سوالات و مشکلات و راهنمای درباره Wii U

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
این که این صفحش از نوع مقاومتیه مشکلی به وجود نمیاره؟مثلا باید کلی فشار داد تا کار کنه.یا مثلا قابلیت مالتی تاچ نیاز باشه که اون نداره.
اگه صفحه خازنی میزد خیلی گرون تر میشد؟ایا احتمال ساخته شدن دسته های جدید با صفحه خازنی وجود داره؟

و این که مثلا این کنسولو میخریم.اگه بخوایم دو نفره بازی کنیم برای نفر دوم باشد چی بخریم؟دسته وی بخریم.یکی دیگه از این صفحه دارا بگیریم ؟ !!!

دسته های وی یو باتری میخورن یا شارژیه چیه؟
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام
این که این صفحش از نوع مقاومتیه مشکلی به وجود نمیاره؟مثلا باید کلی فشار داد تا کار کنه.یا مثلا قابلیت مالتی تاچ نیاز باشه که اون نداره.
اگه صفحه خازنی میزد خیلی گرون تر میشد؟ایا احتمال ساخته شدن دسته های جدید با صفحه خازنی وجود داره؟

و این که مثلا این کنسولو میخریم.اگه بخوایم دو نفره بازی کنیم برای نفر دوم باشد چی بخریم؟دسته وی بخریم.یکی دیگه از این صفحه دارا بگیریم ؟ !!!

دسته های وی یو باتری میخورن یا شارژیه چیه؟
ممنون
با یک کنترلر و گیم پد به راحتی میشه دونفره بازی کرد با یک کنسول. صفحش گیم پد قابلیت لمسی هم داره

مهدی باو معلوم هست کجا هستی یک بار می گی افریقا:dیک بار می گی امریکا:d
یک بار می گی ایران خب از زامبی یو بتعریف

ااااااااااااااه این قدر باو باو نکن دیگه رو مخه)x

---------- نوشته در 05:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:40 PM ارسال شده بود ----------

باو خب یک بازی اضافه شده به باندلت می خوای چه کارش کنن:d
من هم باندل کیلزون رو گرفتم اما فرقش توی بازیش بود همین:|
باو بگو اپدیتش چقدره دیگه

اینجا هم گفتی

---------- نوشته در 05:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:44 PM ارسال شده بود ----------

:((باو حجم اپدیتش رو بگو می خوام برم بگیرم اگر خیلی باشه نخرم بهتره

~x(وااااااای
منظورت از باو اسمه؟یا نه تیکه کلام ته؟

مگه اصلا چیزی در این مورد گفته شده بود ؟ مطمئن باش فعلا نمیاد اگر بخواد بیاد
این بازی انحصار 3DS هستش ولی خود منم دوست دارم روی wii U تجربه اش کنم
فک کنم تو game spot نوشته بود شاید رو wii u بیاد(من یکش رو تموم کردم خیلی باحال بود واقعا دوس دارم رو wii u با کیفیت 1080 بیاد):x
آقا شما از آمریکا فرستادی واست بیارن؟منم میخوام همینکارو بکنم یدونه deluxe
بازی هاش تو ایران گیر میاد؟بعد فقط یک عدد اگه بخواد بیاره واسم به قیمتش که اضافه نمیشه؟فقط 350 دلار بهش بدم؟

فک کنم تو game spot نوشته بود شاید رو wii u بیاد(من یکش رو تموم کردم خیلی باحال بود واقعا دوس دارم رو wii u با کیفیت 1080 بیاد):x
آقا شما از آمریکا فرستادی واست بیارن؟منم میخوام همینکارو بکنم یدونه deluxe
بازی هاش تو ایران گیر میاد؟بعد فقط یک عدد اگه بخواد بیاره واسم به قیمتش که اضافه نمیشه؟فقط 350 دلار بهش بدم؟
اون شایعه بود که نه تکذیب شد نه تایید شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or