.
حله حلمن تونستم 3.71m33-2 روبریزم.
توقسمت system infomation نوشته 3.71M33-2 .
همه چی حله؟
آیاورژن بالاتری هم اومده؟
فيرمورت چيه؟
من با iRShell 3.7 و فيرمور 3.71M33 به راحتي اجرا كردم و مشكلي نداشت براي من.
صورت مسئله فرعی : این ماله قبل بود :biggrin1: که فریمور ام 3.10 oe-a بود بعد رفتم اپدیت کردم به 3.40 حالا دیگه ورمز2 را اجرا میکنه !چرا این worms 2 برای من نمیاد؟
( ارور میده :
the game could not be started 80020148)
کسی میتونه کمک کنه؟ no umd هم enable هست
سلام کاریزما جانمقدمات مسئله:
صورت مسئله فرعی : این ماله قبل بود :biggrin1: که فریمور ام 3.10 oe-a بود بعد رفتم اپدیت کردم به 3.40 حالا دیگه ورمز2 را اجرا میکنه !
صورت مسئله جدی : حالا monster hunter freedom 2 را ریختم رو psp همون ارور بالا را میداد (بعد از اپدیت) بعد یکم به مغزم فشار اوردم (Dبه این نتیجه رسیدم که no-umd disable هست! رفتم تو ریکاوری چک کردم ... بعد جند دقیقه .... بــــــــلـــــــــــه disable بود enable اش کردم ! با هزار ذوق نشستم بازیش کنم ..... جند دقیقه بعدتر! .... وقتی بازی را اجرا کردم بعد از لوگوی پی اس پی (همون سفیده ! ) صفحه سیاه میشه و هیچی نمیاد!
راه حل : باید no-umd را disable کنم بعد با استفاده از یک یو ام دی (دمو یا فول) بازی را اجرا کنم !
نقش شما (قسمت حساس مسئله!) : نقش شما اینه که بگید
1- من راه حل را درست فکر میکنم؟
2-بجز این راه حل ، راه حل دیگری هم هست؟ اگر هست نام ببرید و هر یک را توضیح دهید .
3- هر چه میخواهد دل تنگت بگو D:
(پی نوشت : امروز امتحان ریاضی داشتیم! )
اگه کارت درست باشه 2.6% اصلا سخت نیستممنون
umd رو حالا میگیرم
در مورد فریمور ....
در صورتی که (a x b = c ) فریمور من 3.40 او ای باشد! اپدیت به اون جدیده (اسمش سخته و از زیر مجموعه های m33 می باشد!) سخته؟! درصد بریک شدن چند درصده؟!
(پی نوشت : در مورد امتحان نپرسی بهتره :biggrin1: شوخی کردم .... ریاضی من خوبه امروز چند تا از سوال هارو حواس پرتی ییی اشتباه جواب دادم ولی در هر صورت معلم هنوز تصحیح (یا تحصیص یا محصص یا صحیح یا صیح!) نکرده گفته هفته دیگه میده)
نه من چون داشتم سريع جواب ميدادم فكر كردم منظورش 3.52 هست واسه همين گفتم آپديت 4:confused::confused:مگه 3.71 اپدیت 4 هم داره لینکش رو به ما هم بدین
مقدمات مسئله:
صورت مسئله فرعی : این ماله قبل بود :biggrin1: که فریمور ام 3.10 oe-a بود بعد رفتم اپدیت کردم به 3.40 حالا دیگه ورمز2 را اجرا میکنه !
صورت مسئله جدی : حالا monster hunter freedom 2 را ریختم رو psp همون ارور بالا را میداد (بعد از اپدیت) بعد یکم به مغزم فشار اوردم (Dبه این نتیجه رسیدم که no-umd disable هست! رفتم تو ریکاوری چک کردم ... بعد جند دقیقه .... بــــــــلـــــــــــه disable بود enable اش کردم ! با هزار ذوق نشستم بازیش کنم ..... جند دقیقه بعدتر! .... وقتی بازی را اجرا کردم بعد از لوگوی پی اس پی (همون سفیده ! ) صفحه سیاه میشه و هیچی نمیاد!
راه حل : باید no-umd را disable کنم بعد با استفاده از یک یو ام دی (دمو یا فول) بازی را اجرا کنم !
نقش شما (قسمت حساس مسئله!) : نقش شما اینه که بگید
1- من راه حل را درست فکر میکنم؟
2-بجز این راه حل ، راه حل دیگری هم هست؟ اگر هست نام ببرید و هر یک را توضیح دهید .
3- هر چه میخواهد دل تنگت بگو D:
(پی نوشت : امروز امتحان ریاضی داشتیم! )
اين مشكل حل بشو نيست، چون حافظه داخلي Fat PSP ها كم هست و اگه صفحات سنگين باز كنيد يا فايل هاي فلش سنگين باز كنيد اين مشكل پيش مياد، اگه اون راهي كه گفت رو انجام دادي و حل نشد كاري نميشه كرد.من هنگام پخش فلاش در بروزر پس از تقریباً 40 ثانیه به یه پیان بر میخورم که میگه
فضای کافی در مموری نیست و به قسمت tools برید و در قسمت view نمیدونم چی مموری رو on کنید و.......
من این کارهار رو انجام میدم ولی بازم پیام میده
مرسی .....