Wii u فونت فارسي هم داره يعني ميشه باهاش سايتهاي فارسي رو ديد. وحروف فارسي توش درستن.
نه دوست عزیز مثل PS3 م ا ل س و گاهی مینویسه
Wii u فونت فارسي هم داره يعني ميشه باهاش سايتهاي فارسي رو ديد. وحروف فارسي توش درستن.
با یک کنترلر و گیم پد به راحتی میشه دونفره بازی کرد با یک کنسول. صفحش گیم پد قابلیت لمسی هم دارهسلام
این که این صفحش از نوع مقاومتیه مشکلی به وجود نمیاره؟مثلا باید کلی فشار داد تا کار کنه.یا مثلا قابلیت مالتی تاچ نیاز باشه که اون نداره.
اگه صفحه خازنی میزد خیلی گرون تر میشد؟ایا احتمال ساخته شدن دسته های جدید با صفحه خازنی وجود داره؟
و این که مثلا این کنسولو میخریم.اگه بخوایم دو نفره بازی کنیم برای نفر دوم باشد چی بخریم؟دسته وی بخریم.یکی دیگه از این صفحه دارا بگیریم ؟ !!!
دسته های وی یو باتری میخورن یا شارژیه چیه؟
ممنون
مهدی باو معلوم هست کجا هستی یک بار می گی افریقا:dیک بار می گی امریکا:d
یک بار می گی ایران خب از زامبی یو بتعریف
باو خب یک بازی اضافه شده به باندلت می خوای چه کارش کنن:d
من هم باندل کیلزون رو گرفتم اما فرقش توی بازیش بود همین
باو بگو اپدیتش چقدره دیگه
باو حجم اپدیتش رو بگو می خوام برم بگیرم اگر خیلی باشه نخرم بهتره
اين مشكل اپديت wii u چيه دقيقا مثلا اگر وسط بروز رساني برق بره كنسول بريك ميشه وتمام وذيگه بايد انداخت دور ؟؟؟!!!!!
اره یک هکی شده براشدوستان يه چند تا سوال داشتم.
الان وي يو بارياي كپي وي رو اجرا مي كنه؟؟ بعد اينكه ااز wii mote هم پشتيباني ميكنه؟؟
خب مشکل هست دیگه هیچ چیزی کامل نیست این ها هم براشون مشکل پیش اومده به زودی هم درست می شهچی ساخته نینتندو !!
کسی میدونه بالاخره این luigi's mansion dark moon میخواد رو wii u بیاد یا نه؟
فک کنم تو game spot نوشته بود شاید رو wii u بیاد(من یکش رو تموم کردم خیلی باحال بود واقعا دوس دارم رو wii u با کیفیت 1080 بیاد)مگه اصلا چیزی در این مورد گفته شده بود ؟ مطمئن باش فعلا نمیاد اگر بخواد بیاد
این بازی انحصار 3DS هستش ولی خود منم دوست دارم روی wii U تجربه اش کنم

اون شایعه بود که نه تکذیب شد نه تایید شدفک کنم تو game spot نوشته بود شاید رو wii u بیاد(من یکش رو تموم کردم خیلی باحال بود واقعا دوس دارم رو wii u با کیفیت 1080 بیاد)
آقا شما از آمریکا فرستادی واست بیارن؟منم میخوام همینکارو بکنم یدونه deluxe
بازی هاش تو ایران گیر میاد؟بعد فقط یک عدد اگه بخواد بیاره واسم به قیمتش که اضافه نمیشه؟فقط 350 دلار بهش بدم؟